39

Анонимен

преди 11 години

АВЕ ТОА ШЪ СЕ УКРИВА, ШЪ ТРЕБЕ ГО ТАРСИ ИНТЕРПОЛ, ГЛЕАМ НАТАМ ОТИВА РАБОТАТА

38

Гражданин

преди 11 години

ГРОБ най голямато зло от създаването на Българската държава до наши дни !@!!!!!

37

Пешо

преди 11 години

Физкултурника бездействал,само седял и слушал!

36

Анонимен

преди 11 години

"Просто има едно пътуване и ако подаде, трябва да иска разрешение", казал екс-премиера. Чудя се аз, от кога ни (на българските граждани, Цветанов нали етакъв?) трябва разрешение да пътуваме в ЕС?

35

samogerb

преди 11 години

До възмутенАбе аз не мога да разбера ти от сега ли си възмутен? Къде беше 23 години, че чак сега се сети да се възмущаваш? Или когато някой реши да стяга каиша на някои партийки и това не им се хареса, те направиха всичко възможно да манипулират народа! И чак сега се сетихте, че не живеем добре! Има ли осъден питам аз за всичките тези години.. ами няма естествено мислете с главите си не с телевизорите!

34

НЕЗАВИСИМ

преди 11 години

По пътя към Брюксел, самолета ще катастрофира и Цветанов ще го пишат бегал. Бегал при братя Галеви сигурно...

33

Яко до Добряк

преди 11 години

Бре-е-ей, колко добри и принципни са били ГЕРБ! Пък и скромни!!! Толкова скромни, че никой не разбра че са принципни!!!

32

Анонимен

преди 11 години

АВЕ АРЕ БЕ, БЕЛЕЗНИЦИ И В СЛЕДСТВЕНИЯ, КВО МУ СЕ ЦЕРЕМОНЯТ, БАСИ НАГЛЕЦА, КВО ША ПРАИ В БРЮКСЕЛ С ТАА ОСТРИГАНА КРАТУНА, ТАМ ХОРАТА ИЗГЛЕЖДАТ ПО ДРУГ НАЧИН

31

Гражданин

преди 11 години

Не го пускайте този !!! Ще забрави да се върне, и да понесе заслуженото наказание!!!! И внимавайте със агент Буда той замисля същото движение !@!!!!

30

тъп и прост

преди 11 години

ЩЕ ИЗБЯГА!!!!!!!!!!!!!!

29

възмутен

преди 11 години

Чета коментарите на поддръжниците на ГЕРБ и се чудя: Вие достойнство нямате ли? Наричаха ви некачествен материал; кучета, които трябва да се държат на каишка; караха ви да ядете филии с мас и да садите картофи; караха роднините на Мирослава да се извиняват на управляващите; хранеха кучетата, намерили трупа на това дете с тлъсти пържоли; заявиха на пенсионерите директно, че на оня свят пари не им трябват; изкараха майките пияници и не им увеличиха майчинството; даваха милиарди на Лукойл за гориво за държавния резерв на цени, по-високи от тези на дребно дори; вашият любим вожд демонстрира явно л

28

Аз гласувам за АТАКА

преди 11 години

РАЗРЕШИТЕЛНОТО МИ ЗА ОРЪЖИЕ БЕ ОТНЕТО ЗАРАДИ УСТНАТА ЗАПОВЕДЕ НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА ДА СЕ ОТНЕМАТ НА ХОРАТА ОРЪЖИЕТО БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА ТЯХНАТА ДИСЦИПЛИНИРАНОСТ И СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНА!!!НА МЕН МИ БЕ ОБЯСНЕНО ЧЕ НАЧАЛНИКА НА СЛУЖБА КОС ТАКА Е РЕШИЛ И МИ СЕ ОТНЕМА СЪЩОТО КАТО МОГА ДА ПРОДАМ ПИСТОЛЕТА СИ НА ДРУГ ИЛИ ОСТАВЯ В ПОДЕЛЕНИЕТО НА МВР!!!ЗАИНТЕРЕСУВАЙТЕ СЕ ЗА ТОЗИ КАЗУС ДРАГИ ЖУРНАЛИСТИ.СЪДИЛИЩАТА СА ПЪЛНИ С ЖАЛБИ КЪМ СЛУЖБА КОС-МВР ЗА ТОЗИ ПЕРИОД!!!ЦВЕТАНОВ СЕ СТРАХУВА?????????

27

Анонимен

преди 11 години

Кабинетът Олигарси да си вземат багажа и да си ходят и да не забравят и Сидеров, че не го знам сега на кой ще се дупи и на кой ще се предлага!

26

Chikatilo

преди 11 години

Срам за България е тоя ''националист;; никъде по света националист не би подкрепил етническа парти ...тия дето все още му симпатизират са разни помаци, няма как да са българи

25

бьлгаран Галев

преди 11 години

Цецо Цветанов отскача до Галеви и после сдава имнитета - надали. ТОЯ ПРЕСТЬПНИК НЕ ТРЯБВА ДА ИЗЛИЗА ОТ БЬЛГАРИЯ! Има огромна вероятност да не се вьрне!

24

Chikatilo

преди 11 години

до 28....Волен е продажен, продаде се за пари и всичките му симпатизанти се отказаха от него...политически труп дето само лае

23

Аз гласувам за АТАКА

преди 11 години

Волен е супер умен и готин пич.Но второто е заради първото.От когато се появи на политическата сцена в БГ той винаги е в Парламента за разлика от тези които в нерви и лексотан плюят по него.Всъщност хапчетата ги пият тези в нервите по Волен и затова вина той няма в предвид че всичко това между СУПЕР умния Волен и *** в нерви по него става доброволно и от сърце.Волен е добряк и знае кога да пусне с провокация *** с лексотана по пързалката и кога да събуди този заспал Народ с словото си!

22

Анонимен

преди 11 години

НЕ ГО ПУСКАЙТЕ В БРЮКСЕЛ,ОТИВА ТАМ ЗА ПРОТЕКЦИИ И ДА ПОЛОЖИ ДЪЛГИТЕ ЕЗИЦИ !!!!

21

Анонимен

преди 11 години

Ще видим всички в неделя как корумпираните медии ще отразят протеста, зцащото ни писна от червени *** и техните жалки манипулацийки. Ако имат смелост нека се покажат тогава да усетят народната любов.

20

эллл бэнди

преди 11 години

Ако наистина само това е обвинението Цацаров направо избива рибите,по това обвинение половината страна трябва да е с повдигнати обвинения.Липса на правилник за работа.Не това не е истина,даже не и жалко нито смешно.