143

до Патриот

преди 11 години

Абе я провери първите удари в Югославията какво целяха!Заводи,Медии ,енергопренос.При нас не ги удариха ,а ги взеха!

142

Патриот

преди 11 години

Държа сащ пряко отговорни за смъртта на 1 милион българи за периода 89 до днес,чрез техния план Ран -Ът!По скоро ада ще замръзне отколкото да простя на страна извършила такъв геноцид над родината ми,не без помощта на американските им изтривалки тука ,проклети да сте предатели!

141

по честен

преди 11 години

Има един по хубав филм - там се показва как руснаците планират да източат държавите от сив като им налагат по ниски от пазарните цени за най ценните им производства.След като ги съсипят си организират престъпен преход а верните предатели русофили започват да крещят че запада е виновен за престъпленията им

140

честен

преди 11 години

до 160Има един хубав филми в документални.комТам източногерманец-инженер показва хладилници произвеждани в изт. Германия - направени са така че да държат 40 години. Паралелно с това се показва в същия филм как американец вади от принтера си чип който е поставен за да блокира работата след определен брой листа.Това е било идеята да се смаже БГ икономиката. Това продължава и сега - от лидер на полусострова в момента ние ток НЕ ИЗНАСЯМЕ . Смазваш хората като им даваш колкото да не умрат от глад

139

до 162

преди 11 години

Ами то такива кадри смразяват кръвта и са силен мотиватор ,но такива имаше и в Югославия и в Ирак ...,дори в България.Някои пита защо сме коментирали ,че това се случва и при нас вече и не заради нас самите ,а като отзвук от политиката на САЩ.

138

до "Патриот&quo

преди 11 години

И ти му вярваше като ги говореше тия глупости нали ?Имат да горят в ада русофили като тебе

137

Бай Димо

преди 11 години

Патриоте, разбиха я, щото искаха да станем техен пазар. Нищо да не произвеждаме, а да купуваме техните стоки. И когато кажеш на тъпите българи, че всичко е организирано и планирано отгоре те крещят в един глас: "Не ви е Америка виновна." А сега ходете и работете за новите ви господари на запад.

136

честен

преди 11 години

не съм с терористите, не ме разбирайте погрешно. Гледах в един форум един човек млад мъж на моята възраст - кракът е откъснат, а само коста стърчи 20 см. като копие. Нарочно не пускам линк, че има жени които пишат тук, да не гледат. Направо ми се дорева, като гледах.Просто казвам, че проблема на американците е ВЪТРЕ в САЩ а не навън.

135

9667

преди 11 години

Голяма работа - 2 бомби гръмнали и 3 души умрели! От 10 години насам в Ирак всеки ден гърмят по няколко бомби най-малко и десетки души умират! Ако америкнците не знаят как да живеят в такава обстановка, да помолят иракчаните да ги тренират в това отношение. Предполагам, че няма да им откажат на американците - все пак, този страхотен опит (буквално и преносно!) как да живеят между гърмящи бомби го натрупаха благодарение на американците!!

134

Патриот

преди 11 години

Ей човече имах един колега дето на времето беше работил в завода за компютри и електроника в пловдив дето ги произвеждаха тия" Пълдин" разправяше ми ,че даже в Англия и скандинавието сме изнасяли компютри!Та викам си гледай какво индустрия сме имали даже идеологическите ни врагове са копували наша електроника!Направо ми стана бясно идеше ми да смачкам главата на първия седерунгелски американофил ,който видя ,разбиха ни хубавата държавица мамка им и скотове евроатлантически!Да горят в ада!

133

честен

преди 11 години

Истината е, че Хамерика има нужда от поне една война на всеки 10 г. Иначе ще се срути, имплозия отвтътре-както Римската империя. Така завладяват света-нямат нужда да поставят свои президенти, а само свои компании да крадат ресурсите. В противен случай всичко ше трябва да се плаща- а докато има войни международните кредитори ще дават нови заеми, защото знаят че ще има краден петрол чрез който да се връщат.Не забравяйте че там Централната Банка (федералния резерв) е частна !!!

132

до анонимния плагиат

преди 11 години

само това умеете до съвършенство- кражба и убийства, с една дума- евреин !

131

Анонимен

преди 11 години

143 ----ГО НЯМА ВЕЧЕ!

130

честен

преди 11 години

могат да се сърдят само на себе си.не слушайте платените *** във форума, тези хора не са ни съюзници в нищо, това си е техна война и техни проблеми. НИЕ ЗА НИЩО НЕ СМЕ ИМ ДЛЪЖНИ. Най вероятно ще кажат че Иран е виновен, и тъпоумните хамергита ще повярват.

129

от 145

преди 11 години

Айде да помислим дали Пълдин 601 -У има аналог и не е един вид иновативен продукт изцяло родно производство.Хубаво ги тряскаме лафовете за лошото производство ,ама качеството на някои е с хилядолетия пред Турските и Китйските ментаци.Да москвича дето го правеха в Ловеч си беше зле ,но просто това ни разрешаваха.Абе България имаше хубави стоки текстил ,пластмаса и селскостопански продукти със сигурност бяха с уникално качество.

128

Анонимен

преди 11 години

Кои са терористите в света ,...и с/у кой са насочени атентатите ?ТОВА СА 2-та ВЪПРОСА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО !А ТО СЕ ЗНАЕ ,ЗНАЧИ НЯМА И ТАЙНИ !ТОВА Е И -----РАВНОВЕСИЕТО В СВЕТА,НИЩО НОВО ПОД НЕБЕТО!

127

Анонимен

преди 11 години

не изпитвам никакво съчувствие към тази сбирщина от ***, много ловко хваната в клещи от лукави руски мошеници ! Заслужават си, дори мисля, че нищо не са изпитали все още !

126

Анонимен

преди 11 години

Вероятно ще се напада Иран, натам вървят нещата... От кога им се канят хАмериканците. Веднага ще обвинят някоя терористична организация близка до иранското правителство и ще имаме втори Ирак, а и ситуацията със Северна Кореа...

125

Ели

преди 11 години

Браво бе, браво на всички- държавните, световните конспирации- всичко ви е ясно, няма скрито покрито за вас! Искрено вярвам, че това прави живота ви по- приятен и пълноценен, заспивате и лягате спокойни! До тук с иронията и съвсем искрено- ако всеки си гледаш собствения живот и постъпваше с останалите така както иска да постъпват с него нямаше да има поводи за недоволство. Държавата е хората- не политиката била тя родна или чуждестранна.

124

вие сте живи- умрели

преди 11 години

не изпитвам никакво съчувствие към тази сбирщина от ***, много ловко хваната в клещи от лукави еврейски мошеници ! Заслужават си, дори мисля, че нищо не са изпитали все още !