35

Анонимен

преди 11 години

Свършил име алкохола иа са звъннали на линейката да докара спирт, обаче спиртът свършил и те си го изкарали на клетите лекари. Не си и помислям да имало някакви коментари от страна на екипа на Бърза помощ към бандата пияндурници. Сигурно само появата им на адреса е предизивкала спонтанната проява на агресия.

34

az

преди 11 години

В ГЕРМАНИЯ АКО ПОВИКАШ БЪРЗА ПОМОЩ И СЕ ОКАЖЕ,ЧЕ СЪСТОЯНИЕТО ТИ НЕ Е ТОЛКОВА ТЕЖКО И НЕ ВОДИ ДО ХОСПИТАЛИЗАЦИЯ В БОЛНИЦА ПЛАЩАШ ПОСЕЩЕНИЕТО НА ЛИНЕЙКАТА КАТО ПОП -75 ЕВРО,ДОРИ АКО НЕ СИ ЗДРАВНО ОСИГУРЕН

33

Атакист

преди 11 години

до 34 Щом Волен е предал избирателите си 2009-та година, като е дал подкрепата си за Гроб, защо сега са повече избирателите му спрямо преди 4 години? Дали защото сега избирателите му го гледат под лупа дали ще подкрепи ДПС и БСП или заради каузата на Волен???? Волен си е Волен и няма да бъде част от правителство на турци и комунисти и няма да ги подкрепи и не иска постове във властта.

32

опа

преди 11 години

Проста *** държава с *** народ!

31

Атакист

преди 11 години

Брачед, 4 промила алкохол в момиче може да станат само по един начин- НА ЕКС!

30

Анонимен

преди 11 години

Крайно време е просто да се въведе една допълнителна глоба в размер на 10 000 лева за сериозно нарушаване на обществения ред и така пияндурниците и *** няма да посягат не само но медици но и на всички останали граждани.

29

Анонимен

преди 11 години

"Ти годдина и половина за 2,5 години ли ги имаш???Но не това е въпроса!Въпросът е че даде Волен доверие на една млада партия доверие като смяташе че ще се осъществят реформите които искаше той..и обещаниятай също."Волен реди изборите колко години наричаше Бойко мафиот и мутра? Колко предизборни кампании го наричаше престъпник?И като взе властта веднага почна угодно му се мазни. Ама не бе то само година и половина, после пак го плюеше... това ли е оправдание за предателство към гласувалите?

28

Атакист

преди 11 години

до 31Спокойно младеж, не гледам телевизия!

27

Анонимен

преди 11 години

Защо са взели пияното 15 годишно животно от женски пол в болницата след това?! Оставете го с 5 промила алкохол да си умре, а тия бабаити утре да я погребът щом имат свободно време в излишък.

26

До АТАКИСТ

преди 11 години

Простакисте тичкай да гледкаш телевизия алфа ама да си прав и с вдигната ръка!!

25

Анонимен

преди 11 години

Къде са имената на нападателите? Да не би да са били ***?

24

Анонимен

преди 11 години

GOSPODA I DAMI SAMO LEKARI LI RABOTQT TAM AIDE STIGA AMI FELD6ERITE AMI 6OFIORITE ILI TE NESA HORA SAMO LEKARITE SE GLEDAT

23

ARHITEKT

преди 11 години

BULGARISTAN UMRAIL E NASHETA STRANA! ZASLUJAVAME VSICHKITE DA NI RAZMAJE NIAKOI KATO MRAVKI!!! ZA TOVA LI UMRIAHA HORA KATO LEVSKI I BOTEV???

22

Атакист

преди 11 години

до 23Ти годдина и половина за 2,5 години ли ги имаш???Но не това е въпроса!Въпросът е че даде Волен доверие на една млада партия доверие като смяташе че ще се осъществят реформите които искаше той..и обещаниятай също.След година и половина Волен заряза подкрепата си за Гроб и всеки ден го хулеше в продължение на 2 години. Искам те тих ,когато искаше оставката на Цецко още 2010-та след боя пред джамията. Искам те тих как след година подкрепа иска оставката на вицепремиера. Чуваш ли, кавал?

21

Анонимен

преди 11 години

Пияна...***

20

Атакист

преди 11 години

до 21Хвала на такЪви българи които бягат на 3000 км и стигат Албиона а там, а шах и мат- установяват, че в пъбовете се пие повече от нашите кръчми.

19

До АТАКИСТ

преди 11 години

Ти по скоро си простакист или платен драскист!! Какво ще оправи Вольо бе той сега брои парите на комунистите и турците които му ги дадоха.Вторник като изберат правителството ще стане още по хрисим спомняш ли си как гласуваше за Бобко 2,5 години , а простакисте!!

18

Nobody

преди 11 години

3 кашона бой в кауша и 3 месеца да мият тоалетните и да сменят *** в Пирогов и Военна болница.После пак да посегнат.

17

Анонимен

преди 11 години

Браво! Хвала на такива българи. Благодарение на вас малко по-умните и знаещи бягат далеч, далеч от пиянската българска ***.

16

Анонимен

преди 11 години

Нормално ли е на 15 години да си пиян като ***!Сега тази да отиде и да поработи 1 месец -да чисти улици или паркове,понеже харчи парите на бърза помощ-нашите пари!