47

3

преди 11 години

ИНТЕРНЕТ *** В ДЕЙСТВИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

46

777

преди 11 години

До BGДа извиняваха се , но това бе за вчера........днес пак се осират.....няма оправия, те сами си режат клона !

45

чуми

преди 11 години

БСП - чума за България. ГЕРБ - бавна смърт. ДПС - път към ада. АТАКА - шизофренична пътека ... мога да продължа ... Съществуващите партии не са решение на нито един проблем. Само маскарад. Бъдете отговорни и помислите дали гласа ви донесъл това, което наистина сте искали!

44

Анонимен

преди 11 години

Никифоров да иде пред централата на ГЕРБ и да иска оставките на Плевнелиев и Борисов управлявали България в последните 4 години с ГЕРБ и служебно.

43

До BGА вие по въпроса с прошката си ги сложихте точно на ...

42

до 43

преди 11 години

До 43,много си прав,братче или сестро!Много.

41

BG

преди 11 години

АБЕ ТИЯ ВЧЕРА НЕ ГОВОРИХА ЛИ ЧЕ СЕ ИЗВИНЯВАТ, СЪЖАЛЯВАТ, ПОКАЯВАТ И ИСКАТ ПРОШКА ОТ ЦИТИРАМ "ДОСТОЙНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД". ДА ИМ ДАДЕМ ШАНС, ВРЕМЕ, ЧЕ ТЕ ЩЕ НИ ПОКАЖАТ КОЛКО МНОГО НИ УВАЖАВАТ И КАК РАБОТЯТ ЗА НАС !!!ДНЕС КАКВО СТАНА - "ДОСТОЙНИЯ НАРОД" СТАНА БАНДА ИНТЕРНЕТ *** !!!

40

Анонимен

преди 11 години

Гусин Монов,ммного ми се иска да те срещна в някоя тъмна уличка!

39

777

преди 11 години

Каквото и лошо нещо да се каже за *** от БСП все ще е малко !!!Това тъпо ченге е председател на комисия за младежта и спорта в парламента и ние чакаме нормална работа от този ограничен кадър на ДС !!!! Всички вън, вие сте пълни ***!!!!

38

Анонимен

преди 11 години

КАЗАЛ-НЕ КАЗАЛ-ВАЖНО Е ДА ПРОТЕСТИРАМЕ!ОЩЕ ПОВЕЧЕ ,ЧЕ Е ОТ БСП!Те какво и да казват -веднага на протест!Е и тоя на снимката,хрисимият, иска оставката на Монов-дали е гласувал за него,та му иска оставката?Защо не иска оставката на Борисов,бе ***,като каза оная приказка за "некачествения матриал" или другата,че баба ти и дядо ти са изяли резерва?Вярно сте ***-за някой лев и г.за си ще продадете!

37

нджонго

преди 11 години

Искам да попитам къде е онзи глиган Цацаров и да каже какво стана с бюлетините?

36

Тоя Никифоров май не трябва да го допускат до деца ! Жив *** .И между другото тоя от БСП е прав за интернет пространството - погледнете само коментарите под всяка една статия - независимо за какво е тя - само плюене , тук-там някой с културно мнение !

35

Анонимен

преди 11 години

Ама тук в dnes.bg верно имало доста Интернет-*** - всички тези, които кликат "палец надолу" за коментарите осъждащи Монов (включително и тези, които ще кликнат "палец надолу" на този коментар са Интернет-***)

34

anon

преди 11 години

До Красимир"този на снимката" е учител на годината. а ти в какво си най-добър?

33

ham hum

преди 11 години

Единствената сигурна номинация за зам.-министър в екоминистерството се оказа тази на Чавдар Георгиев, който заемаше същия пост по времето на кабинета "Станишев". Въпреки че е човек на БСП (сега, както при тройната коалиция, министерството на екологията се ръководи от ДПС, този път от Искра Михайлова), той се свързва по-скоро с обкръжението на Георги Първанов. След края на предишния му мандат Георгиев беше съветник на бившия президент.Номинацията предизвика недоволство сред природозащитни орган

32

Анонимен

преди 11 години

Тоя с колко купени *** гласа е влязъл в парламента???? ПРОДАЖНИК!

31

Красимир

преди 11 години

Този на снимката е Талибански ***! :)

30

дебила Монов

преди 11 години

Тези същите *** ви бяха много от полза февруари, забрави ли другарю ***?

29

чукча

преди 11 години

Защо блокирахте достъпа до сайтовете за залагания!?!Борбата срещу монополите се води като се създават нови монополи!?!Сега трябва с колата да приближавам границата с Турция да минавам на Turktelecom като интернет доставчик за да си пусна залозите!!!На монополиста Еврофутбол няма да дам и една стотинка!

28

БГто

преди 11 години

Монов=МУЛЕ