75

do Ф.С.В

преди 11 години

Hora kato tebe sa vredni ne samo za sebe si, no i za tezi OKOLO sebe si.Dobre, 4e ot takiva kato teb ni6to ne zavisi !i DA - mar6 v Severna Korea - za6to si o6te tuk ?

74

Анонимен

преди 11 години

Китайците много сериозно са се подплашили от Пхенян, защото в момента в който КНДР унищожи империалистите от САЩ, Китай остава без най-големия си пазар и освен това в китайските банки ще останат три трильона ненужни никому американски ценни хартийки за които милиарди китайци се бъхтаха повече от 25 години.

73

Ф.С.В

преди 11 години

С глупави хора които гледат клипове не споря !! *** си невежа и яж картофи все едно си на Макдоналдс -

72

1

преди 11 години

I kvo bi stanalo ako 4ervenite spe4eliat. Kvo she nalojat toia rejim na sekadeli.Da beha si prepravili komonizna i da vidat ostanalite horat ot sveta 4e tova e po dobrata sistema.

71

Анонимен

преди 11 години

Понеже съм от по старото поколение, та си спомням, че всеки ден официалната пропаганда ни втълпяваше, че Съветския Съюз е толкова силен, че никой не може да го победи. Тогава на никого не му минаваше през главата, че след като СССР е толкова силен и постоянно набира допълнителна мощ, че може в крайна сметка да се самопобеди, което стана и на практика и което запалените комунисти все още не могат да си обяснят защо се случи. А сега и въпроса: Дали същото няма да се случи и със Северна Корея?

70

Анонимен

преди 11 години

В Шанхай е пълно със спящи хора по улиците, не в централната част, защото там освен полиция е пълно и с отрядници с червени ленти на ръкавите. Спящите, понякога, са цели семейства, дошли да търсят препитание в Шанхай. Въздухът е толкова замърсен, че през лятото дишането е доста затруднено. Наистина има богати, но и бедните са страшно много. Доста от тях обикалят из града с велосипеди, облечени в дрехи от времето на Мао и събират отпадъци.

69

Сложния българин

преди 11 години

Трябва да си много скопен, за да твърдиш, че Китай, СССР и Северна Корея са устроени по един и същи начин. Ама много. :D Дори първите две държави винаги са били коренно различни, даже са били на прага на война, а какво да говорим за С. Корея. Ама той като види червено, и губи ума и дума - като бик. Или като ***. :)И севернокорейците ползвали калашници и Т-55, значи са съюзник на СССР - желязна логика. Значи Израел, Финландия и Южна Африка също са съветски комунисти. Как не сме се усетили.

68

Анонимен

преди 11 години

67. Не не съм доволен.Аз съм излязъл и съм се установил оттатък океана от 23. Години . Бил съм в Шанхай , където всички световни производители на коли имат там клонове . Китайците са спретнато облечени и много ученолюбиви ...

67

Анонимен

преди 11 години

Компетентния Ф.С.В, ти си бил начело на партийна делегация, признай си! Не лъжи хората, аз бях там като обикновен човек и се нагледах едновременно на мизерия и на лукс. Който не вярва, може за гледа в интернет клипове за Китай и сам да се увери каква е истината.

66

stts

преди 11 години

Така е като държавата им се управлява от 27 годишен пикльо....

65

Анонимен

преди 11 години

Жо,те не знаят, но пишат. Непрекъснато ни обясняваха, че ще живеем много по-добре, когато империализма падне. Лошото е, не че тогава имаше хора, които се връзваха на тази евтина пропаганда. Лошото е, че още ги има.

64

Анонимен

преди 11 години

Верно бе, тея уж карат на ориз и умират от глад, пък имат яка армия, че дори и изстрелват ракети в космоса и правят ядрени опити.......а за ракети и ядрени опити си трябват технологии и промишленост, особено за ракетите - как става така, че в умряла от глад държава има действаща космическа техника

63

Ф.С.В

преди 11 години

Много моля некомпетентни хора да не пишат какво е в Китай - бил съм там Жиан Жиаганг до Шанхай и в Шанхай и на доста други места в Китай -такива глупостои че просели и събирали бутилки това са пълни глупости !! всички са облечени с нови дрехи имат храна и бъдеще като работа - единствените бедни там са рибарите които имат риболовни корабчета и там се раждат децата им на корабчето и там умират !!

62

Жо

преди 11 години

ТОВА ПОВЕДЕНИЕ на Севернокорейския комунистически режим ми е много познато. По-младите от вас не знаят, че в мрачните години на комунистическата диктатура, наложена от Кремъл, непрекъснато ни се втълпяваше, че американците ще ни нападнат. По казармите имаше специални офицери, наречени За-ка-***-че-та, които работеха само това- да промиват мозъците на войниците със заплахата от Натовско нападение. Всеки мислещ човек, който се опитваше да оспорва тези внушения се обявяваше за "враг на народа"!

61

Анонимен

преди 11 години

64, сега съм в България, но скоро отново няма да съм. Доволен ли си? Преди не можех да пътувам, но сега мога.

60

до 63

преди 11 години

Могат да издържат няколко дена война и то при условие, че не са си изяли консервите от военновременния запас. То при тоя глад в Северна Корея, човек не може да бъде сигурен дали в страната са останали изобщо консерви.

59

Анонимен

преди 11 години

Сложни българино, ти си върхът! Не е необходимо да си висшист за да забележиш общите неща между СССР, Китай и Северна Корея. Независимо от демонстрираната политика, тя е за наивници като теб. Виж с какви оръжия е оборудвана севернокорейската армия, както и китайската, после ми обяснявай кой кого подкрепя.

58

?

преди 11 години

51. А ти къде си , като отвориха българската граница ?

57

Анонимен

преди 11 години

Не съм много сигурен, дали въобще Северна Корея има балистични ракети с обсег до Хавай, камо ли до Вашингтон или Лос Анджелис. Сигурното обаче е едно - севернокорейската народна армия има тактически балистични ракети с обсег до 500км, които им вършат работа (на теория) ако воюват срещу Юга или Япония. Друг е въпроса дали въобще могат да издържат на такава война, все пак знаем кои са съюзниците на Юга.

56

Анонимен

преди 11 години

Последните редове, 59, са от РИА "Новости", руска информационна агенция. Щом трябва, на нея ще вярваме!