23

Мачле

преди 11 години

Този да не е от Бистришките тигри ?

22

Анонимен

преди 11 години

Тези призиви са толкова извратени.Престъпленията направени срещу роми- 10.Престъпления направени от роми- 10 000. И въпреки всичко жертвите са етнически нетолерантни щото не им харесва че *** ги колят грабят и насилват. Защо всички извратени мазохисти стават защитници на ромските права? Та *** отдавна имат най-големите права в историята на човечеството.Дори и на най-големият милиардер ще му спрат тока ако не си го плаща.Или ще го набутат в пандиза ако *** некви на по 12-13 год.А те?

21

ЕРВИН РОМЕЛЛ

преди 11 години

БРАВО НА БОРИС 3-И ЗА ТОВА ЧЕ СПАСИ 48 000 ЕВРЕИ...НО ЗАЩО ПОНЕ НЕ НАТОВАРИ *** НА ВЛАКОВЕТЕ...ИМАШЕ УНИКАЛЕН ШАНС,И ИЗВИНЕНИЕ-НЕМЦИТЕ НИ КАРАТ. ДА ИЗБАВИ БЪЛГАРИЯ ОТ РОМИТЕ И ТЕХНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ --ЗАВИНАГИ.

20

Филип 31

преди 11 години

По народност съм ***, но да си кажа истината, като гледам тези нерези , ***, направо се срамувам от самият себе си, не мога да го приема за нормално, според това не са истионски ***, а първобитни хора от каменната епоха. Не желая да убиждам никого, но до колко знам и виждал, по голяама част от тях нямат обсолютно никакво желани да работят, все гледат кого да прекарат, как по лесно да искарат някой друг лев, това е абсулюно неприемливоза един нормален човек, но за тях начин на живот

19

Анонимен

преди 11 години

17-НЕ СМЕ ДАЛИ ЕВРЕИТЕ,СЪОТВЕТНО ПОКРАЙ ТЯХ СА СЕ ЗАПАЗИЛИ И ***....ДА ПРАВ СИ НЯМА ДРУГ,ТОЛКОВА *** НАРОД...!

18

циганин

преди 11 години

Добре че беше този с големите мустаци Скобелев иначе още да си говорите на турски . Гадно а . То и сега доста има турски думи в речника ви . Помисли бе ГЯУРИНО .

17

Анонимен

преди 11 години

все пак *** да имат в предвид че сме ги спасили от избиване преди 44- та!и няма нито един пратен в лагер на смъртта!в други държави не са имали този късмет! така ,че има повод за черпане а не за друго!

16

АЛЕКСАНДЪР

преди 11 години

"РОДЪТ КОХАРИ",ДО КОЛКОТО ЗНАМ НЕ ОТ МАДЖАРИ,А ОТ УНГАРСКИ ЕВРЕИ.

15

Анонимен

преди 11 години

Не я мислете Австрия, Орбан ще ги оправи ***.

14

ФАКТ

преди 11 години

Царя ни Симеон е доста компетентен по този въпрос. Наполовина е унгарец и краде като ***.

13

демографски срив

преди 11 години

България е умишлено унищожавана. Българският етнос е намалял с близо 2 милиона, *** етнос е увеличен двойно и вече е над милион. Един болен народ носи на гърба си , хора, които искат да живеят в 10 век.За каква толерантност може да претендират тия фондации, целящи унищожението ни.

12

ФОН КЛИНКЕРХОФЕН

преди 11 години

В МАДЖАРИЯ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТУКА,НЕ САМО ,ЧЕ НЕ ГИ ДИШАТ.АМИ НАПРАВО ОРГАНИЗИРАТ И "ОПЪЛЧЕНСКИ-ВЪЗМЕЗДИТЕЛНИ ДРУЖИНИ".ДО СТЕПЕН ТАКАВА,ЧЕ "РОМЕИТЕ",НА МЕСТА СЕ КРИЯТ ,С ДНИ ПО ГОРИТЕ...!

11

евророма

преди 11 години

В Унгария ромите са колкото тук около половин милион

10

Анонимен

преди 11 години

А между редовете се разбира,че трябва да мразим расизма и расовата дискриминация,но все пак най много *** и цветнокожите.Аз поне това разбрах.

9

DEVIL-JIN

преди 11 години

Какво показваш бе ***.

8

Анонимен

преди 11 години

Няма смисъл да питам защо никъде по света не обичат ***.

7

Апис

преди 11 години

Моят опит показва, че 70 или 80% от престъпленията са извършени от роми" - ключовото изречение.

6

Анонимен

преди 11 години

*** си е *** навсякъде...Ако не се беше объркал оня с малките мустачки, сега нямаше да е така....

5

Анонимен

преди 11 години

Навремето един австриец ги обичаше много.

4

марин

преди 11 години

*** са еднакви на всякъде. Хитлер трябваше да започне от тях.