212

baba Meca

преди 11 години

До Марк Да ще направите правителство и пак ще ви свалят, и тогава ще станете за смях.

211

Анонимен

преди 11 години

САМО ЛЯВАТА РЪКА МОЖЕ ДА СВАЛИ ДЯСНАТА.............МАМА ВИ И МАНИПУЛАТОРИ!СЕРГО ПРИЗНАЙ СИ, ЧЕ РЪЦЕТЕ СА НА ЕДНО ТЯЛО.

210

Сергей Станишев

преди 11 години

До МоникаНяма да избягаш мила, защото ще те завържа, ако не слушаш :)

209

sostin

преди 11 години

Съсела има гърчове и спазми вече от Борисов ха ха ха ха ха ....русначето си приказва като луд с оная си работа и като го гледам дори и самия той не си вярва вече ха хаха ха ха хаха ха ха ха ха........На 12 Борисов кат му нашока пак кухото канче , цъселчето ептем ше изгори гарнитурите

208

до 217

преди 11 години

Е как няма да победи БСП в село Мечка ,като там живеят само *** ,на Румен Петков приятелите,я кажете колко са в затвора от крадливите *** от това село в затвора,браво това са избирателите на БСП.

207

Кучето

преди 11 години

До Никога БСПИ да се гърчиш, пенявиш и тръшкаш от злоба БСП ЩЕ ПОБЕДИ! Искаш ли не - това е положението! Само БСП доказа, че може да управлява адекватно! Дано народът си спомни за социалната политика на Тройната коалиция, за повишените доходи, за истинската икономическа стабилност, за по-доброто усвояване на еврофондовете, ниската безработица, добрите условия за бизнес и т.н.

206

СЕЛЯНИН

преди 11 години

До СЕЛЯНИН Те са реалност, прочети как ви заблуди БУДА, и ви направи БУДАЛИ, и виж в какво състояние е сега държата.

205

петър

преди 11 години

Така и ще направим на изборите ще махнем злото герберско куче......завинаги,а те ще се прелеят към други партии.Би.Би не е ли начело на правителство няма и да се вясне в парламента а групировката герб без слънцето е умряла работа.Няма ли парички от асфалт за няколко месеца ще се разпаднат а И.Костов от сега потрива ръчички...но БСП трябва да му свърши мръсната работа.Анкетата в Афера.бг е много показателна!

204

Анонимен

преди 11 години

БСП= ДПС

203

АНОНИМЕН

преди 11 години

5 лв са по малко от 15 лв

202

Анонимен

преди 11 години

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИЯ АПОКАЛИПСИС ГЕРБ ЩЕ СТАНЕ ВОЙНА

201

akud

преди 11 години

станишев е прав, и само БСП може да направи престъпна к00лиция между ДПС, БСП и кунева НДСВ

200

Анонимен

преди 11 години

МНОГО ДОБРЕ СИ СПОМНЯМЕ ВСИЧКИ ЧЕ ПРИ ТРОЙНАТА МАФИЯ ЗАПЛАТИТЕ БЯХА 2 ПЪТИ ПО-НИСКИ, МАКАР И ДА ИМАШЕ 2-3% ПОВЕЧЕ РАБОТА, ЗАРАДИ РЪСТА НА ВСИЧКИ ЕВРО ИКОНОМИКИ. ЗАПЛАТИТЕ БЯХА ПО 150 ЛЕВА, КРАДЕШЕ СЕ АДСКАТА И ХОРАТА НЕ ВИЖДАХА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ ИЗХОД ОТ СИТУАЦИЯТА, А ПРИ БОРИСОВ ПОНЕ ИМАШЕ МОРАЛ И НАДЕЖДА В ХОРАТА.

199

Анонимен

преди 11 години

Когаято едно правителство падне от невъзможност, улични протести и самозапалили се, лидерите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО изчезват!Не, че смятам милиционерите и анцузите за такива, защото да си лидер, значи нещо съвсем друго.

198

Моника

преди 11 години

Сергей, забранявам ти да сваляш други освен мен. Ако не-ще избягам при Хохегер.

197

тиквени истории

преди 11 години

Не е ли време Боко да излиза в ' активен отдих ' и да взима 150 лв пенсия ? Колко ли секунди ще изкара с тези пари ?Или Боко си мисли, че като пуснаха Трактора да се разкарва из телевизиите, по този начин ще ме ' респектира ' и ще му гласувам доверие ? Нима Боко не е ортак с Гоце и не са близки до кръга ' Котараците ' , за които Станишев още през 2009 г. беше отворил тема и за които ' независимите ' медии учудващо мълчат ? А и трактора нещо спомена за офшорни сметки в Кипър ...

196

Марк

преди 11 години

Какво да говорим!Вижте поредното потвърждение в анкетата на Днес Бг !Разлика 16% в полза на ГЕРБ!!И тези ли резултати са фалшифицирани?!?Питам червените ***, които оплюха Мира Радева!

195

Пенсионер

преди 11 години

До До 199 На баба ми пенсията от 123.40 днес взе 127, 25 лева. И това за 3,5 г мандат на ГЕРБ.

194

ДНЕС

преди 11 години

ГИВ МИ ФАЙВ, ТАКЪВ ШЕ ВИ ГО ДАДЕ НАРОДА НА ВОТА, ЧЕ ЩЕ ВИ ГО НАБУТА ДО ДВАНАДЕСЕТОПРЪСНИКА.

193

гледам и не вярвам

преди 11 години

Ясно е че герберистите са заблудени , но като гледам какво пишат май са и масонхисти!!!