18

james1

преди 11 години

ДАНС разследвала новия шеф на ДАНС по две разработкиМедийният олигарх Делян Пеевски е обект на две разработки, водени в Държавната агенция Национална сигурност, твърдят източници на България днес.Депутатът от ДПС фигурира като основен герой в операциите Лабиринт и Другари. Не е ясно защо те все още залежават и не са видели бял свят.Първата проверка срещу Пеевски започва по времето, когато е зам.-министър във вече закритото министерство на бедствията и авариите.

17

янки

преди 11 години

ПОСЛЕДНА НОВИНА ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ПОРЪЧАЛ 50 000 ФЕСА ЗА СВОИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ И ЛЮТВИ МЕСТАН МУ СЕ РАЗСЪРДИЛ.

16

Анонимен

преди 11 години

АВЕ ТИЯ *** НЯМАТ СРАМА, ВСЕ ЕДНО НИЩО НЕ СА ПРАВИЛИ, ВСЕ ЕДНО НЕ ОГРАБВАХА И ЛЪГАХА, ДНЕС МИ ГОВОРЯТ ЗА ПРЕСТЪПНИТЕ СХЕМИ НА ББ И ЦЦ!!! НАГЛОСТ НЕ, АМИ НАГЛОСТ!!!

15

Анонимен

преди 11 години

Пеевски - новата Фидосова!

14

Анонимен

преди 11 години

Една забележка, пише се шеф, не шеВ, моля ви се, за енти път го виждам така написано, не говорим за шев и кройка все пак.

13

КАДИЕВ, БРАВО!

преди 11 години

АКО ПЕЕВСКИ ОСТАНЕ НАЧЕЛО НА ДАНС АЗ СЪЩО ЩЕ ИЗЛЯЗА НА ПРОТЕСТ И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА МАФИОТСКИТЕ ЛОБИТА НА БСП.

12

желю

преди 11 години

"...Още по-сигурен съм обаче, че това не може да стане с подобни на техните методи...""...че това не може да стане с подобни на техните методи...""...че това не може да стане с подобни на техните методи...""...че това не може да стане с подобни на техните методи..."затова излезнаха хората по улиците!

11

ПОЗИЦИЯ

преди 11 години

МОНИКА НАЗНАЧАВА. СТАНИШЕВ Е НЕЙН ГОВОРИТЕЛ.

10

!!!!!

преди 11 години

Това са абсолютни театрални постановки !!! Целта е да се успокоят хората, че уж нещо се прави, да се размият протестите и да останат на власт! БСП и ДПС за две седмици направиха толкова гафове колкото ГЕРБ за две години: турски в училище??!, пушене??!, *** постройки?!!, абсолютни простотии в сектор сигурност!!!, областни управители от ДПС в Пловдив и Благоевград?!!, някакви смешни социални добавки?! Къде ви е програмата?!?!Това правителство трябва да си ходи ! Нови избори и ВНС !!!

9

tsuri_mitev

преди 11 години

ЧУДЯ СЕ.......СТАНДАРТНО ЛИ Е ДА ИСКАМЕ ОСТАВКАТА НА СТАНДАРТЕН РЪКОВОДИТЕЛ,ПОДКРЕПЯЩ НЕСТАНДАРТНИТЕ РЕШЕНИЯ НА СТАНДАРТЕН МИНИСТЪР ОТ СТАНДАРТНА ПАРТИЯ С НЕСТАНДАРТНИ ЧЛЕНОВЕ.......?

8

Анонимен

преди 11 години

Буруджиева е при Дикоф и се оказва, че и тя е приятелка на Моника Йосифова, поредната в БСП, мисля че на политическата сцена изгря един нов кръг-кръгът Йосифова.Май тя е новата капо ди тути фрути;)

7

янки

преди 11 години

волен е казал или пеевски е шев на данс или серго-лютви падате от влас.и видяхме какво стана.иначе атака не е с турците не е бе.тези които гласуваха за атака сега да си сложат по един фес.

6

русенец

преди 11 години

станишеф местаноф олигарски-орешарски които се бяха взели много на сериозно и излъгаха много българи и турци веднага да си подадат оставките да разпуснат партиите си и турчина и гея вън от държавата но преди това да кажат как дадоха 10 000 000 / а казаха че били не 10 а 50 милиона лева/ на ВОЛЕН СИДЕРОВ за да им.....

5

BG.BG

преди 11 години

ДНЕС СЪБОТАСофия, Ларгото, Министерски съвет, 18:30

4

Анонимен

преди 11 години

Важното е Станишев да не подава оставка! Само той може да унищожи веднъж и завинаги Партията - столетница.

3

ПАТРИОТ

преди 11 години

ТРЯБВА ОСТАВКА И НА ПРАВИТЕЛСТВОТО.НУЖНО Е ПРАВИТЕЛСТВО НА НАЦИОНАЛНОТО СПАСЕНИЕ.НАЦИЯТА Е В ПОЛИТИЧЕСКА,МОРАЛНА,ИДЕЙНА И ДЕМОГРАФСКА КРИЗА.АМИН.

2

Анонимен

преди 11 години

Няма спасение за правителството на Олигарски! Да се махат и той, и Пеевски, и Станишев! Не искаме слугинаж на мафията срещу народа!

1

АНТИ БКП_БСП_ДПС

преди 11 години

Късно е либе за китка.Вън вън вън от майка България изедници болшевико_турска ***.Всеки ден Протести докато ви изметем НЕЗАКОННОТО_МАФИОТСКО ПРАВИТЕЛСТВО!!!Обещано!!!ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА Орешко!!!Вън мръсни пуполисти!!!!