62

Анонимен

преди 11 години

Хей Калинка,Калинка,Калинка мая!

61

Гошо

преди 11 години

Като цяло е по-добре бакалавър от Харвард, отколкото доктор по пожарникарски науки от Симеоново или доктор от Масква с теза Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия.

60

българин

преди 11 години

До Анонимен 66 и 67:Леле, що си ***! Дипломата от Харвард е диплома САМО ЗА ПЪРВАТА, ПО-НИСКАТА ЧАСТ НА ТОВА, КОЕТО У НАС Е ПРИЕТО ДА СЕ СЧИТА ЗА "ВИСШЕ". Естествено, може министър да е и без образование, ама какъв министър ще е. А това, че се разтреперваш от умиление, как "се познава със създателя на Скайп", показва ТВОЯТА СЕЛСКА ПРОСТОТИЯ!Иначе, вярно е, че бакалавър в Харвард е повече от бакалавър или "полувисшист" в България по стопански дисциплини и право.

59

Анонимен

преди 11 години

Може да се окаже че изобщо няма и диплома.

58

Анонимен

преди 11 години

"Василев нямал диплома за ...." Те това требе да е най-важното! . "Всички са маскари, а?" *** сте вие, платени драскачи.

57

Патриот

преди 11 години

Мойто момче по цял ден слушам американски радиота,новини и следя из късо врага ,не ми обяснявай на мен какво се случва в сащ, имай си там идеалистичните представи за америка наложени от пропагандата им и не ме занимавай с глупости!Едно зрънце от всички несгоди и бакии на сащ не се отразяват в нашите медии!Висшистите им там ако си намерят работа ,като миячи в някое заведение пак са благодарни.

56

Анонимен

преди 11 години

До 71Сега ще ти нацъкат минуси комунистите, щото си дал линкове на английски :))

55

До 53

преди 11 години

Не знам от къде ги имаш тази информация, но с въвеждането на кредитната система, образованието навсякъде е приравнено, където тя е възприета.Няма значение колко години си учил, а дали си взел изискуемия брой кредити за получаването на съответната степен. Човекът си има висше образование със степен бакалавър. Колкото до това дали го е взел с пари специално за Харвард не знам, но се съмнявам да е толкова лесно, колкото някой беше споменал, в противен случай всички мутри шяха да имат дипломи от там

54

DUDUKOV 2

преди 11 години

BLAGORODNITE METALI POTAVAT, A FEKALIITE PLUVAT OTGORE...

53

Kolega

преди 11 години

До ИнфоТова, че си неосведомен невежа, не ти дава правото да дрънкаш глупости по форумите, особено с такава идиотска категоричност, каквато влагаш.Моля ви, прочетете малко за HBS и HLS, ПРЕДИ да коментирате.Все пак, за ваше улеснение:en.wikipedia.org/wiki/Harvard_Business_Schoolen.wikipedia.org/wiki/Harvard_Law_SchoolПриятен ден и успех в следването във филиалите в Горна Оряховица! Очевидно не сте за другаде.

52

Мъни-мистериозно

преди 11 години

Да му оставим на страна "очичките". Как семейството му е плащало парите за следването в Харвард, как е класиран там с доходи под екзистенц минимума. За кандидатстване там показваш доходи. Значи в смутната 96-та някакво селянче от Хасково е кандидатствало, семейството му показало доход като на конгресмен и е било прието в Харвард. Мистерията с тия харвардци от зората на прехода трябва да се разбули веднъж за винаги! Защото виждаме какви крими ги вършат като ги спуснат с парашута за министри!

51

Анонимен

преди 11 години

Едно е, че този може да не е симпатичен, да е съмнително какво е завършил, ако не покаже валидна диплома (призната у нас), друго е да се измислят глупости. Дипломата за бакалавър е диплома за висше. Освен това, кажете къде пише, че министрите трябва да имат висше образование.

50

Анонимен

преди 11 години

Калинка, калинка, калинка моя! В саду ягода малинка, малинка моя!

49

Анонимен

преди 11 години

Това момче има нездрав поглед !Не е важно каква диплома има, а да слуша и изпълнява каквото му кажат.

48

нимка

преди 11 години

Опаа пак Калинка...

47

Анонимен

преди 11 години

В мътните води изплуваха само *** !

46

Ф.С.В

преди 11 години

Има нещо като лудост и зло,, с коварност и надменност в подлите очички на този човек !!!!Определено не ми харесва !!

45

Евърбред и останалот

преди 11 години

Всичките тези "спящи клетки" като Никито Василев, Миленчо Хотелчев, Любка Качакова, а в курса на този Асен Василев има още 4 българи, както виждам от списъка, явно пратени по същата поръка, та на тези спящи клетки, трябва да им се намерят имната и да се знае какво може да се очаква от тях, както и да им се забрани да участват в управлението на страната.Колкото до Евърбред това е мошеническа компания безспорно и по данни на водещи фирми в сектора. С какви цели и как е създадена и натрупала дълг?

44

Ф.С.В

преди 11 години

Аз съм завършил Харвард !! Мога да ви кажа че е много лесно,, стига да имате много парички !! Пък и ГЕРБ вкараха практиката ДИПЛОМА -MADE IN CHINA ))

43

Анонимен

преди 11 години

До 34:Ти май не схващаш, а? Освен дето вярно няма гаранция "че е честен" (аз бих искал по-скоро да е почтен, отколкото "честен", щото и "честни" престъпници има), няма и диплома за висше образование. Магистърската диплома е равна на това, което в България, Германия, Русия и пр. от памтивека се счита за висше образование, а бакалавърската може да се приравни на нашено биве "полувисше" или на първите 3-4 г. от висшето. На Милен и Ники никой не им е виждал дипломите, сигурно и те са били като тоя