73

Анонимен

преди 11 години

Боко взимаше решение през последните 4 години и ни докара до тук !!! Постоянно говореше за МАГИСТРАЛИ... все едно е построил 5 пъти повече от предните, но се оказа, че промяна в темпа на строене НЯМА ! Всичко е лъжа и измама !!!!

72

Пичагата 3

преди 11 години

Вече започвам да си мисля,че Другарят Бойко Методиев Борисов сам си "уреди" протестите и "ГЕРБЕРИТЕ" сами си платиха на една шепа футболни хулигани-наркопласьорчета,за да направят онова "шоу" на Орлов Мост със милиционерите и още на другия ден да си поддадат групово и посевместно оставките.... Защото иначе нямаше как да "избягат" по никакъв начин от отговорността със тока... парното... ниските заплати... и какво ли не още! А така хем "избягаха"... хем глупаците ги помислиха за "големи мъжкари"!!

71

БРАТ

преди 11 години

БРАТЯ ДА ,*** *** И ЩЕ СЕ ОПРАВИМ

70

Анонимен

преди 11 години

До РУМЕН221стига се дъвка с "Боко"...той вече не взема решения, поне за сега....то бива злоба и жлъч, но твоята минава всякаква граница!

69

Анонимен

преди 11 години

ПП ГЕРБ - R.I.P. 2013

68

Не си играйте

преди 11 години

До месец юли ще има нов парламент, който трябва да промени най-напред закона за енергетиката. От това ще зависи отношението на народа към него. ДКВР трябва да излязат в безсрочен отпуск и да бъде разследвано имущественото им състояние. Пък който иска да дестабилизира положението в България, нека говори за увеличаване на цената.

67

Анонимен

преди 11 години

След като искат повишение на цените на въглищата, нека им се дадат по-високи цени, но да се намали количеството електроенергия, изкупувано от държавата. И без това Козлодуй работи под максимума си, за да могат миньорите да получават заплати.

66

Анонимен

преди 11 години

Протестите трябва да са пред нацвъканите фотопанели и грозните ветрилници. Нахалните им собственици трябва да треперят от народния гняв.

65

Анонимен

преди 11 години

До РУМЕН221стига си плямпал, омръзна на всички!Не си намерил подходящата статия под която да агитираш, защото за да стигнем до тук вина имат твоите любимци!На Овчаров подписа се мъдри под неизгодния договор и сега всички ще му сърбаме попарата!Спри да се напъваш...кажи колко ти плащат, ще ти съберем сумата, но поне млъкни!

64

БЪЛГАРИ ...

преди 11 години

ТРЯБВА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ДВИЖЕНИЕ :..ЗА "ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ В БЪЛГАРИЯ"!Движението да не се прави от "УЛИЧНИ ГЕРОИ" --а да се ПРИВЛЕКАТ , СПЕЦИАЛИСТИ И ЮРИСТИ , КОИТО ДА ПОЗНАВАТ НЕОБХОДИМАТА МАТЕРИЯ И ДА СА ПРЕДАННИ НА КАУЗАТА!!!!С УРАДЖИЙСКИ ИЗПЪЛНЕНИЯ , ПАЛЕЖИ ,ВАНДАЛЩИНИ И ИЗЦЕПКИ ---НИЩО НЕ СЕ ПОСТИГА!!!ВЕЧЕ ВИДЯХТЕ ---КАК ВИ ИЗЛЪГАХА И ВИ ЗАМАЗАХА ОЧИТЕ!АКО НЕ СЕ ВЗЕМЕТЕ В РЪЦЕ---ПАК ЩЕ ПЛАЩАТЕ И ЩЕ.... ГРИЗЕТЕ ДРЪВЦЕТО!ОТПОРА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКОНЕН И ОРГАНИЗИРАН!

63

Анонимен

преди 11 години

Руменчо, *** ! В момента имаме 7 Мегавата в излишък ! Тях къде в сметките за разтежа ги слагаш ?

62

до 33 "

преди 11 години

" Доходите нямат нищо общо с ценанта на тока " Ти явно работиш в енергийния сектор и твоята заплата не идва от хората, а пада от небето . По -тъпо "обяснение " няма.

61

Пичагата 2

преди 11 години

.... НЕ САМО НЕ НАПРАВИХА АБСОЛЮТНО НИЩО СЪС ЕЛЕКТРОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА И "ТОПЛОФИКАЦИЯ".... НЕ САМО НЕ НАПРАВИХА И ПОВЯРВАЙТЕ МИ! НЯМА И ДА НАПРАВЯТ НИЩО И С ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ НИ... НО НАЙ ГОЛЯМАТА НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ ЗАПОЧВА СЕГА... ЗАЩОТО АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ ОЯДЕНИ *** ЩЕ СИ ВЛЕЗНАТ И В НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ!!! И какво се промени,Братя и Сестри Българи...?!? С тези "протести",които чисто и просто явно са били платени от някого :( НИЩО! КРЪГЛА НУЛА! Ходете после "гласувайте" за тия ***

60

Анонимен

преди 11 години

След като Ковачки и другите *** искат да вдигат цените на въглищата, най-лесното е да се внесат въглища!При всички случаи ще бъдат по-евтини! Ама никой не желае да обели дума! И тия ще духнат супата!

59

AAA

преди 11 години

Те още не са го намалили, както обещаха, а вече за увеличение говорят. Ами като е скъп тока защо ограничиха производството на евтина енергия от АЕЦ????????? Или това е поредната схема за съсипване на работещо предприятие и изнудване на българския народ. Да се ограничи зелената, кафява и незнам си какви цветни енергии. Имам е си евтина енергия от АЕЦ-а!!!!!!!!

58

Анонимен

преди 11 години

Същата централа като тази в Белене ,в най-скоро време ще заработи в Турция. Със същите реактори от Русия ,със същите защити....Там цената на която излиза сметката е 19 ст !!!! Не 2,42 !!!!19 ст е повече отколкото струва тока от соларите .

57

До 38

преди 11 години

Абе ,ти в ЧЕЗ ли работиш или в някое от другите ЕРП-та или си *** държавен чиновник с висока заплата или просто не си българин.Цената на тока трябва да бъде съотнесена с доходите на хората.Ако в Германия плащат ток колкото е месечната им заплата одавна да са помели управляващите.ЗАЩОТО ТОВА Е ГЕНОЦИД<НИЩО ДРУГО!!!

56

Анонимен

преди 11 години

Хора Разберете едно нещо . Енергетиката и въобще управлението на държавата не е лесно нещо и не се прави само с ходене по новинарските блокове и рязане на ленти не всеки 500м асфалт. Помните ли "великият владетел" Боко Банкянски какво беше казал преди 4-5 години . Колко било лесно да си министър председател . Имаш един телефон с копчета и се обаждаш напред назад. Благодарение на това сме да такава ситуация.

55

Анонимен

преди 11 години

Къде сте сега "граждани от Орлов мост " ?

54

асен

преди 11 години

51 е абсолутно прав.