141

Анонимен

преди 11 години

това могат това правят.Имат воля.

140

смехурко:))))))))

преди 11 години

Стани шеф:))))))))) много сте жалки то небеше БКП тесни :))))))))))) БКП широки:))))))) после БСП след това БСПДПС , БСПСДС и сега с тоз компот без покритеи.Как така няма нито един запис на БСП ДПС и другите парти подслушвани:)))))))))))))))).Хора помислете крадците викат дръщте крадеца.Токлова долно да педнате след като сте за затвора.

139

Тъпкача на серГея

преди 11 години

Той серГея,ако смяташе,че може да ни извади от кризата,щеше да е кандидат за премиер,но той не иска,защото знае,пък и доказа,че не може. Е тогава,защо се пъне толкова да плюе Бойко и да обещава небивалици на народа. То е все едно да ухажваш старо гадже,дето те е натирило преди 4 години и когато то се съгласи,ти да й кажеш - ей сега ще ти пратя един приятел,който страхотно ще те оправи,навсякъде.Ние сме комбина и аз отговарям само за свалките,а той за оправянето.Ами гея си е гей.

138

Анонимен

преди 11 години

Между другото, верен ли е слуха дето Моника д..ухала на Бойко 98 година? Някой да знае нещо по - конкретно?

137

Анонимен

преди 11 години

С БСП видяхме оло сме добре... И Луканови зими, и Виденови зими! Пък колко пролети, есени и лета видяхме с БСП, не е истина просто.

136

бай Иван

преди 11 години

Станишев разчита на гласовете пак на неграмотните ***,снимайки се до "коминочистача" от Добрич.За стари организирани престъпни партии няма да гласувам.Ще гласувам за партия ,в която да няма лидери бивши или настоящи комунисти,ченгета или такива облажили се от престъпната приватизация,под ръководството на БСП и СДС. Ще гласувам за партия, в която има доценти,професори или научни работници.За пребоядисани комунисти не гласувам.

135

СтанишевГЕЙт

преди 11 години

Ти будиш омерзение, бе хамстер комунистически! Явно новия ти тъпкач е "Трактора" и ти се отплаща с компромати срещу Борисов. Това се казва "взаимоизгодно сътрудничество"! Очевидно освен компромати,друго не можеш да предложиш на избирателите! ***!

134

Анонимен

преди 11 години

NIKOGA GERB

133

doc

преди 11 години

мъж?

132

Анонимен

преди 11 години

ДАВАЙ БОЙКО МАЧКАЙ ***! БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕРБ БЪЛГАРИЯ ЗАПРИЛИЧА НА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА. НОВИ ПЪТИЩА И МАГИСТРЛАИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГОСПОДИН БОРИСОВ! ГЕРБ ГРАДИ БЪЛГАРИЯ И ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ЩЕ ИЗБЕРАТ ОТНОВО ГЕРБ ЗА ЕДНО ПО ДОБРО БЪДЕЩЕ! ДАВАЙ БОЙКО МАЧКАЙ!

131

Пастафарианец Храбър

преди 11 години

13.05.2013г. Цвък казва на Тиквата: - Шефе, май сме паднали! - Що, ве? - Бареков вече пета минута не ми вдига...

130

Зигмунд Фройд

преди 11 години

Е, ама някой съмнявал ли се е, че "Станишев е виновен!"?

129

ПЕС водач

преди 11 години

червени *** от вси странисъединявахте се!

128

Анонимен

преди 11 години

И аз съм омерзен само като ги видя този на снимка по антипатичен и противен човек не съм срещал по отблъскващ и носещ с присъствието си само негативни емоции -това е лидера на БСП комунистическата издънка рожба на руско еврейска фамилия!!!

127

Анонимен

преди 11 години

Омерзен съм. 4 години Станишев е плащал на Алексей Петров да подслушва и сега мрънка че имало незаконно подслуване...

126

Зигмунд Фройд

преди 11 години

Квичащ от безсилна злоба гербераст - БЕЗЦЕННО!!!Сус, ваш'та кожа фашистичка!

125

Анонимен

преди 11 години

СЪС СТАНИШЕВ И БСП САМО ЩЕ СМЕ ДОБРЕ.И ДА ЦВЪКАТЕ МИНУСИ ИСТИНАТА Е ТАЗИ И ТЯ ЩЕ ПОБЕДИ.

124

..

преди 11 години

Аз пък искам БСП да спечелят да ви го набият с ТАШАЦИТЕ и да ревета като долни *** !!! *** народ.При БСП нямаше ли безработица,250 лв заплата,града ми беше 1 село нямаше 1 крушка да свети на вънка мога още да изброявам но просто не ми се занимава :)

123

КОМУНИСТ

преди 11 години

до 140 браво задълбочен човешки анализ на ситуацията ,защо поне един *** гербер не проумее истината бяхме и ще бъдем добре само с БСП.

122

хамстер:

преди 11 години

победа и пак победа!ние подслушкаме само за победа!