54

Анонимен

преди 11 години

*** на *** и многото *** са ВИП персони...Махнете всякакви детски добавки,за да не храните мангопитеците!Който иска да има дете да си прави сметка дали може да го гледа.Това е природния закон за подбора.Иначе се въдят ***,които знаят само да крадат и убиват! коко-ядосан

53

Пич

преди 11 години

А кой плаща? Искам правителството подробно да обясни от къде ще намери парите за тази популистка мярка? Официално обявявам предизборната кампания за открита! Червените знаят мого добре, че изборите ще са след 1 година и бързат да трупат точки.

52

България

преди 11 години

До АнонименХора, Вие сте загубена кауза.. А ти анонимни човече, знаеш ли как за седмица и половина се отварят от нищото 250хил. работни места?Знаеш ли,че приказките ти са пълни с празнини? Знаете ли,че за Вас угода няма? Затова не трябва коментарите на мнозинството тук, изобщо да се появяват.. Защото мнозинството тук са пълни празняри,отличници в даването на мнение и оценки и двойкаджии в предприемането на действия и взимането на решения.. Живейте си мизерния живот,защото не заслужавате друго.

51

Анонимен

преди 11 години

Коментарите на платените ГЕРБаджии са доста показателни за умствения им багаж, те дори не са наясно, че майчинските са обвързани с осигурителния доход и осигурителния стаж, ама това е нормално все пак по времето на ВинетУ не е имало майчински :)

50

РАД

преди 11 години

До do 39Трябва, трябва , трябва... Как сладко говорят всички. Ами да, наистина за 4 дни няма как всичко да стане, ама интересно как за 4 дни новото правителство "намери" 27 милиона. много интересно как толкова бързо решиха, намериха, гласуваха! Нали уж трябва време да се прегледа всичко, 100 дни, не знам какво? Сега на юруш да демонстрираме загриженост за хората. Егати лицемерието!Някой направи ли анализ за тия 4 дни какъв е най-подходящият механизъм за социално подпомагане на майките а?

49

Анонимен

преди 11 години

О, ама разбира се, че и обещанието си за 250 000 работни места ще изпълнят. Само че за ***.Както и майчинските ги вдигат за ***. А тия, дето мрънкат колко не сме били прави, защото трябвало майката да има трудов стаж, да вземат да млъкнат, щото и ние живеем в същата реалност и знаем, как се записват фиктивно да им се води стаж някъде.

48

Анонимен

преди 11 години

Червен терор!

47

тъпчо

преди 11 години

Ама чакай ся...........до кога ще траем червената *** да си отглежда електората с нашите пари???? Писна ми!

46

ФАШИСТ

преди 11 години

майчинство до 3 годишна възраст за висшисти - 750 лв, за средно образование - 650 лв, за основно -310 лв. останалите 125 лв. !!!Това е справедлива , социално културна политика !!! АМАН ОТ ЧАЛГИ И ПРОСТАЦИ !

45

marsian

преди 11 години

Разбрахме че ще има ядене и пиене ,но червените да кажат кой ще плаща сметката .

44

marsian

преди 11 години

Разбрахме че ще има ядене и пиене ,но червените да кажат кой ще плаща сметката .

43

h m

преди 11 години

reverans kum *** koito glasuvaha za bsp.

42

Анонимен

преди 11 години

Кaкво искaте бе.....мутрaгени. Хорaтa товa което обещaхa го прaвят......гaдно ли ви е.

41

do 39

преди 11 години

Абе брат4ед то тази работа да не е като онази... Ти какво искаш 4 дена във властта и айде 400 хиляди нови работни места хахаха То това да не се бере по дърветата бе афенди. Първо трябва да се нормализира икономиката, после да се изплатят дълговете към бизнеса, после да се направят промени в търговското законодателство, да се стимулират инвестиции, да се привлекат очакваните Германски инвестиции , както и земеделският ни износ към Азия ( както е заложен) и тогава ще има работни места.Много прос

40

Анонимен

преди 11 години

Sega 6te teglqt Edin hubav zaem i posle decata vzeli decata vra6tat da vi e 4estito

39

бсп

преди 11 години

Долните мутри коитп глaсувaт зa Герб ....не им е приятно когaто се дaвaт пaри зa мaйките. Брaво Бългaри. И рaботните местa ще се отворят .....*** от яд изедници нa Бългaрия....некaдърни мутри

38

Анонимен

преди 11 години

Да забравят за мен като платец на осигуровки и данъци националсоциалистите!

37

инж.Т

преди 11 години

От цялата работа разбрах че данакоплатците ще плащат пак всичко. Очаквам до някой ден да кажат че вдигат данъците за да спомогнем социалните групи т.е. ***

36

Анонимен

преди 11 години

Bog da pazi Balgariq ot RASIZTI.

35

Никой

преди 11 години

До 26,Да идеята ти е интересна, но например трябва да не важи за безработни. Другият проблем са т.н. "самотни майки", които изобщо не са самотни.