154

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО ВСЕ НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ОПРАВИМ? ТОЛКОВА ГОДИНИ ОПИТИ И ВСЕ НЕ СТАВА. СЯКАШ ИМА ПРОКЛЯТИЕ СРЕЩУ НАС. ОТГОВОРЪТ Е ***, НАИСТИНА ИМА ПРОКЛЯТИЕ. ДВЕ БУКВИ ДС. ОТ ШЕЙСЕТ ГОДИНИ ДС НАЗНАЧАВА ВЕРНИТЕ СИ КУЧЕТА НАВСЯКЪДЕ ОБЩИНИ, ФИРМИ, ПРЕДПРИЯТИЯ, АГЕНЦИИ, КОМИСИИ, СЪДИЛИЩА, УНИВЕРСИТЕТИ, ПОСОЛСТВА ТЕ СА НАВСЯКЪДЕ, ДОРИ В БПЦ. ПОНЯКОГА НЯКОЕ ПРАВИТЕЛСТВО ОПИТВА ДА ПРОМЕНИ НЕЩО, НО ЕДИН МАНДАТ НЕ СТИГА И ЩОМ БСП ВЗЕМАТ ВЛАСТТА, ВСИЧКО, ЦЕЛИЯТ ПРЕХОД ЗАПОЧВА ОТНАЧАЛО. ВСЕКИ ПЪТ НАЗНАЧАВАТ ХОРАТА СИ ОТНОВО ПО МЕСТА И ВСЕ ЕДНО НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНЯЛО. БСП(БКП,ДС) ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.

153

ANONIMEN

преди 11 години

STAVA,TOY E UMEN FINANSIST I VAZPITAN,A NE KATO TIKVATA PROSTO MOM4E

152

до 229

преди 11 години

Оставих им десет милиарда да харчат--Би ли ни припомнил на кого Орешарски е оставил тези 10 милиарда? Сигурно имаш предвид червената мафия и на турците, на които ги раздаде! Само да Доган даде еднократно 2 милиона.

151

Анонимен

преди 11 години

Няма какво да се надявате с чакане.Никой политик няма да направи нищо добро.

150

любов и милиарди

преди 11 години

Направо се чудя, как така не предложи направо Моника, служебната си любовница си за премиер! Иначе истинската любов на СерГей си остава Ахмед.

149

Анонимен

преди 11 години

220Ами те саркози го съдят само защото е взел по голямо от позволеното дарение.Само ние т нар граждани можем да ги накараме да работят за нас само с натиск само с протести.

148

П.Петков

преди 11 години

Пак та харзулнах, момченце!! Пуснах ти една анонимка и ти захапа като шаран! Ша *** махаш от листите , а? Ай барай меча!

147

Гочо

преди 11 години

Ха така!...

146

Дада

преди 11 години

Боже, защо сме народ с такава къса памет? Този ли искаме пак да се върне във властта? Той и Даниел Вълчев-мамини сладки синковци! Ами нали и те се нагушкаха при предишното управление? Нали тези двамката се подиграха с учителите и "седенката им"? Треснаха им едни делегирани бюджети, които довършиха просветната система. Тези двама бивши комсомолци ли пак ще вкарваме във властта?/Вълчев е при Кунева/ Мазохисти ли сме? Ще теглим още много!!!

145

Анонимен

преди 11 години

искам да поздравя другаря станишев, за уникалната излагация в която изпадна и завлече мвр, прокуратура, медии и партии! честито и на пес! той като прочел анонимката, веднага се е втурнал при главния прокурор, без да провери, дали е истина, за да отвлече вниманието от енергетиката, където започнаха да изплуват далаверите им! сега цял свят ще ни се смее!

144

тъпчо

преди 11 години

Само си представете какво би станало в една Франция например ако правителството на Саркози беше превело едни държавни пари за ПР и половината от тях се върнат по сметката на Карла Бруни?!?!?! Щеше да има метежи по улиците! А този тук ми се гласи да управлява! Баси наглото парче!

143

Анонимен

преди 11 години

Защо свикваме на тоя робски живот защо сме толкова заспали.

142

Анонимен

преди 11 години

Нищо няма стане кой се уредил на държавна службичка кой ще робува за 300 лева.Никой няма да смени колониалният модел.Само улицата може да натиска.Но ...

141

Голям смях

преди 11 години

Не разбирам защо се карете и обиждате тук?За 24г.всички подред приватизират,продават,дават на концесия.Няма държава в целият свят,която да се издържа само от данъци,България се опитва да направи прецедент в човешката история(опита ще бъде неуспешен).Ако продължаваме така ще се стигне до загуба на територия.Следващите ще подарят БДЖ,ВМЗ и всичко което е на печалба и след това ние ще пляскаме с ръчички.Мизерията тепърва започва,настанете се удобно,ще бъдете преки свидетели,също така и участници.

140

Анонимен

преди 11 години

В едно съм сигурен, Станишев не блъфира!

139

съд и затвор

преди 11 години

Как няма да предложи Орешарски. Нали заедно е него излъгаха, че има 4 милиарда бюджетен излишък и си разпределиха милиардите между червените мафиотски фирми, а същото време не платиха същите четири милиарда лева на фирмите. И двамата се машеници от международна класа.

138

д-р

преди 11 години

Станишев има спешна нужда от психиатър, защото ако продължава така да лъже наляво и надясно, ще завърши в затвора.

137

Анонимен

преди 11 години

А на бас че няма да е следващият премиер!!

136

Анонимен

преди 11 години

В сряда уволни професор Константинов. Вчера 10 *** прокурори му търсят сив пикап с антенки. Днеска посочи следващия премиер. Драги зрители гледате шоуто на лудия съсел.

135

Анонимен

преди 11 години

Марко и пишете едно и също по цял ден! Как не ви омръзна?