227

pimpalicious

преди 11 години

До 241, A ти мислиш ли, че ще можем да станем нормална държава, ако лидер ни е човек като Бойко? Това няма как да стане никога.

226

Анонимен

преди 11 години

Докато столетницата е жива, няма да видим бял ден! Това е.

225

РУМЕН221

преди 11 години

До 111ЗНАЧИ САЩ СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ КОМУНИСТИ КОИТО ПРАВЯТ...:- "главно необмислени и популистки държавни намеси..."Е, ДА, АМА НЕ...- СМЕТА СЕ ГЪРЧИ В АГОНИЯ ЗАРАДИ АМЕРИКАНСКИЯ СВРЪХЛИБЕРАЛИЗЪМ ПРЕПОДАВАН ОТ НЕСПОСОБНИ ДА МИСЛЯТ ПРОФЕСОРИ-***...

224

Анонимен

преди 11 години

До 253И това какво ще разреши в дългосрочен план?

223

Анонимен

преди 11 години

ВСИЧКИ БИЗНЕСМЕНИ НЕКА ДАРЯТ НА ДЪРЖАВАТА ПЕЧАЛБАТА СИ САМО ЗА ЕДИН МЕСЕЦ ,И ДА СЕ РАЗДАДАТ НА ВСИЧКИ МАЛКИ ПЕНСИИ ,НА ВСИЧКИ БЕЗРАБОТНИ ЗАПИСАЛИ В БЮРОТО ПО ТРУДА ,НА ВСИЧКИ МАЙКИ ЕДНОКРАТНА ПОМОЩ ,ПАК Е НЕЩО ИЛИ ДРУГ ВАРИАНТ ,ВСИЧКИ ВЛОГОВЕ В БАНКАТА НАД 150 000 ЛВ НА ЧОВЕК ДА БЪДАТ ОБЛОЖЕНИ С ТАКСА 30% КАТО В КИПЪР И ТОВА САМО ЕДНОКРАТНО,ПАК ЩЕ Е ПОМОЩ НА ДЪРЖАВАТА .ТРЕТИ ВАРИАНТ ДАНЪК ЛУКС 20 % ВСЯКА ГОДИНА ,,,,,НА СОЦИАЛНИ ГРИЖИ НЕ ВЯРВАМ ТЕ ИЗБИРАТЕЛНО СИ РЕГИСТРИРАТ КОЙТО СИ ИСКАТ

222

Анонимен

преди 11 години

До 244Вероятно БСП си мислят, че съживяване на икономиката = всеки пенсионер да може да си купи още едно кисело мляко и един соев салам. Търговия да става, с по 20 лв. отгоре за нещастните хорица.

221

до 233

преди 11 години

Прав си, прогресивния данък е вреден и несправедлив, защото наистина облага повече способните и умните/предприемчивите, като ги наказва за способностите им. Но нещо си се объркал като слагаш ДСБ в кюпа с БСП за плоския данък. Костов не иска да пипа 10% ставка, а само да въведе необлагаем минимум, което е най-добрия вариант (не наказва способните, но дава въздух на по-бедните). Много ясно, че всяка дясна партия е на страната на способните хора.

220

БГ+

преди 11 години

До 195 РУМЕН221:Как ги сметна тези 47%, не знам?! Та ние сме си половин германци, значи...- БВП на България за 2011г - около 54 млрд. USD при 7.5 млн. население;- БВП на Австрия за 2011г - около 415 млрд. USD при 8.4 млн. население.Не вярвам съотношението с Белгия, Франция, Германия, Англия и т.н. да е много по различно...Айде смятай сега пак...

219

Анонимен

преди 11 години

Така наречените партии БСП и ДПС, са една обща престъпна организация виновна за положението на България.

218

Анонимен

преди 11 години

ТОВА СА ФУРНАДЖИИСКИ ЛОПАТИ. вЪВЕДОХА ПЛОСКИЯ ДАНЪК, СЕГА ЩЕ ГО МАХАТ.ЗАТОВА НИКОГА НЯМА ДА ПОВЯРВАМ НА БСП !

217

РУМЕН221

преди 11 години

До Анонимен 233ТА КАЗВАШ...:- "Прогресивния данък е данък мозък : имаш, работиш храниш тъпите, мързеливите и ***. При комунизма и жените стават общи..."- И СЛЕД КАТО В САЩ И ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ДЪРЖАВИ ИМА ПРОГРЕСИВЕН ДАНЪК..., СПОРЕД ТЕБ...:- КОМУНИЗМА Е ПОБЕДИЛ В ЦЕЛИЯ НОРМАЛЕН СВЯТ...НЕ ЗНАЕХ...

216

СМЕЕЩ СЕ

преди 11 години

ХА,ХА ХА, АБЕ КЪТИЛ, ВИЙ НЕ СТЕ ИЗПУСКАЛИ ВЛАСТА ОТ 65 ГОДИНИ!СМЕЙ СЕ, СМЕЙ СЕ!АКО ЗНАЕШ КОЛКО СЪМ ГЛАДЕН!

215

Анонимен

преди 11 години

Няма по-лош вариант от това да ни управляват социалисти-капиталисти!

214

Пъзел

преди 11 години

Комунистите ги знаем с техните сметки за бюджета и данъците.Дойдат ли на власт минавам в сивата икономика....По-добре в сивата икономика от колкото в никаква икономика!

213

Анонимен

преди 11 години

Нещо не разбирам как точно премахването на плоския данък ще съживи икономиката, ако някой знае нека пише...

212

111

преди 11 години

До РУМЕН221Аз ще ти кажа кой -- главно необмислените и популистки държавни намеси. За по-обоснован отговор някъде другаде, че тук символите са малко :)

211

до 194 (pimpalicious

преди 11 години

... И още нещо, нека първо да станем Държава - да има закони, които се СПАЗВАТ от всички, да няма корупция, и всеки да си върши работата. След това и парите ще дойдат, и заетостта ще се оправи и ще има повече пари в хазната. Иначе всички усилия са на вятъра ... поне според мен. Не очаквам да си съгласен с мен, но това е моето виждане.

210

до 228

преди 11 години

абе ***, какво значи да не искат да дават, бе!!! Ти да не мислиш, че високите доходи падат от небето??? Тези доходи сам съм си ги изкарал с кански усилия. При петцифрен доход на месец, аз ВЕЧЕ издържам 10-15 хрантутника на гърба си, В МОМЕНТА, чрез данъците си. Какво, малко ли ти се струва? Ами а вземи ти ги изкарай, да те видя как ще стане.И какво значи "богат",това да не пада от небето?Д*ба и,все гледат в чуждото. А да вземеш 0 как ти се струва,като много знаеш?

209

Анонимен

преди 11 години

Тоя продажник навремто беше от СДС. Обаче като разбра къде са големите кражби веднага стана комунист.

208

Пфф

преди 11 години

До 228Не е проблемът във вземането, а в това къде ще отидат парите - ще се хвърлят за изхранване на пенсионерите и на безработните. Тези категории заслужават да имат доходи, но не по този начин. Щото след време и сегашните работещи ще се окажат в тяхната позиция. Взетите пари от данъци потъват, вместо с тях да се прави нещо.