45

KOSTAS LINKE

преди 11 години

НИЕ КАРАКАЧАНИТЕ СЪЩО ИСКАМЕ ГРЪЦКИЯ ЕЗИК ДА СЕ УЧИ ОТ НАШТЕ ДЕЦА. В ГЪРЦИЯ ПОМАЦИТЕ ИМАТ ПРАВО НА ЕЗИК - И ТЕ СИ УЧАТ ЕЗИКА..А ТУКА НИЕ-ЕЛЛИНИТЕ НЯМАМЕ ПРАВА КАТО ПОМАЦИТЕ..ИСКАМЕ ГРЪЦКИ ЕЗИК ДА СЕ УЧИ В ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ПОДГОТОВКА.

44

Анонимен

преди 11 години

Не прави чест на днес.бг, че се връзва на глупости. Такива ''новини'' е добре да бъдат подминавани.

43

Анонимен

преди 11 години

Втрещиха не от Букурещ, а от антибългарската общност, член на която е и ТАЗИ марияна георгиева.

42

джибурек

преди 11 години

Аз съм български гражданин от джибурешки произход. Искам си правата и да си изучавам джибурешки майчин език, а Марияна Георгиева ми е братовчедка. Разчитам на нея.

41

до 46

преди 11 години

Турският не е майчин, а бащин език! Майките са българки, а мъжете са избити!!! Изучавайте си го, щом мислите, че от него ще имате голяма полза но първо сте длъжни да знаете перфектно български! И да сте лоялни граждани на България! Не да се опитвате да го налагате насила на останалата част от държавата! И изобщо не става въпрос за езици, а за зони на политическо влияние и претенции към страната ни!

40

:(

преди 11 години

Вие не разбрахте ли, че това си е от 19 години така, бе мушмули ? Сега просто го вадят за да ви запалят фитилите да протестирате. Ама за какво ще протестирате... и вие не знаете :) *** учели ***, потурчените *** - турски - голяма работа. Това ли ви е проблема? Или, че по селата *** издевателства върху българското население, а из Родопите строят джамии и проповядват Джихад?

39

YaAli

преди 11 години

Японският вън от българските училища!

38

БАЧКАТОР

преди 11 години

До Анонимен 23 Ми тя Европата ,батенце е почти завършен арабско-негърски халифат с повече джамии отколкото църкви и може и да си прав- с Русия ще сме далеч по-добре, без да се налага да учим руски.

37

тихата_стъпка

преди 11 години

Само джедаите още не са надигнали глас. Официалния език в България е българският и следователно на него трябва да се преподава. Не може една група хора да се засели на дадена територия и да настоява за индивидуален комфорт и езикови привилегии, предвид че се предполага, че всеки чужденец, избрал да пребивава на тази територия би следвало да е приел местния език. Разбира се всеки, който не е съгласен със статуквото е свободен да търси майчиния си език в друга държава.

36

турчин

преди 11 години

Задължително трябва да се изучава майчин език в училищата. За да не изучава досега вина има агентите от ръководството на ДПС. По време на соца се изучаваше турски. Това да изучаваш майчин език е наложително и не трябва никой да го коментира. Навсякъде в други страни има български училища и български се изучава. Какво ви пречи майчиния език. Протестирайте за това че бюджета на МВР е по вече от това на МОН. В друга държава няма таково чудо.

35

9667

преди 11 години

До 33 - АнонименХарно рукаш, но щом си толкова против изучаването на турския език, поне българския да беше го научил, драги ми БГ гражданино от турски произход! Делата ни трябва да се покриват с думите ни, нали така?!Въпросът с майчиния език на малцинствените групи в България незнайно защо се чеше много настървено! Дали някой се опитва да отклонява вниманието на обществото от истинските проблеми като беднотия, безработица, глад, мизерия?

34

do 38

преди 11 години

do 38 az za arabski srabski i turski ezik sa chul da ima no negarski i da iskat milite nemogat da uchat!

33

SKYBET

преди 11 години

ZARADI BOLEN LIDEROV VSI4KI BULGARI SHTE STRADAT SEGA

32

Анонимен

преди 11 години

Както е тръгнало да вземат да направят по 4 часа в седмицата зип български.Останалите часове,ще учим турски и ромски и тук-там за разнообразие румънски.Задължително да се прекрати изучаването на английски.И няма да се оплакваме,защото малцинството така реши,пък уж голямото мнозинството май е съгласно.

31

Бай Иван

преди 11 години

Вече и румънците имат по-високо самочувствие от нас :(

30

Анонимен

преди 11 години

sega e vreme za romski , i shte imame edna napalno obnovena uchebna sistema ! da sa ni veliki uravliavashtite partii samo BSP , DPS i ATAKA ! samo s tqh Balgariq shte varvi na pred !

29

БГ

преди 11 години

волен ага, къде си сега да те чуя, благодарение на твоята регистрация го има това правителство с участник ДПС?Взеха и другите да искат да ни се изреждат. На теб като виден "националист" ти харесва, на мен като обикновен българин това е отвратително. Залъгвай се, че си спрал ГЕРБ, но това стана с цената на предателство към България. Сега всички ще берем плодожете на твоето доста добре осребрено "гласуване".Гнида!

28

Анонимен

преди 11 години

tyk v 6vedciq ima mnogo arabi i negri i sarbi i tyrci no se izy4ava samo 6vedckiq

27

Анонимен

преди 11 години

todor jivkov i boiko sa balgari

26

Анонимен

преди 11 години

boiko varni se tezi 6te sasipat balgariq