450

Борисов

преди 11 години

Бареков е един ка.***. Колкото и да се обяснява, на всички им е ясно - употребен и захвърлен ка.***.

449

Анонимен

преди 11 години

Сега е моментът , в който Бареков да изчисти името си , като *** на Борисов . Чакаме !

448

Анонимен

преди 11 години

Наистина имахме журналисти-Тома Томов,Кеворк,Бочаров,Нери,Иво Инджев,Марко Семов,Гарелов,Велизар Енчев...,някои не са вече между нас.А да бъдеш пародия и лилипут не се иска много,но каквото времето,такива и хората.

447

kiril.petrov.547

преди 11 години

Evala na Boiko za postroenoto ot nego,no e vreme da si hodi,stiga tolkova ,4e ako taka prodaljava nqma da ima koi da patuva po postroenite patishta i magistrali,shtoto inishtoji ot glad naroda,i sasipa zdraveopazvaneto,pogreba pensionerite,i izgoni stotici hilqdi mladi zad granica,zashtoto ne napravi nishto za da osiguri rabotni mesta a samo stroeshe za da si napravi ime pred Evropa,e dostata4no e....sega ve4e ne go iskame ...

446

АЗ

преди 11 години

Бареков отвори си устата или я затвори за винаги! Стига си лаел като куче!

445

bravo

преди 11 години

bravo na barekov.... dragomir dimitrov triabva da byde syden za dyrjavni prestyplenia... i kato shef na RPU i kato shef na razuznavaneto ... stiga sa slagali utvyrdeni prestypnici na visoki postove... na vsichkoto otgore i agenti na Dyrjavna sigurnost!

444

ики

преди 11 години

Като си се обидил на декларацията ----знаеш ли че може и други хора които целат ;;мътни води;; да са ти писали. Англичаните , някога са поканили БЗНС за съюз но А. Стамбо. е отказал и те са казали ;; още една партия си ОТИДЕ;; Същото се оказва и за теб като журналист и за ТВ7 която е и на ДОГАН . Сега знаеш ли колко народ спира да гледа ТВ7 и пак ще започнеш да се прехвърляш от ТВ на ТВ и накрая ще продаваш весници.

443

Светлана

преди 11 години

Ясно е защо беснее Бареков. Чувства се засегнат от Бойко Борисов и се чуди и той как да е на сцената. Писна ми вече от простотия. Някои хора така и не разбраха, че ГЕРБ е номер едно!

442

аС

преди 11 години

А Бареков, как му целуваше на Бойко г*за ! Нещо ви се раз*ърдя гърнето , май, а ?

441

Анонимен

преди 11 години

Явно народа български има много къса памет,но си заслужава съдбата.То не бяха бкп/бсп-та,сдс-ета,дпс-та,ндсв-дета,но само ГЕРБ е виновен за тъпия му живот.Та вижте как живеят политиците от тия партии,които са ни управлявали 23 години ,с какъв ,,бизнес''се занимават те и сродниците им до 9-то коляно и си направете извода що за хора ни управляват.Комунисти нямало,а кой подслушва?За власт и пари на всичко готови.Жална ни е майка...Ех,Левски,защо ли не се учудвам,че си бил предаден?

440

stranni4e

преди 11 години

До слончеХа, вярно ли му е кум или това е някаква партенка?Който има достоверна информация по случая да пише.

439

Дянков

преди 11 години

Къде е сега прокуратурата да се самосезира и да привика Бареков да даде обяснения и да изпее всичко, че най-накрая ББ да отиде в затвора, където му е мястото.

438

слонче

преди 11 години

Борисов не е ли кум на Бареков?

437

sostin

преди 11 години

Бареков е една жалка , долна , мизерна ***. Взел се е на сериозно и ше падне от високо. На мен лично ми е по-интересно кой е *** назначил този махленски певец с маймунки за изпълнителен директор на тази телевизия. Бареков, кой беше па ти бе онзи, за кой се мислиш ти бе , събираш по 50 човека на площадите, некви *** и плюваш Бприсов и си мислиш, че си направил голяяяяяяма работа. Скрии се някъде *** долна и земи и оня Учиндолския ***, че сте жалки та жалки

436

Анонимен

преди 11 години

Бареков , след като си започнал , кажи всичко до край . Тогава ще ти повярваме и ще те аплодираме за смелостта ти !

435

bate

преди 11 години

този определено го боли главата,сега трябва да мислим за гласовете си на 12 аз ще гласувам и то за Борисов и ГЕРБ!

434

Ивона

преди 11 години

Г-н бареков каквото и да кажеш пак за Борисов ще гласувам.А фамилията я пиша със малка буква защото си много много малък!!

433

Анонимен

преди 11 години

Колкото и да храчите, гадни комунисти , Догановци, Куневци, нямате нито харизмата, нито достойнството, нито куража, нито съпричастността на Борисов. Той си остава феномен в днешната българска история и напълно заслужава да е премиер. Пожелавам му да успее и да покаже на всички тези дребни и жалки мушмороци ( включително и платените долнопробни журналисти ) къде зимуват раците.

432

Анонимен

преди 11 години

Правителството на ГЕРБ беше единственото до сега от 1989г. което работеше за хората, успя да стабилизира държавата и да преминем през световната криза с най-малко сътресения! И този успех се дължи в голяма степен на Борисов, заради неговите честност и почтеност като политик, които предишните нямаха! Тези му качества бяха оценени от европейските ръководители и те му имаха пълно доверие и за това единствено на БГ се дадоха повече пари от предишния програмен период-цели 15 млрд. ?! И това след като само преди 4 г. бяха спрени парите по всички еврофондове и БГ се сочеше за най-крадливата страна

431

Анонимен

преди 11 години

Ей бе ГЕРБ много са грешили бе а тройната костов,са божии кравички нищичко нямат нарушения малиии.Как тъй.Бойко за това вкарашлиги в ареста никакво пускане,от там да излизат с кръчката напред иначе нема оправия братко.