36

БАХРИ ЮМЕР

преди 11 години

ДАНО РОССИА ДА СИ ВЗЕМЕ ПАРИТЕ ОТ ВУЛГАРИА.НИКОИ НЕ ОБИЧА МОШЕНИЦИ И ИЗПОЛЗВАЧИ, КАТО ВУЛГАРИТЕ.ДА СИ ПЛАЩАТ ВСИЧКО И НАПЪЛНО.

35

optimist

преди 11 години

Чудесно режисиран от рубладжиите сценарии.

34

Анонимен

преди 11 години

Да напрявят подписка , който иска - да плаща и участва в печалбата на този проект със собствени средства. Който не иска -не. Нахално е да взима някой гигантски комисионни , а всички да му плашат. Това е РЕКЕТ , дългосрочен рекет отново под нова форма.

33

инженер

преди 11 години

Това е изнудване!!! Да им дадем по добре 1 милярд отколкото 20 милярда и да се обесят червените престъпници по дърветата заради които ще плащаме!!!

32

Krios

преди 11 години

Една седмица от управлението на тройната коалиция:Рестарт на Белене и 20 млрд., хвърлени на вятъра!Плащане на иска на руснаците за 1,2 млрд. по дело, което България не е изгубила!Пушене навсякъде!Турски в училищата!Реабилитиране на доносниците от ДС!Спиране строителството на Националния музеен комплекс!Очакваме другата седмица да започнат да свалят и асфалта от магистралите...!!!

31

Гербаджия-мутра

преди 11 години

Пари за Белене има, само Бойко да си презнае къде е разтоварил самолета..

30

Spiro

преди 11 години

Дааааа, да си се върнем на темата!!! За това беше целия този предизборен цирк, флашки, компромати, и т.н. За про-руското влияние. С Борисов твърде много кривнахме към ЕС и САЩ, и руснаците ни удариха през ръцете. Сега пак ще вадим скелетите от гардероба. И да видим какво ни предлагат руснаците - за да не даваме 1 милиард, по-добре да дадем 20? Умно, много умно, но този глупав народ заслужава точно това.

29

инженер

преди 11 години

НННННННЕЕЕЕЕ НЕЕЕЕ НА БЕЛЕНЕ НЕ НИ УБИВАЙТЕ!!!!

28

инж Т

преди 11 години

Странно какво ще я правим тая енергия, при положение че сега спираме мощности, защото произвеждаме повече от колкото ползваме ? ? ?... Но сега като се замисля, може да въведат нов закон, в който се казва, че хората трябва денонощно да си оставят уредите пуснати и да плащат големи сметки щото имаме БЕЛЕНЕ :D

27

Анонимен

преди 11 години

След цял безсмислен и скъп референдум, червените кратуни така и не разбраха, че българите НЕ искаме да заробим себе си и децата ни с глупавото Белене..

26

тъпчо

преди 11 години

1945г. ни "спуснаха" от Москва сифилитика Г. Димитров. Сега ни спуснаха гей. Пак от Москва.

25

ВВВ

преди 11 години

РЕФЕРЕНДУМА БЕШЕ ЗА КОЙТО ГЛАСУВАЛ ГЛАСУВАЛ КОИТО НЕ ИМАТ ПРАВО ДА МЪЛЧАТ БЕЛЕНЕ Е НУЖЕН И ЩЕ ГО ИМА И ТО СКОРО -АЗ КАЗАХ!!!!!!!!!!!!!

24

матушка

преди 11 години

При руснаците си живеехме по добре от колкото сега при американците

23

Анонимен

преди 11 години

Ха ха ха ха ха

22

Анонимен

преди 11 години

По добре 1 милиард отколкото България на колене, а червените мутри още по богати и силни, по добре отколкото нахално и доживотно заробване. Достойнството няма цена.

21

AlekoKonstantinov

преди 11 години

БСП никога няма да се откаже да службогонства на Русия. Те никога не са били българска партия, даваха ни страната и на Югославия и на СССР без война. Българинът обаче помни ли това? Не. Помни че от ТКЗС-то е ял повече...

20

БГ!

преди 11 години

Сега всички се възмущавате на тази гадост, а във крайна сметка ги оставяте да си гласуват каквото искат и никой не излиза да протестира. За това те си позволяват да вършат всякакви гадости и никой не ги спира. И какво като се обсъжда тази тема по форумите това няма да помогне....ОТСТОЯВАИТЕ СИ ПРАВАТА НА УЛУЦАТА КАКТО ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ДЪРЖАВИ ИНАЧЕ НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ КАКТО ТРЯБВА!!! 12ч. ПРЕД НАРОДНОТО СЬБРАНИЕ НА 9 ЮНИ!!!!

19

БГ!

преди 11 години

Сега всички се възмущавате на тази гадост,но вие го правите и за всичко друго а във крайна сметка ги оставяте да си гласуват каквото искат и никой не излиза да протестира,то затова те си позволяват да вършат всякакви гадости защото все им се разминава и никой не ги спира.И какво като се обсъжда тази тема по форумите това няма да помогне....ОТСТОЯВАИТЕ СИ ПРАВАТА НА УЛУЦАТА КАКТО ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ДЪРЖАВИ ИНАЧЕ НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ КАКТО ТРЯБВА. 12 ПРЕД НАРОДНОТО СЬБРАНИЕ НА 9 ЮНИ!!!!

18

аз до BBB

преди 11 години

Ей, лош матрял. Празноглавци като тебе обричат децата и внуците си на мизерия. ***! По-добре да ходите да бачкате във фирма за саниране СЕГА, отколкото да чакате 10 години да се построи ненужен АЕЦ. През тези 10 години икономиката ни ще дръпне, така че и за теб е по-добре да няма АЕЦ, а да се инвестира в модернизиране на държавата с идея подобряване на бизнес климатът, белким дойде някой да ти даде работа.На северозападняците трябва да се забрани да гласуват. Само беди ни причиняват!

17

Анонимен

преди 11 години

Какво Белене бре?Народът си каза думата!