285

бАТАКА

преди 11 години

А КОЛКО БЪРЗО ЗАБРАВИХМЕ , ЧЕ ХОРАТА НИ ПРЕДУПРЕЖДАВАХА , ДОГАН СЪЗДАДЕ бАТАКА ЗА ДА ПЛАШИ С ТЯХ И ДА НАДЪХВА ЕЛЕКТОРАТА СИ !!!

284

Анонимен

преди 11 години

Гласуваш за Атака,гласуваш за ДПС,гласуваш за ДПС ,гласуваш за БСП.Не е ле странно?

283

Анонимен

преди 11 години

Волен се оказа най -продажния, това ще ти му е последния мандат в парламента

282

Vasilii

преди 11 години

Bozata ve4e e pulna. Kogato predi tri godini rabotih v Burgas vuv firmata raboteshe mom4e ot tyrski proizhod 4iito vui4o ypravlqvashe dosta golqma logisti4na kompaniq.Losho nqma az ne sum rasist. Toi togava mi kaza -priqteliu ne gledai tiq glyposti po televiziqta 4e Volen mrazi turcite.Po dva puti v meseca hodi na sreshti v saraite na Dogan v Devin.Tova my go e kazval 4i4o my.Togava si kazah naym-toz kolega ili e bolen ili luje ta drunka. Sega kato se zamislq mai vsi4ko koeto mi e kazal e istina

281

феникс

преди 11 години

До фениксКоригирам се за анонимността, но предния коментар ме писахте анонимен!

280

феникс

преди 11 години

от феникс:Пак ни хвана политическата хрема!Всеки търси печаливша схема!Това обаче е голяма дилема, защото вече липсва ценностна система!Днес.Бг! Затова ли ме принудихте да се регистрирам за да мога да коментирам и да приема унизителните Ви условия да можете да ме триете, цензурирате и т.н. по ваше усмотрение, на на всичкото отгоре след като съм се регистрирал за разлика от по-вечето пишещи коментари да ме пишете анонимен! Или тези, които не са с Вас са против Вас- за тях има други правила

279

Цун Кай Хуи

преди 11 години

"Можем да подкрепим експертен кабинет на БСП...." Kaза Сидеров. НЕ, вие ще подкрепите "експертен" кабинет на ДПС. С което ще направите харакири на "Атака". Шушумига, Яне Янев номер2 :)

278

до тъпчо

преди 11 години

Поразиите на лидерите на останалите партии направиха България това, което е в момента. Да започвам ли?

277

атом

преди 11 години

г-жа ентелегентката ко са пениш толкова.кажи си правичката че си от герб защото се подмокряш като видиш бай разбойко и вместо да си вземеш душ се забърсваш с влажни кърпички.въпреки доходоносните ти професии с нетърпение чакаш да лъснеш някой и друг *** за да се реализираш в управлението.предполагам така си взела и двете си дипломи за виШе Убразование

276

Интелигентката

преди 11 години

До СатирДипломите ми са СУ "Климент Охридски", но съм специализирала и в чужбина. Нито съм компаньонка, нито съм секретарка!Тези, които ми цъкат минуси се припознават в изброените от мен избиратели на БСП, ДПС и Атака! Под достойнствойто ми е да използвам цинизми, за да изразя отвращението си към вас! Пък и такива просташки думи не съществуват в моя речник! О, свещена простота! Предполагам знаете кой е изрекъл тези думи на кладата! Ако не знваете - цък- чичко Гугъл!

275

Анонимен

преди 11 години

До ентелуегенткатаЕ па я сам от село и сам мноо прос, ама и я ша зема а си купа 2-3 дипломки. Само треа да знам от дека ша мине Боко та да застана на светофара и да стана министер. И с компютро мога да работа.

274

Анонимен

преди 11 години

ШИЗОФРЕНИК ОТ ДС ДЖУДЖЕТО сайдеров!

273

тъпчо

преди 11 години

Няма да коментирам, само ще изложа факти:1. Няколко човека заявиха, че Волен ги е карал да подписват запис на заповед за 150 000 евро2. Направи доведеното си синче евродепутат3. Похарчи "само" 30 000 евро за забавления в Париж с гаджето си.4. Съвсем съзнателно излъга за прословутите 1000 лв. заплати -и той самия прекрасно знае, че това е невъзможно5. Разигра цирка "никога с турците" -както виждате вече се прегърнаха..........да продължавам ли?

272

Спонги

преди 11 години

До ИнтелигенткатаДано не сте от тези "образовани и интелигентни" млади хора , които ние демократите наричаме КАЛИНКИ. Впрочем, ГЕРБ също е комунистическа партия (болшевишка). Направете си труда и прочетете малко за да се информирате. За съжаление, сега НС е съставено само от БКП разклонения. А вие гласувайте за ГЕРБ, така е демократично.

271

Сатир

преди 11 години

До ИнтелигенткатаДва уточняващи въпроса:1. От кой свободен "универеситет" са ти дипломите?2. Компаньонка или "секретарка" ти е "работата'?

270

прогледнал

преди 11 години

Такива като Болен лъснаха като скрити кадри на бкп.Да си вземе пак пари от дпс,да си сложи чалмата с червена петолъчка отпред и да отива да им лиже г*за на комунистите.

269

Интелигентката

преди 11 години

До БГ Аз не съм от "стадото неграмотници", както ме нарекохте! Аз гласувам и винаги ще гласувам за ГЕРБ, защото имам 2 висши образования и стабилна, доходна професия! Ето това сме избирателите на ГЕРБ - млади, ентусиазирани, интелигентни! Не желаем да ни управляват хора избрани от възрастните червени ***, неграмотните ***, фанатизираните турци и малумната щайка безделници на Болен Сидеров! Само ГЕРБ!

268

Валери Симеонов

преди 11 години

Гласуваш НФСБ получаваш ДПС

267

Тиквуня

преди 11 години

Чуй ги Волене, какво ти казва матряла! 1000 лв е два пъти по-ниска заплата от минималната заплата в ЕС но на матряла му се вижда , че е много много висока заплата това. Матряла не иска такава голяма заплата. Ето виж ние вдигнахме за 4 години пенсиите с 9 лева и хората са доволни. 1 милион гласуваха за нас. Той самия матрял живее с убеждението, че не заслужава такава заплата, ти насила искаш да му даваш. АААй сиктир!

266

Любен

преди 11 години

вижте в каква Европа живеете pravoslavie.bg/Интервю/Креативен-секс-за-елита