84

Анонимен

преди 11 години

Тоз парадокс важи само за фалшивикатите,за други случаи историята не помни.

83

Майка на ксенофобче

преди 11 години

Другарю Монов, влаченето на ученици от основните училища под строй по манифестации преди Десети ноември броите ли го за използване на малолетни за политическа пропаганда??? А?!?

82

ХРИСТОВ

преди 11 години

Ас несе припознавам като такъв .Но като му гледам погледа мисля че гледа към четвърти километар

81

Петърчо

преди 11 години

Този по-добре да си беше мълчал. Първо уж се извинява на принципа "Извинявайте че сте такива" в случая *** , а след това в прав текст нарича протестиращите завистници. А тази последната дума ходи после обяснявай че няма нищо общо с наркотици или алкохол. Така че "благодаря" Ви господин Монов че се "извинихте". Ние пък "обещаваме" че "няма да протестираме докато не бъде свалено правителството на Орешарски и докато не изметем всичкия този *** дето се е насъбрал в НС започвайки от Вас"

80

Анонимен

преди 11 години

какво правитество това е пародия просто нямам думи

79

пора

преди 11 години

Червения *** да се маха и да подава оставка - никой не му приема извиненията!!

78

Gerotheone

преди 11 години

До georgi.ishkitiev 86 Вие нали не сте очаквал от индивида на снимката някакво мъжко поведение? Все пак той е от парламентарната група на ИЗНАСИЛВАНАТА ПАРТИЯ - Столетница. Те, горките, не знаят на кой свят са. Онези от ДПС така са им бръкнали в г*за, че са ги хванали за сливиците! Всички днес на Ларгото, за да им покажем колко са много "***" в тази държава и че същите тези "***" са за ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА, а не това подобие на държава, което искат да ни пробутат комуноидите!

77

Rummy__

преди 11 години

До незнаещ атакистТука голяма скука на барикадата...Хммм, мн странно.. Журналистите от медиите - продажници още ли не са дошли да извършват провокации?

76

Анонимен

преди 11 години

Tози ретроградно мислещ човек е председател на парламентарната комисия за децата, младежта и спорта?!? Той трябва незабавно да си подаде оставката, защото е срамно!!! Срамно е, че този човек, който дори не може да се извини като хората е оглавява каквото и да е свързано с децата и младежта!

75

...

преди 11 години

Какво прави бай Кръстьо когато магарето се закеркенечи на моста? Изберете правилният отговор! 1. Застава пред магарето и ясно и категорично артикулира позицията си, обяснявайки необходимостта от промяна в поведението на магарето; 2. Обикаля около магарето с трибагреник в лявата ръка и лозунг "Ти не си никакъв патриот!" в дясната; 3. Взема летвата и спуква магарето от бой, като междувременно му обяснява, че майка му не е права.

74

Gerotheone

преди 11 години

До *** 82 Защо не дойдете до площада и да видите какво искаме. ИСКАМЕ ОСТАВКА НА ТОВА СМЕШНО ПРАВИТЕЛСТВО! Искаме Олигархски да ни докаже, че само са го обрязали, а не са го скопили и да бъде поне веднъж МЪЖ и да подаде оставка! Защото е толкова жалък - много е зле. Нали го гледахме в БТВ, когато го попитаха да каже истината и той какво каза? "ИСКАТЕ ДА ИЗЛЪЖА"!!!!! Е, няма такава пародия! Затова искаме ОСТАВКА и нови избори! Тогава народа да каже кой да управлява! Това искаме!

73

georgi.ishkitiev

преди 11 години

"Извинявам се на тези, които са се засегнали и са се припознали като такива"... Това е НАЙ-НАГЛОТО извинение, което някога съм чувал !!! Все едно да наречеш някой *** и после да му се извиниш, ако се е припизнал като такъв :)))... *** наглоста... тия хора нямат никакво чувство за мярка.

72

Leo

преди 11 години

Този е от парламентарните ***

71

luk

преди 11 години

DA PUKNEH MRASNA KOMUNISTICHESKA SGAN.

70

интернет НЕ лумпен

преди 11 години

Изглежда този алкохолик няма представа какво означава "***" дори,буквално "***",означава парцалив,в сегашния си вид "лумпенизация" може да се нарече политика на партия,която води до обедняване на масите,сиреч точно вашта другарю....а аз,може да съм интернет зависим или пък не...но при всички положения съм прилично облечен и не съм бездомник....запитай се кой всъщност е Лумпения...

69

Лумпен

преди 11 години

За какво се извиняваТези дето протестираха за смяна на Пеевски какво искат сега?Те са си чисти "интернет ***".Човека им каза прости истината

68

BG.BG

преди 11 години

Както и да се въртите, няма да ви се размине. Вие сте пътници, заедно с аркадашите ви от ДПС. Червени еничари!

67

незнаещ атакист

преди 11 години

Тука голяма скука на барикадата...няма кой да провокираш значи! С момчетата от фитнеса тренираме колко пъти можем да кажем ИЗВИНИСЕБЕ за 30 секунди, че ще ни изпитва Чуколов после.

66

стани

преди 11 години

Не си извинен, или да ти го кажа на вашия език "Късно е либе за китка, ако не си тръгнете сами, ще си тръгнете по друг начин"

65

arhar

преди 11 години

В БИВОЛЪ пише, че Трактора седи зад ' анонимния ' сигнал , свързан с псевдо - офшорните сметки на Плевнелиев .Прочетете статията !Излишно е да казваме, че Трактора е близък със Станишко, Л. Гоцев, В. Вълков , Бр. Аспарухов и други другари от ДС ...