132

Анонимен

преди 11 години

OTKACHALKA NENORMALNA.STOI SI NA SELOOOOO ....

131

Анонимен

преди 11 години

Станке ле Станке.. завъртяха ти ума тези.. да си мислиш, че от теб нещо ще зависи, а ти просто ще бъдеш У-ПО-ТРЕ-БЕ-НА мила! :) Ако много им беше нужна, защо не те потърсиха до сега? - Защото гледат да спасят положението с "популярни" наивници като теб!. Жалко, но е така! На никой не му пука за теб, нито аз останалата част от народа.. По-добре бъди с народа, а не с неговите душмани!

130

Рудолф Хес

преди 11 години

Момиче бьлгарите те обичахме. Защо ни предаваш?

129

Анонимен

преди 11 години

Аз й предлагам при толкова много сили, дето ги чувства, да вземе да съвмести и други дейности с политиката и спорта, икономиката ни се нуждае от експерти, армията изпитва глад за самоотвержени люде, образованието страда от липса на подготвени кадри, българската наука и изкуството чакат ентусиасти, силни и дейни. Полицията, пожарната, ВиК, приютите за кучета.

128

кърк

преди 11 години

доколкото си спомням тази беше доста тъпичка, да си вдига там гирите и да не си вре носа където не трябва

127

МНОГО ЖАЛКО

преди 11 години

Хубаво Младо Красиво момиче........., жалко че се е продало СРАМ И ПОЗОР

126

Анонимен

преди 11 години

Никога не е късно да се изложиш моме!Слугиня на тиквите ли ще ставаш? Срам и позор!

125

ФАШИСТ

преди 11 години

от МОК казаха , че това е причината за отпадането на "борбат" - политизирала се е

124

ФАШИСТ

преди 11 години

ГЕНИЯТ на Българската мисъл ? Стоичков и той напъва :))) може спокойно да си кажем " БОРЧЕСКА БЪЛГАРИЯ " ! :))))))как мога да се изразя при наличието на гениалната българска политика , отговора е един - избирателя е политик ! ще ме разбере човек който е *** "умния" политик , трудно ще схване народната мъдрост !

123

Анонимен

преди 11 години

Как не ви е срам бе Герб да си правите пиар с това момиче бе бесрамници и да го изполвате като платена кукла на конци боже боже колко мъка има по тоя свят никога повече Герб никогаа

122

Станка

преди 11 години

ПРОДАЖНИЦА

121

ех интелект

преди 11 години

защо се учудвате на боркинята, тя сигурно е по-умна от повечето привърженици на ГЕРБ, сборището на *** милиционери, начело с вожда Винету!

120

ФАШИСТ

преди 11 години

ГЕНИЯТ на Българската мисъл ? Стоичков и той напъва :))) може спокойно да си кажем " БОРЧЕСКА БЪЛГАРИЯ " ! :))))))

119

kms_07

преди 11 години

Е, вече в Парламента ще си намери тъпкач, там празно няма, кой за каквото е влязъл, все го е получил!...Даже съм сигурен,че Тиквата има нещо предвид! Жалко обаче за това момиче, остава с впечатлението, че се продава...Ако не е така обаче, е много ***, жалко....

118

Срам за Станка!

преди 11 години

Язък, цялото ни семейство й се възхищаваше, като човек и спортист, но с това клякане пред ГЕРБ в поза партер, много се изложи! Не щем да я чуем повече!!!

117

Анонимен

преди 11 години

Здрав дух в здраво тяло. В близко бъдеще тя ще е чудесен премиер.

116

Анонимен

преди 11 години

Не вярвам това момиче да е толкова просто или да няма инстинкт за самосъхранение. Явно ченгетата и цецо физкултурника я държат на къса каишка заради някое нийно прегрешение

115

НЕЕЕ ЗАЩО ЛУДА ЛИ СИ

преди 11 години

Щом едно от най-добрите ни и любими момичета, златната станка, която ни докара до рев на олимпиадата , СЕ ПРОДАДЕ НА ГЕРБ, значи наистина нямаме бъдеще и надежда в тази фалшива и робска държава .

114

баси държавата

преди 11 години

Нищо чудно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Върнете се няколко години на зад и си спомнете кой, как и по какъв начин въртеше БИЗНЕС, ПОЛИТИКА И............................................ Явно герб искат да върнат МУТРЕНСКИТЕ ГОДИНИ В РОДИНАТА

113

osata

преди 11 години

Ами ББ на кого ще прилага хватки, като го няма М. Найденов? Ами на Златка, тя ще го замести, ясно и просто.