101

Аман

преди 11 години

Зорлен си го Н*ха,тези Балъци с тоя избор?!

100

_

преди 11 години

Пореден пример как партийната дисциплина е вредна за обществото. Партията е месомелачка за индивидуалности, скъпи ми омерзени депутати. Сега ще го разберете от първо лице.

99

Анонимен

преди 11 години

Атака не е гласувала, за да не вземат да го отхвърлят изглежда, щото БСП не са си събрали всички депутати.

98

Анонимен

преди 11 години

Като са възмутени, защо са гласували?!?!??От БСП единствено имат право да говорят Кадиев, Янаки Стоилов и Червеняков, които бойкотираха гласуването, както и Емил Костадинов, гласувал "въздържал се". Всички други са гласували "за"

97

Dido

преди 11 години

ББ вчера май е бил доста прав за изнасилването ..... мисля че прокуратурата трябва да се самосезира и да повдигне обвинение за публично изнасилване срещу ДПС!! :-)

96

Анонимен

преди 11 години

другарю Орешарски,другарю Станишев,моля прегледайте форумите?!?!!!Нарочно ли искате размирици!!!Защо се подигравате с народа!!!Леле леле пропаднала държава!Стига сте си играли с нервите на народа!!!

95

!!!

преди 11 години

София, докажете, че сте СТОЛИЦА !!!

94

българин

преди 11 години

До Анонимен - 76Това се говори много отдавна - сега вече групировките в България имат освен парите и властта да го направят. За съжаление!Следващата стъпка вероятно ще бъде излизане от ЕС и подчинение на българския народ.

93

trendi

преди 11 години

Стани, стани, народ балкански, от сън дълбок се събуди и виж какво правят в твоята родина, кой ще те управлява, кой ще се грижи за теб и ще защитава твоите интереси! Спирам да пиша, от понеделник ДАНС ще търси всички писачи по форумите, които не мислят като тях и не ги подкрепят! Сега ще видите полицейска държава, сега ще видите терор.......

92

Мислещ

преди 11 години

Те трябва да са омерзени, че са част от партия, системно избивала българи, интелектуалците, създала мутрите, крала 23 години след падането на техния кървав режим. Трябва да ги е гнус, единствения начин да изчистят това е НИКОГА вече да не искат властта и да отидат на село и да садят зеленчуци.

91

PGVarna

преди 11 години

Красноречиво! Вижте снимката. Самодоволна усмивка на Местан. Станишев се е светнал - ...Ами сега!? Какво направихме!

90

sadd

преди 11 години

Тия дето искаха дпс и бсп на власт дали вече осъзнават какво направиха?

89

аз

преди 11 години

До Kozerпредлагам пилота на самолета да е Бойко-само с това може да докаже, че милее за България!!!

88

станишев

преди 11 години

алоооо поплювковци вие не сте народа,а ако сложат някой от вас,какво ли насиране ще настане

87

до БСП

преди 11 години

Кой каквото сам си направи и най големият му враг не може да му го стори.Това народът ни отдавна го е казал.Откажете се от тази позорна коалиция докато е време.Ако не го направите сега след това БСП ще е като Хирошима или Нагазаки след взрива-пустош!Ако сега не се осъзнаете утре народът ще ви намрази по силно от всякога.Понякога е разумно да се отстъпи.Иначе ще сте в очите на българският народ като Ердоган в очите на турският!

86

Kozer

преди 11 години

Трябва масово изтребление на 240 човека веднага, как не може да се забие един случайно отклонил се самолет изтрeбител (пилота да катапултира) в парламента (с малко п)

85

Болен Чалмата

преди 11 години

Няма ли някой от партията ЮРУШ във форума да каже две хвалебствени думи за психопата дето се е загрижил за турското управление да не загуби власта .

84

Боцман

преди 11 години

"че имал силна ръка и доверието на чужди служби и е в състояние да се справи със задаващи се протести". Ако това са думи изречени от премиера на една демократична държава, член на ЕС, то този премиер е ДИКТАТОР!Трябва незабавно да си подаде оставката!

83

Анонимен

преди 11 години

оффффф мам..му пак трябва се бута правителството.

82

ИЗРОД

преди 11 години

Националистът от Карлуково няма ли да се изкаже....Ей психо изцъклено свърши се безгрижието ти...Сега започват турските сериали и безброй безсънни нощи....***.