28

Монархист

преди 11 години

Абе, верно, къде се покри Боцко да каже нещо? Некоя агитацийка, така, нещо? Само Цеци от време на време се опитва да дава акъл, ама то можеш ли да даваш нещо, което очевидно нямаш?!

27

_Анонимен

преди 11 години

Добро дело е само според тъпите комунисти! Останалите знаем, че 5% намаление сега и 40% увеличение есента никак не е толкова "добро дело"....

26

Kaleko Aleko

преди 11 години

Аз съм с 4500 лева заплата, дали ми пука за едно 5% по-малко от цената на тока... :DСега сериозно - тези шушумиги наистина ли смятат, че с 1-2 лева на месец по-нисък ток ще успеят да се задържат на власт???

25

Анонимен

преди 11 години

Хора, нека дадем възможност на това правителство. Вече усетиха силата ни, а ние показахме, че не сме заспала нация. Показахме, че не можем да бъдем тъпкани и унижавани от мутри и олигарси. Вярвам, че сме сила, която може да отстоява правата си.

24

Няма живот в БГ

преди 11 години

Споко,тока ще се плаща от ДПС!!!

23

Анонимен

преди 11 години

Тези промени облагодетелстват фирмите около Р. Овч. с лиценз за износ на ел. енергия.За замазване на очите-5% намаление евентуално. А всички оставаме закрепостени към топлофикациите. Ползваш не ползваш плащаш.Хората се развеждат, умират но отърване от топлофикация няма.

22

АТАКУВАЩ

преди 11 години

Браво, Волене! Благодарение на АТАКА цената на тока ще намалее! Политически отговорен политик си Волене, за разлика от хунтата на ГРОБ, начело с Агент Буда, които избягаха най-нагло от парламента! В момента от дестабилизация на държавата и нови избори имат изгода само Агент Буда, Цветанов и Пашата! Протестиращите вместо да лаят и да заплашват Сидеров, че ще му откъснат гръкляна, да се засрамят и да благодарят, че АТАКА са в парламента и не допускат ДПС и БСП да си развяват кончето. :)

21

Някой

преди 11 години

Браво аре са си ходете и дим да ви няма. Писна ми от популистки изказвания. И какво точно са направили. Поредния прах в очите на хората.

20

ПРОТЕСТИ ДОКРАЙ!

преди 11 години

НАГЛИТЕ ПАРТИЙНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ПРОДЪЛЖАВАТ БРУТАЛНО И БЕЗЦЕРАМОННО ДА ОГРАБВАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ПРЕДИ ЕДНА ГОДИНА ДКЕВР ВЪВЕДЕ ЛОБИСТКАТА ПОЗОРНА И СКАНДАЛНА ТАКСА "ДОСТЪП ДО РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА МРЕЖА", КОЯТО СЕ ПЛАЩА НА ЕРП ОТ ВСИЧКИ СТОПАНСКИ ОБЕКТИ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ РАБОТЯТ ИЛИ НЕ РАБОТЯТ, ДАЛИ КОНСУМИРАТ ИЛИ НЕ КОНСУМИРАТ ТОК! ТОЗИ НАГЪЛ БРУТАЛЕН ГРАБЕЖ ОГРАБВА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ И ЛИКВИДИРА НАПЪЛНО ДРЕБНИЯ БИЗНЕС, ДОКОЛКОТО Е ОСТАНАЛ ТАКЪВ! НА ТОЗИ ГРАБЕЖ ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ! ПРОТЕСТИ ДО КРАЙ!

19

ВВВ

преди 11 години

БРАВО

18

А, Бойко не присъства. Нормално. Щом не е нещо хубаво за него, а за народа...

17

УРАААА

преди 11 години

Ще забогатея! Новата ми сметка за ток ще е с 2,50 по-ниска. Отивам да си купя Мерцедес)))))

16

чукча

преди 11 години

Да махнат и данъка върху лихвите на влоговете в най-скоро време!Ако само поправят простотиите на ГЕРБ до края на мандата няма да им стигне времето...

15

Анонимен

преди 11 години

Поредния прах в очите на простия народ.ДАИ МУ ТРОХИЧКА И ТОИ ЩЕ СЕ НАЯДЕ!!!

14

Анонимен

преди 11 години

Дори и на теория, звучи като химера.Но сега по важно е да се поуспокоим и кротко да си спим.

13

кк

преди 11 години

Когато се работи, думите са излишни. Когато чуя въпроса :"Да се даде ли шанс на Правителствато?", ми става доста смешно. Че шанса му е даден от Българския народ чрез депутатите, избрани по всички закони на РБългария. Това, че няколко софийски айлякчии си правят шоу, не значи, че изразяват волята на народа. Народа иска работа и хляб, и възможно ограничаване на монополите и озаптяване на олигархията.

12

inatut

преди 11 години

Да живей...Маркс ряпа да яде.. вие създадохте нова икономическа теорияДа живеят и селските колиби.Да живее и волен и деница .. Всички дружно работите за бай ***..

11

ПОГЛЕД ОТ 360 ГРАДУС

преди 11 години

Съгласен съм, това за енергетиката и за хората е добре. Но нека гледане отвсякъде: имаме ГДБОП и ДАНС 2 в 1 -и това е най-малкото притеснително, особено след опита с Д. Пеевски. Имаме и абсурден мораториум за събаряне на незаконни ромски бараки, което ще прерасне в озаконяването им с промени в ЗУТ. Имаме и намерение за увеличаване на осигуровките, което в кратък срок ще влее свежи пари за социални нужди, но в перспектива ще подкрепи сивия сектор - вместо на заплата от 4000, на Граждански за 350

10

Ефенти

преди 11 години

Возя без пари българи на запад!!

9

ganeca

преди 11 години

Аз не разбрах, като намалят цената на тока с 5%, кой ще покрие тази разлика. Бизнесът ли, НЕК, Чез и т.н.?