106

до 26

преди 11 години

аз пък ще ти кажа друго,уважам възрастните хора,но ДОСТОЙНИТЕ възрастни хора,каквито българските пенсионери не са-ядоха и пиха на корем на младини,клатиха си краката,вземаха заеми за сметка на бъдещите поколения,сега изритаха децата си по чужбина и живеят на техен гръб,тези *** ли ме караш да уважам

105

до 135

преди 11 години

И ти ще натрупаш годинки. ще станеш на 65 и с 5 лева в джоба..... за къде ще си без пенсия, ако си неработоспособен и без фамилия която да ти помага..***?

104

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ са ***, но за която и партия да гласувате, все същото ще е.Политиката се прави за богатите, а не за бедните!

103

БОЙКО в затвора

преди 11 години

Пенсионерите изядоха на тиквата БОЙКО заплатата от 6000 лева? Но защо младите излязоха по площадите и изритьха мрьсната сбирщина ГРОБ И БУДА КРАДЕЦА НА КОЛИ ХВАНАТ В БУДАПЕЩА БОЙКО БОРИСОВ. ЛЬЖЕЦА БОЙКО РАЗБОЙКО-ЧЛЕН НА БКП ДО ПОСЛЕДНО С БАЩА МИЛИЦИОНЕР ПОЛКОВНИК И ГОЛЯМАТА ЛЬЖА-ДЯДО УБИТ ОТ НАРОДНАТА ВЛАСТ-убит щото бил курварин задявал чужди жени ! Това младите не го знаят. гробарите начело с БОЙКО окрадоха резерва и здравната каса! Боко се гласи за депутат за да спаси затвора. Да го изритаме

102

Анонимен

преди 11 години

Баща ми и майка ми са пенсионери. С последното увеличение ще взимат 80 лв. повече. И ще гласуват за ГЕРБ нищо, че са на по 78 години.

101

Анонимен

преди 11 години

do 132Вината ти е ,че мислиш първосигнално.Всички са червени фашисти които трябваше да ограбят народа,избият пенсионерите и хората да си изберат отново социализъм.

100

ЛЕНИН

преди 11 години

ЕЙ ПЕНСИОНЕРИ,СТИГА СТЕ РЕВАЛИ. КАКВО ВИ Е ВИНОВЕН ГЕРБ ?ПОЛОВИНАТА ОТ ВАС СА БИЛИ МАГАЗИНЕРИ В НАРМАГ ИЛИ МАГАЗИН ЗА ШИРПОТРЕБА.БКП ВИ Е ДАВАЛА ЗАПЛАТА 120ЛВ. ПРИ ТАЗИ СУМА СЕГА КАКВА ПЕНСИЯ ИСКАТЕ ? ПИТАЙТЕ СЕРГЕЯ ЗАЩО ВИ СА НИСКИ ПЕНСИИТЕ.

99

Тиквата

преди 11 години

Не стига че получавате пенсии, а и се сърдите. Вие знаете ли, че след 20 години няма да има такова понятие Пенсии. Това ясно ли ви е? Когато сега сте на 30-40, след 30 години не разчитайте на пенсия- понеже няма да има Пенсия, а това което си натрупал през годините с него ще се изхранваш.

98

Анонимен

преди 11 години

Виновни са и тези които сложиха край на живота си ,в знак на протест срещу безумията на Тиквата!Кой нормален човек довел хората до пълно отчаяние да слагат край на живота си,ще има лице днес отново да ламти за власт?!?!Това може да са подлеците,хора с аморални възгледи и престъпници!

97

do 89

преди 11 години

да защитаваш българските пенсионери,тези,които съсипаха тая прекрасна страна също трябва да си завършен кръгъл ***,не съм на ничия страна,нито на пенсионерите,нито пък на Борисов,но истината си е истина,пенсионерите са една огромна тежест,която ни дърпа назад и ни смуче кръвчицата

96

gb

преди 11 години

Тоя мутромилиционер Тиквата съвсем изкука, преди беше лошия материал, сега нашити родители. Ама май е прав, щом мазохистичния Българин го избира.

95

Анонимен

преди 11 години

Пенсионера бачка 50 години за да взема 2 месеца до 10 години пенсия ,а *** си вади фалшив телк и прави 10 деца и взима същото в продължение на 50 години.Бизнеса ни и тои един от бивши кадри ,спортисти милиционерчета и тем подобни капацитети.

94

si

преди 11 години

ПО ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА СЕ СЪДИ ЗА КУЛТУРАТА НА ЕДИН ЧОВЕК!КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ Б. Б. ХОРА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТОЗИ *** ЧОВЕК!!!!!!!!!!

93

Анонимен

преди 11 години

Тази не е ли ***?

92

Питащ

преди 11 години

Какво прави тази *** тиква в Пловдив-градът на култура,наука и интелигентност? Трябваше да заведе герберската шайка от кухи *** в някое село пълно с диви чалгари които са единствените му ухажори.

91

до edin 107

преди 11 години

Байчо, да не мислиш, че им се работи на пенсионерите? Пожелавам ти, да си работил 40- 45 години и да излезе един, който не може да каже две изречения не по селяндурски, и да те обвини, че си виновен за глобалното затопляне. Пропуснах- и да ти дават 150 лева пенсия и да те карат да се срамуваш, че си я търсиш! Долни ***!

90

От истинска Европа

преди 11 години

Ако в нормална даржава един политик направи такава реч за пенсионерите ще го арестуват и осъдят.

89

Анонимен

преди 11 години

Борисов е нагъл, безскрупулен , егоцентричен мерзавец!

88

ssss

преди 11 години

Г-н Борисов, засрамете се от думите си!!! Досега дежурният виновен за всичко беше Станишев, сега пенсионерите, Вие непрекъснато сте в търсене на виновници! Не зная как имате лице, да застанете пред избирателите и да обещавате отново това, което не можахте да изпълните!

87

Анонимен

преди 11 години

--104Скоро ---СИК и ВИС ,няма да дойдат на власт !