137

Иво

преди 11 години

Истината е, че закона беше грубо нарушен в събота и изборите трябва да бъдат касирани. По това яврвам две мнения няма. Оттук натам, че по стар български обичай нещо не е домислено, явно трябва да се промени. Проблема е, че докато това стане новата тройна ПЕС-ФЕС и БЕС (заимствам името от друг пост но страшно им подхожда) ще разкатае мамата на държавата и после ще си оберат крушите ни лук яли, ни лук мирисали.

136

Гошо

преди 11 години

Цецо, дръж се, ти си мотора на партията!

135

Анонимен

преди 11 години

ЦВЪЦКО......ОСНОВНИЯ ЗАКОН Е КОНСТИТУЦИЯТА,ТОВА ЧЕ СТЕ НАРУШИЛИ КОНСТИТУЦИЯТА С ГЛАСУВАНИЯ ОТ ВАС ИЗБОРЕН КОДЕКС И НЕ ВИ Е ВЪРНАТ ОТ СЪДА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ МОЖЕ ДА НАРУШАВАТЕ КОНСТИТУЦИЯТА..ДРУГОТО Е ОПИТ ЗА ПРЕДРАТ СПРЯМО БЪЛГАРИЯ..ТАКА ЧЕ НАЛЯГАЙТЕ СИ ПАРЦАЛИТЕ И ДРЕМЕТЕ НА БАНКИТЕ...*** МАФИОТСКИ..

134

Горещ ФАКТ!

преди 11 години

Намерените от прокуратурата 350 000 бюлетини в печатницата Мултипринт в Костиброд са в рамките на допустимите надпечатни бройки. Това коментира днес Петър Кънев от БСП, който държи друга печатница, отпечатала протоколите за вота Демакс. Коментарът на Кънев, който бе избран за депутат на левицата в следващото Народно събрание, се разминава диаметрално с официалната версия на партията му за скандала Вижте в Офнюз сега! offnews. bg/ind

133

НСС

преди 11 години

Цв. хем казва, че Конституцията не дава, хем напъва, че в друг закон с по-слаба сила от Конституцията разрешавал касиране ...що за тъпотия е това? Или спазваш върховния закон или не..

132

Анонимен

преди 11 години

Този сега като го арестуват да го направят както с Цонев..... С автоматите и камерите.... МВР пичкърс представя.... арестуването на бившият вътрешен министър....

131

Анонимен

преди 11 години

Прокуратурата щяла да се мести в сградата на Централната софийска поща!

130

Анонимен

преди 11 години

Внормални държави и при нормална обсановка избори се правят на 4 години.За толкова време избирателите разбират дали управляващите стават или не стават за нещо! Ама нашите са толкова калпави,че това стана ясно още на 3-тата година,а на -3тата и половина ги изпратихме по живо,по здраво с ритници,камъни и дърве!

129

от Софийския Затвор

преди 11 години

Цеци чакаме те. - бай Кочо 27**27 не е години ;)

128

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ е турска партия !

127

Питащ

преди 11 години

ГЕРБ нямат ли един читав юрист да обясни на Цветанов, че Конституцията на Република България е върховен закон, нейните правни норми имат непосредствено значение и нито един нормативен акт не може да и противоречи. След като конституцията не дава, няма абсолютно никакво значение какво пише в изборния кодекс. Ама нали те си го приеха.

126

1

преди 11 години

Бойко Борисов отишъл да тегли пари в банката, но си забравил личната карта. Касиерът му казва: - Ами, тук веднъж така Васил Найденов беше дошъл без лична карта, изпя ни песента от "Адаптация" и ние му дадохме парите. Мариус Куркински пък ни изигра една пантомима. Може би и Вие ще направите нещо да ви идентифицираме? Борисов се почесал по темето: - Ами, не се сещам! Все някакви глупости ми идват в главата. - Благодаря! На едри банкноти ли ще ги искате, или на дребни?

125

Анонимен

преди 11 години

Колко милиона ще спести България ако Цецко и Боко са в ареста или затвора ?

124

Хохохо

преди 11 години

В софийския затвор чувам вече най-потентните роми пандизчии точат шпаги за първата брачна нощ с Цецко.

123

Анонимен

преди 11 години

Нужно ти е време за размисъл в панделата!!!

122

Качулка

преди 11 години

Тоя Борисов осъзнава ли, че едва 16% от българите за гласували за него? Какво се бие в гърдите толкова?!

121

Анонимен

преди 11 години

Ердоган всъщност поздрави ДПС или ГЕРБ ?

120

Мързеливци

преди 11 години

- Абе Мързеливци, на нивата кога ще ходите да работите? После *** ли ще ми ядете?!... 5 избора ще ви дам. Цял живот на Политици ще си играете... Я марш на нивата!!!

119

Сидеров

преди 11 години

До болен Явно ти си Болния Отивай на преглед при токторката поне един СЕКС да ти направи за да те излекува.

118

Анонимен

преди 11 години

Предпочитам Лютви Местан в управлението на България пред Цецко и Боко ! Човека може да е от турски произход, но е интелигентен и е класи над тях !