700

азе

преди 11 години

Прав е човекът!!! Разбирам ви, че не искате герб и няма да гласувате за тях, но ЗАЩО БСП??? Българи ли сте, какви сте??? Та те се явяват на избори в коалиция с 4 ромски партии, айде то поне с 1 да беше.. Как защо ще гласуват за бсп??? *** взима паричките и си прави квото си знае, а тези "българчета" си взимат паричките и си подават дупенцата! Е затова ще гласуват за бсп!

699

Анонимен

преди 11 години

Добряк, манипулатор мръсен, нито ти е ясно, нито имаш някъв поглед. Айде бегай да разхождаш кучето вече.НЯМАШ СИ НИКАКВА ИДЕЯ ЗА СЦЕНАРИЯ АЙДЕ ХОДИ ДА БАРАШ ПАЛМАТА.

698

Maya

преди 11 години

ГЕРБ тръгва пак с воля на избори...голяма наглост! Надявам се народа да има волята и разума да не избере тази политическа партия, защото доказа, че не е това начина и механизма на работа!!!!! Конците в крайна сметка не дърпа нито ГЕРБ, нито никоя друга от българските партии ....ами разни чуждестрани величия.

697

2,25%

преди 11 години

Толкова гласове ще спечелят Борисов и Цветанов на изборите!

696

Анонимен

преди 11 години

Никой не отрича направеното, но то бледнее пред разваленото-безумна безработица и бедност.Ще повтарям, докато мърдам: едно управление е успешно, когато управляваните спокойно и без напрежение ходят на работа, хранят се, имат достъп до образование и здравеопазване. Това, че няколко души в един грод, а може би само живеещите в София имат това усещане, не може да е критерий.Няма до сега управление, което поне веднаж да не е вдигнало пенсиите!Сгрешили, ама това не е така, а е правено нарочно.

695

Реципрочност

преди 11 години

ГЕРБ тръгва с воля пак на поход към властта!А хората с отчаяние тръгват към бензиностанциите и ножовете в кухните!

694

Анонимен

преди 11 години

Миро Мършата тире Мазния, май ле лежи. хахахахахахахахахахахазатвор за българообийците

693

ss

преди 11 години

секач,абе що все заобикаляте цветелинка бориславова.а и тя държи най големия процент веи.

692

PACO-LOCO

преди 11 години

Имаме воля оканчателно да загробим България,мотото на ГРОБ.

691

румен221

преди 11 години

РОДИЛО СЕ ЕДНО БЕБЕ, СЪБРАЛИ СЕ ТРИТЕ ВЛЪХВИ ОКОЛО НЕГО ДА ПРОРОКУВАТ:- ВИЖТЕ КОЛКО СА МУ ЧЕРВЕНИ БУЗКИТЕ, РЕКЪЛ СТАНИШЕВ, ОТ БСП ЩЕ Е- А ВИЖ КОЛКО СА МУ СИНИ ОЧИЧКИТЕ, РЕКЪЛ КОСТОВ, ОТ СДС ЩЕ Е...БОРИСОВ ГО ПОГЛЕДНАЛ И КАЗАЛ:- НАПРАВО ЩЕ СИ Е ОТ ГЕРБ ВИЖТЕ ГО, ХЕМ НАСРАНО ДО УШИТЕ, ХЕМ СЕ ХИЛИ ОТ УДОВОЛСТВИЕ

690

Дилема

преди 11 години

Всички партии обещават работни места,високи заплати и пенсии.Всичко в името на човека-всичко за благото на човека.Човек-това звучи гордо.Няма леви,няма десни.Всички ша ни опраят ама май изодзадзе.Бойко съжалявал,че улисан да "гради"съвременна България,за малко,за четири години само забравил за народа,ама сега само за хората и техните доходи и благоденствие щял да работи.Недоразумението яне три пъти се извини и ни помоли пак да го вкараме в парламента.Меглена Сергей,Волен,Местан?На кого да верваш

689

Руми

преди 11 години

"Мутри и калинки по мога да търпя, ама на бсп-то ромите, дето са всичките в коалицията им окрадоха къщите на старите хора по селата и ги накараха да се страхуват да станат от кревата, докато някой им тършува из мазето?! Други партии за тебе няма ли?"Прав е човекът!!! Разбирам ви, че не искате герб и няма да гласувате за тях, но ЗАЩО БСП??? Българи ли сте, какви сте??? Та те се явяват на избори в коалиция с 4 ромски партии, айде то поне с 1 да беше..

688

Анонимен

преди 11 години

Вале, апетита идва с яденето!

687

Секача

преди 11 години

Зелената енергия е изцяло собственост на бивши и настоящи партийци! За справка КУРУМБАШЕВ!и още много знайни и незнайни *** с кумунистически произход...Така ,че не говорете глупости на търкала ОК

686

valenzeto

преди 11 години

770ще е мн трудно особено сега като ни е така трудно искани се да повярваме въпреки че казваме-не вярваме на никои..така ни се иска да вярваме и които е по добър в манипулациите тои ще спечели,няма честна игра за съжаление ,за това казах че Историята е наи добрият учител

685

румен221

преди 11 години

ПОДВИЗИТЕ НА ГЕРББългария е деградирала на 54 място от 59 държави в класацията по конкурентоспособност на базирания в Лозана Institute for Management Development. - По ефективност на ПРАВИТЕЛСТВОТО (боковото) страната ни се е сринала в класацията от 28-мо място през 2009 г. на 44-то място през 2012 г., а по ефективност на бизнеса от 47-мо място през 2009 г. падаме на ПОСЛЕДНОТО 59-то място през 2012 г.Източник: БСК- ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!!!

684

румен221

преди 11 години

ДРЪН-ДРЪН...ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ЗА СЕЛСКА СЕДЯНКА...- ВСИЧКО КОЕТО ПРЕДЛАГАТ НЕ ЗАВИСИ ОТ ТЯХ..., ТОЧНО ОБРАТНОТО Е НА ТОВА, КОЕТО ПРАВИХА ДО СЕГА... И НЯМА НИЩО ОБЩО С ЛЪЖИТЕ ИМ ОТ ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ...- НА ТАКИВА В НАШЕ СЕЛО ИМ ВИКАМЕ ДЪРТИ ЛЪЖЦИ... ИЛИ ПРОСТО "ЛЪЖАТ КАТО ДЪРТИ КОМУНИСТИ"...- ДНЕС, ПО МОДЕРНИЯ ТЕРМИН Е... "ПАТОЛОГИЧНИ ЛЪЖЦИ"...!!!

683

Пехо

преди 11 години

Тоя Цецо като го видя ми действа точно като С-нишев - веднага почвам да се интересувам от другите партиии.Никога повече Цецо и С-нишев на власт!

682

шепот

преди 11 години

Добряк, ти да не си от Данс?

681

Анонимен

преди 11 години

Нещо не разбирам . Не са ли ГЕРБ тези , които хората неотдавна свалиха от власт ? Не те искат , а ти се натискаш и искаш подкрепа . Дебелоочие герберско !