268

до 312

преди 11 години

Хаха ***, ти ли точно олицетворяваш десния избирател? Седнал някой да пише за десните избиратели по постове във форуми.

267

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ ще смачка всички платени писатели, комунисти и други неосъзнати субекти на изборите. Тези които ще ми пишат минуси им препоръчвам да отворят jobsbg и да си търсят друга работа защото парите на партията майка скоро ще свършат.

266

Анонимен

преди 11 години

Едно е сигурно десния избирател няма да гласува за дъртото *** Бойко Борисов

265

Анонимен

преди 11 години

1,7 млн гласа за ГЕРБ е мисия невъзможна, а тая тетка да си скъса дипломата :)дори и на 2-рия тур на президентските избори ГЕРБ зорлем стигнаха 1,6 млн. и то с много "бременни" в изборната нощ

264

Анонимен

преди 11 години

Аз пък съм чел данни от две други агенции и мога с чисто сърце да заявя, че Мирка лъже като дърта ***!

263

е

преди 11 години

До Анонимен288 Е как къдеса на черешата

262

до Пешо

преди 11 години

На твоето мнение съм.Също гледам безпристрастно към всяка партия.Гледам и плюсове и минуси.Задавам си някои въпроси и търся отговорите.За мен е по-важно не името на партията,а партията която ще ни измъкне от този батак.ГЕРБ ги видях,колко струват и повече никога за такива криминално-проявени контингенти и на всичкото отгоре без никаква програма и цел иначе високо мнение за себе си без покритие.ГЕРБ не стават за политика,нагедахме се на некъдърност,посредственост и грабежи.

261

Анонимен 306

преди 11 години

Драги ти страдаш от това което страда българина, това което иска смята, че ще се случи. Отиваш си другарю.

260

Анонимен

преди 11 години

Гледах я същата по БТВ, тая жена абсолютно не е в с всичкия си, как въобще може да говори че ГЕРБ ще получи около 1.7 млн гласа ?това е меко казано некомпетентност :)))Просто няма откъде да дойдат тези гласове, нещо повече с оглед на настроенията на хората аз дори се съмнявам че сумарано гласоподавателите ще надхвърлят 2-2,3 млн.Едно обаче трябва да е сигурно, БСП си имат своите около 1 млн твърд електорат, ДПС своите 0,5 млн твърд електорат и ДСБ своите 300 хил твърд електорат

259

макарончо

преди 11 години

Всички сте един дол дренки! Безинтересни сте ми! С вашите платени проучвания си обършете дупетата! А аз ще гласувам, както ми показва инстинкта!

258

Изхода еееее!

преди 11 години

Когато България се освободи от всички комунисти, тогава нещата ще почнат да се оправят. Дотогава разни мръсни комунистически тъпандури ще пишат глупости по форумите -- другари отивате си в небитието. Първото нещо което трябва да направи ББ като вземе властта е да заварди границите, после да натовари всички комунисти на кораби и той да се качи заедно с тях и посока Северна Корея.Тогава България ще бъде една страна в която ще се живее щастливо!

257

Пешо

преди 11 години

До Анонимен 296 - Да, държи им влага. Но както казах, повече влага им държи от Доган и компания. Герб е пълно с некадърници - факт. Пооткраднаха тук-там, но повечето им глупости бяха от некадърност. Но въпреки това, няма по-голяма наглост от това да си напишеш подкупа в данъчната декларация - това държи влага доста по-дълго :)

256

bg

преди 11 години

абе *** социолози ,не ви ли е срам да гонире йевната защото казва истината , та акосам аз ще ви садя в стразбург..кои сте вие бе *** платени мишоци ,за 100лжв. се продаватв и кого защитавате ааааааааа, тези дето не 45г а още 23 ни ограбиха ,но бозаете от тях нещастници А..

255

Анонимен

преди 11 години

До и те не знаят .....Недей задава такива въпроси щото на Бойко пак ще му се разхлопа сърцето

254

dnm

преди 11 години

Българинът е роб точка по въпроса.

253

Анонимен

преди 11 години

ЗА ГЕРБ ЩЕ ГЛАСУВАТ 1 700 000 А ЗА БСП 800 000

252

Страааах

преди 11 години

Отиваме си съвсем -- дано другарката Пръмова влезе, и дано Костов влезе (той няма да откаже да има някаква власт) и после заедно с ДеПеСето да направим програмно правителство В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ демек обстоятелствата ни принуждават.

251

Пешо

преди 11 години

До Анонимен: Аз не коментирам кой работи. Всичките са "хвани единия, удари другия". Депутатските места и останалите постове се търгуват/купуват и при едните, и при другите. На мен лично ми е трудно да определя кой е по-малкото зло, и се опитвам да коментирам ситуацията безпристрастно. На фона на събитията, както и на фона на глупостите които правят в БСП и бившето дясно пространство, горните резултати ми се виждат напълно реални. Дали червените ще се осъзнаят - тяхна си работа.

250

Анонимен

преди 11 години

До ПешоЕ от последните 3 години няма ли да им държи влага? Нима нямаше разпределяне на порции, издънки, поради некадърност и т.н. ? Защо да са по-добри от БСП ? С нищо не се различават от тях или по-скоро различават се малко, по-прости са! Нямат идея какво правят и с това вредят повече, отколкото помагат. Да не говорим, че те изобщо не помагат! Дори и така да стане и да направят правителство, проблемите на хората остават!

249

и те не знаят .....

преди 11 години

ГЕРБ-много обичат да говорят против ковунягите!Имам един *** въпрос?Борисов бил ли е някога комунист или не е бил?Б.Б работил ли е като агент на ДС или не? Ако се окаже,че е бил,той за какви десни убеждения ми говори?Каква политика ще прави ?Ако не е комунистическа би трябвало да е капиталистическа ако не е капиталистическа ще да е фашистко-мутренска,друга система има ли?Нека ГЕРБ да се определят с какви политически убждения са,защото ми мязат на ***!!!