21

ставри

преди 11 години

Жалки напъни на агент Павел да изпълзи към средата на сцената.

20

az

преди 11 години

Арести трябва да има, но за хидроконсултанта и другите антибългари и продажници от клоаката наречена дпс. Гнус ме е от тях! Призовавам бг турците да гласуват за който и да било друг, но не и за дпс. Не виждате ли, че само се облагодетелстват и на наш и на ваш гръб? Нарочно ви държат в нищета и мизерия.

19

Анонимен

преди 11 години

Само за да не имат повече проценти ДПС- ще гласувам .Турска партия не ни трябва в българския парламент ,прекарващи исляма в България

18

Анонимен

преди 11 години

Тези от дпс са много нагли самоубиха човека в сараите на доган и ги потулиха ,сега за някакви партенки искат арести.

17

Анонимен

преди 11 години

Алоооооуууууу, българите, кого подкрепи Ердоган, бе?Местан или наш Бойче? М?Я малко слезте на земята и вижте откъде идва баш турцизацията!

16

до 14

преди 11 години

незаконни записи + признания от провинилия се прокурор = годни доказателства в съда и то какви!

15

Само ГЕРБ

преди 11 години

Палячовци :)

14

Анонимен

преди 11 години

Антибългарската,мафиотска и противоконституционна партия ДПС трябва да се изхвърли от парланента.

13

ЛондончанинВПовече

преди 11 години

А в случая когато това са държавните "мъже" какво значение има дали е на по чашка,на по коз или на по линия?

12

13

преди 11 години

БСП + ГЕРБ + ДПС = БГ мафия !

11

Анонимен

преди 11 години

Незаконни записи не важат в съда. Може да са само насока за провеждане на някаква проверка. И аз мога да кажа по телефона, че замислям примерно атентат над еди-кого си, но дали това е истина или само бръщолевене на глупости на чашка, кой може да каже?

10

Стършел

преди 11 години

Прав сте господин Местан, трябва да се започне с арести и първите трябва да сте вие и партията-майка БСП. Когато такива като Вас получат присъди и отидат да ги излежават може и да има надежда България да тръгне по нов по-добър път.

9

Анонимен

преди 11 години

Едните организираха атентати в църквата , другите по влаковете. Гласувайте за тях! Като кафето, две в едно!

8

Анонимен

преди 11 години

ДПС е креатура лично на превратаджиите и по-специално на Луканов. Това лице създаде политическия Франкенщайн, зайгравайки се опасно с българският народ и неговата съдба. Андрей Луканов буквално извади Доган от затвора (един осъден терорист), назначи му няколко агенти на ДС и основаха партията ДПС. След това тази партия неизменно е участвала във властта във всички правителства досега, като политически балансьор. Огън да ги гори такива национални предатели!

7

ЕВНУХА

преди 11 години

АМАН ОТ ТАЗИ МАЗНА МИРИЗЛИВА ФИЗИОНОМИЯ.ДАСКАЛЧЕТО СТАНА МИЛИОНЕР В ЗЕЛЕНО НА ГЪРБА НА ХИЛЯДИТЕ ОТРУДЕНИ БЪЛГАРСКИ ТУРЦИ!! ГРЕХОТА!!!

6

Анонимен

преди 11 години

ДПС е пряк наследник на Турското националоосвободително движение, извършвало терористични актове в България в средата на 80-те. Водачите му тогава са арестувани и осъдени с различни присъди от Народна Република България. Ахмед Доган е сред един от осъдените на 10г. затвор от НРБ. След "промените" Република България е правоприемник на НРБ и като такъв не трябваше ли да признае осъдителните присъди на признат терорист? Вместо това му беше позволено да си направи партия и да управлява страната.

5

Анонимен

преди 11 години

Щом един от "бившите" терористи (няма такова нещо като бивш терорист), отговорен заедно със Сокола за организиране и осъществяване на атентати в България дава мнение за каквото и да е, значи политическият ***, упс, кабинет ДПС-БСП яко се е осрал. Да, видно е, че искате да хванете по бели *** Пожарниякаря вие двамата със СерГей, но най много да го хванете за дебелия пожарникарски ***. Той ще ви оправи и двамата, за да сте щастливи най-сетне.

4

Дани

преди 11 години

Аз пък се чудя, кога прокуратурата ще си свърши работа за побоя над човека, дето го набедиха за атентатор на Доган?

3

бай иван

преди 11 години

всички направиха успешен опит да се забрави за какво протестираха хората преди 3 месеца.

2

Анонимен

преди 11 години

В България разбрах толерантност достоино живея работя и с българи и с араби и с италици с всякакви никои не ми пречи и не мрази - Българите са добри хора Само на турците им пречи само знае да реве в Турция убива само да кажеш аз сам кюрд или друго народност На 12 години бях полиция чупи всички зъби биха 2 дена само бият жени деца защо не са турци Лоши хора никои не харесва турци нито араби нито комши все иска какво иска само реве като жена Кои пречи на вас турците а кои?