120

Journey

преди 11 години

"Би било погрешно в този момент да се започне война между институциите".Ами, Серго, точно вие и ДПС извадихте този измислен компромат срещу Плевнелиев за офшорките, за да отвлечете вниманието от вашите простотии.Мисля, че твоята форма на шизофрения придобива огромни мащаби.И другото- цитирайте един закон, в който се казва, че притежанието на офшорни сметки е незаконно!

119

:/

преди 11 години

станишев кой си ти че ще поставяш ултиматуми и ще ни размахваш пръст, ти и мая май само това знаете за заплашвате и да поставяте ултиматуми,сидеров ако не се върне в парламента и помогне да ви изметеме от там има по големи шансове да влезе в следващия парламент отколкото бсп и дпс, след като ви паднаха маските няма да можете пак да излъжете хората а и парите да си купите отново вота са ви на привършване

118

Дон Кольо

преди 11 години

И да има предсрочни избори кел файда? Пак същите 4ри партии в парламента.

117

Ох

преди 11 години

Ей,продажните пишещи,не повтаряйте повече от 2 пъти едно послание,че е тъпо...и без товае неграмотно написано...

116

тв7

преди 11 години

Волен, чака оферта за сумата!

115

бре,бре,бре

преди 11 години

Умаловажаването на протеста звучи някак познато от устата на тези хора.Дано скоро си тръгнат от там.

114

denim58

преди 11 години

Колкото по скоро се изметат,толкова по добре за България и нас! На БСП и ДПС трябва да им се забрани да управляват в следващите поне 50г.,за да се оправи държавата!А сега бих казала е шанса на Волен Сидеров,ако напусне парламента има шанс за него и партията му! А дали ще го направи,ще видим! Ако пак му платят и се върне в парламента,вървим към гражданска война!

113

будала

преди 11 години

До Ivoи стига с тоя ГЕРБ си михте ръцете, скапани са, ама имахме и по-лоши, и пак ги имаме на власт. На колко си, Ивчо - 19, 20? 50-60? срамна работа.......*** народ!

112

ejma

преди 11 години

До anonimГоре ГЕРБ ! А ся де ?!

111

аман

преди 11 години

ай ссссссстига уе ?верно ли предсрочни ?ти чак са ли загря ?

110

Мислещ

преди 11 години

Сега отчаяно се опитват да ни убедят, че хората на улицата трябва да взимат решенията. Това е най-силното им оръжие за отлагане и разделение, защото знаят, че масата не може да бъде разумна, трудно се формулира и обединява.Всяко очакване и натоварване на улицата да решава конкретни политически и управленски проблеми ще завърши с провал за протестиращите и победа на мафията... Протестиращите са граждани, а не политици! - бих добавил - протестиращите не са и... зайци.

109

Анонимен

преди 11 години

Те шансовете им бяха... сега вече да си ходят,дори не смея да слязат при хората

108

Богдан

преди 11 години

БРРР

107

Гошко

преди 11 години

Защо взе да намирисва на акано? Оставка другари!

106

П_Петров

преди 11 години

До Една БЪЛГАРКАНе е вярно, че народът не им е дал шанс, можеха да изберат реално експертно правителство, необвързано с олигархията, но уви! Наглостта им и зависимостта им от комунистическата мутро-олигархия е безгранична.

105

6reeeeek

преди 11 години

До една българка Шанс 20 години малък шанс ли е това а,или още да продължават да крадат,за две седмици що поразии направиха

104

xman

преди 11 години

да тиквите от гроб си мислят че като има нови избори и ще се върнат на яслата хаха

103

В.Митков

преди 11 години

Мили ми Мишленца Защо така пъргаво се изнасяте от Парламента ? Това не ви ли напомня 1997г. Не мога да разбера толкова ли сте Алчни или Глупави . Довиждане Бъдете Здрави и по възможност да не се Видим повече !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

102

Пурко

преди 11 години

До gost55Леле каква простотия.Научи се да пишеш бе червено кречетало!

101

Един друг

преди 11 години

Атака дадоха управдание на станишката.Щом те нема да дадат кворум ще си подадем оставката.*ахти и измъкването.Атака им даде гласа си сега ще го свали .Накрая и двете партии уж не се подркрепят.Толкова са прозрачни от ройната коалиция.