19

4efo

преди 11 години

Ако си дал Емиле, ако си дал от себе си...., но ти само си взимал!:)

18

Shark

преди 11 години

ГЕРБ-ери, изгубихте, не го ли схващате вече. И в подготовка за купуване на гласове ви хванаха. Нямате бъдеще, разберете го и си идете, да не стане по-зле за вас. Да не търкате наровете, че всички сте за там!!!

17

Гласоподавател

преди 11 години

Всички в ГЕРБ са като ей тоя, дето сега се раздрънка. Там са оплетени като свински черва, просто отвреме-навреме шитват някой, когато нещо прекалено се размирише и стане твърде скандално. Отлюспват го ей така, колкото да се изкарат много свестни и после продължават да крадат по всевъзможни начини.

16

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ - БСП, няма значение, не те са най-голямото ЗЛО, а лицето което виждате на снимката. Има стотици гадове като този, завещани ни от комунизма, които управляват в малките и средни градове в България.Вчера е бил от ГЕРБ, утре е от БСП - важното е далаверата да върви. Такива като този задушават народа на страната.

15

TPE3BEH

преди 11 години

Емил Димитров е местният феодал в Етрополе, държи целия регион и коли и беси там.Другите феодали в ройона на Етрополе, Правец и Ботевград са - Валентин Златев (Лукойл) и Георги Георгиев - кмета на Ботевград.Тримата са си голями дружки в комбинациите и задушават региона от много години.

14

ББ

преди 11 години

Бойко ако вкара Цветанов в затвора ще спечели 100% на изборите!

13

Анонимен

преди 11 години

Изведете етрополските некадърници от всички държавни ведомства.

12

ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 14

преди 11 години

Малко по-късно СидаС е купена от фирмата на Емил Димитров Симеон-2, но Петър Драшков остава управител. След като в медиите се появява информация за сделката, кметът на Столична община Бойко Борисов обявява, че подписът му в документите за продажбата е фалшифициран. Сделката е обявена за недействителна и започва разследване за фалшифицирания подпис.[7]

11

КОЙ КОЙ Е?

преди 11 години

Емил Димитров е съдружник и управител на Симеон-2 ООД, една от големите фирми за търговия на едро с цигари.[5] Той е и сред активните спонсори на благотворителната кампания Българската Коледа.[6]Емил Димитров е намесен и в скандал с незаконно придобит имот в София. В началото на 2008 година фирмата СидаС закупува от Столична община на ниска цена имот от 14 декара в квартал Стреблище. Управител на фирмата е Петър Драшков, брат на заместник-председателя на Държавна агенция Национална сигурност Иван Драшков. Малко по-късно СидаС е купена от фирмата на Емил Димитров Симеон-2, но Петър

10

Анонимен

преди 11 години

Истината е, че всеки един от будистите е правил далавери, просто се изкарват кирливите ризи на тези, които спрат да си плащат процента на Буда. Жалко, че Димитров се изповяда пред нотариус, а не разкри всичко в пресата, ама човека си пази живота, знаем Мишо Бирата как свърши...

9

КОЙ КОЙ Е?

преди 11 години

През 2002 година Емил Димитров придобива дългосрочна концесия върху ловните стопанства Елен край Етрополе и Шерба край Горен чифлик, които след това са често посещавани и от президента Георги Първанов, известен ловец.

8

Шебека

преди 11 години

Емо.....

7

Анонимен

преди 11 години

ЦЕЦОМОБИЛА И ТОА ГО ИЗВОЗИ

6

ай

преди 11 години

Сатаната на България,българите и гербудалите е ЛОФГ-Цветанов

5

Анонимен

преди 11 години

ФАС,ей затова ще подкрепя ДСБ !

4

smehurko:))))))))))

преди 11 години

Поредният за затвора скочи и плюе :)))))))))))))) (честният бизнесмен). такива като него провалиха ГЕРБ. НО за разлика от другите партии те ги на ритват отзад. Само за ГЕРБ решете сами

3

Хасму

преди 11 години

Хе-хе, герберастите взеха да се ревнуват.

2

Анонимен

преди 11 години

Просто са оплетени като черва в далавери. Всички до един. Дойдат ли избори стават канибали и се самоизбиват. Започват да си вадят кирливите ризи. Това са хората, които ни управляват. Никаква чест, никакъв морал, никакви народни интереси. Нищо. Егоистични и арогантни!

1

Анонимен

преди 11 години

Горкият.