68

Анонимен

преди 11 години

По-добре е да си гей, отколкото да се налага постоянно да задоволяваш нечии прищевки постоянно и да се правиш на ***. Психическият тормоз от това е огромен.

67

Анонимен

преди 11 години

Истината е, че мъжете вече са абсолютно ненужни за едно семейство! Те не могат себе си да отгледат, а какво остава за съпруга и деца! Да са живи и здрави жените, работят много, раждат и си отглеждат СВОЕ дете ( ако искат!) и останалото е екзотика! А вибраторите стават все по-съвършени и евтини!!!

66

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 76Истината е, че не семейството е лукс за бедните, а много от младите бягат от отговорност.Говоря за образованите млади, а младите ***...изобщо не им дреме, роят ***, защото държавата ги осигурява и за тях мизерията е "етнически обичай"!Семейството е било и винаги ще бъде най-хубавото нещо за всеки човек!

65

Анонимен

преди 11 години

Истината е, че семейството стана лукс за бедните.

64

Анонимен

преди 11 години

на 30 години съм и съм детствен

63

Пич

преди 11 години

Аз пък съм от тези млади мъже, които не искат да създават семейство и деца никога. Не искам да се съобразявам постоянно с някого или да му дължа обяснения всяко свое действие. Не благодаря, пазете си сливите и за след Великден.

62

От 63 до Валентин

преди 11 години

Заблуждавайте се така, няма лошо. Аз поне не помня да е имало някога толкова много лесбийки, че и повече стават. Като говорим за прехвърляне на вина, Вие пръв хвърлихте - прочетете си поста и ще видите, че е така.

61

от 60

преди 11 години

Младеж попитал веднъж един философ:-Учителю, кое е по-добро за един мъж - да се ожени или да остане ерген?-Както и да постъпи, все ще сгреши! - отвърнал мъдрецът.

60

СВЯТ

преди 11 години

ЖЕНА КОЯТО ЧАКА ЗА ВИТРО .ПЪРВО ДА ОПИТА С КВАРТАЛНИЯ ///КМЕТ...ЗА КЪСМЕТ КАЗВАТ ХВАЩАЛ ОТ РАЗ

59

saki

преди 11 години

Както казва Боби Де Ниро в Жега : Не се захващай с неща от което да не можеш да се оттървеш за 30 секунди ако усетиш жегата зад ъгъла. ..... или нещо подобно78

58

МоРсКи

преди 11 години

Е как да искаме като 99% са вереци от всякъде. За една линия/водка се плющят е WC тата като животни.

57

Анонимен

преди 11 години

Чи що да съ женят като секса е свободен и безплатен? Какво повече ще им даде брака?

56

поета от нета

преди 11 години

ВИСШЕ ИЗКУСТВОМалко остана, да вляза в капана,в който блъскат се всички край мен.Да се впиша в схемата,да се включа в систематаи да бачкам десет часа на ден.Живота си кратък да раздам без остатъкна съпруги и деца мързеливи.И с искуствена става и бай-пас отлявода се правя, че живял съм щастливо.Да прекарам живота без кредити, имотии смъртта приближаващи чувства!Да не любя и мразя,своетоАЗда опазяСпоред мен си е ВИСШЕ ИЗКУСТВО.

55

Валентин

преди 11 години

До Анонимен 63Станали лесбийки? Най-вероятно са си били такива приятел/ко. Лесбийка не се става от липса на свестни мъже, така че айде стига оправдания и прехвърляне на вина.

54

женска

преди 11 години

За радост на сингъл мъжете, най-после дойдоха времена жените да не чакат от тях брак, а просто си избират мъже за размножаване, не непременно за семейство, и си правят деца.

53

Анонимен

преди 11 години

То пък на феминистките и подобните им пука, че мъжете не ги щели, като гледам. То щото и много свестни мъже останаха, та затова половината жени станаха лесбийки.

52

много моля!

преди 11 години

Никой не е готов за семейство и деца, доката не му се случи.Добре, не искате да се жените, поне създайте нещо след себе си. Майките и бащите ви няма да са живи 300години да ви кландуркат, тунеядци жалки. Ако мислехме като вас, къде щяхте да сте днес?!Имате и друга алтернатива- фейсбук и самотата.

51

boza

преди 11 години

Semeystvoto v BG kato takova njama shans , kakto kazvaha edni moi poznati ---sto da imame deca, suzdavaneto na deca v BG ,oznachava suzdavane na socialni invalidi.

50

Анонимен

преди 11 години

Причините:1.Твърде взискателни(меркантилни) жени2.При евентуален развод, всички привилегии остават за жените(загуба на имоти).3.Нечовешко ниски заплати в България или направо безнадеждна безработица4.Живеенето на семейни начала или честа смяна на партньора предполагат бездетство.Как да създават семейство, тогава?Да се размножават, без да мислят, е привилегия само на ***.

49

Валентин

преди 11 години

И аз съм млад мъж без деца, ама то с тия гламави женски по улицата по-скоро ще си взема сурогатна майка да ги роди и да ме остави да се грижа за тях. Сори ама дойде време да си го кажем направо: феминистките и подобните да го духат.