364

умника

преди 11 години

Стоичков, с парите които трябваше да си плати данъците наБългария, "плати" залата, която се напълни със студенти на сто и кусур години? Някой дори не бяха запознати защо са там. Създадога герб-2. Но хората не се връзват на това.

363

Напуснал България

преди 11 години

Ице, нали беше най-големия приятел с Боко и Цецо, как им стана опозиция? От теб става само футболист, но за друго си за кашмер. Нито треньор, нито актьор. Ица, Ица, ........

362

Анонимен

преди 11 години

КАКВО ЛИЦЕ Е ТОЯ ...ТОЯ *** *** ВЪВ ВСЯКО ГЪРНЕ МЕРУДИЯ.СТИГА СТЕ МУ ДАВАЛИ ТРИБУНА.

361

Анонимен

преди 11 години

За градовете не знам, ама за селата съм сигурен.

360

Анонимен

преди 11 години

Стоичков е стиснат,като дърт евреин ! Как смятате,че ще извади 10-15 000 лв. за някакви си зали или студенти!2

359

joro

преди 11 години

E toia e po prost ot Boko I Ceco vzeti zaedno

358

цеко

преди 11 години

Ице пусни 1 псувня и давай по парапета.

357

дедо Ташунко

преди 11 години

Нагледно виждаме каква е трагедията в родината. Един бивш футболист, обичан от народа, започва да се бута в политиката. Има акъл, колкото една кокошка, но ако го попитате е готов да стане президент, министър председател, професор, академик и т. н. Затова сме на това дередже. Нито една жаба в България не си знае гьола. Няма ли кой да озапти този човек, няма ли кой да му каже, че е *** като ***? Пълна трагедия!

356

Анонимен

преди 11 години

Нов Месия,нов Бойко и същите абдали около него.А този и осми клас не е завършил.Тиквата поне гимназия беше изкарал.По-прости от бугарите и при *** в Африка няма.

355

Анонимен

преди 11 години

България е на път да се разпадне като държава и народ ! Разни мутрафони и напълно фалирали имена в политиката продължават да ни галят, докато ни колят. Даже *** от посолството на САЩ - "Аз разпръсквам нак-позитивната енергия", а руския посланик е открит лъжец !Турция вече в учебниците си показва България, като част от Турция ! В същото време българите пеят турски песни на български,гледат си турските сериали и си хвърлиха гордостта в ***! Света е по-голям от балканите, огледайте се !

354

к

преди 11 години

Шо така бе Ицо?Малко ли са ти наградите?Или пък са ти малко резилите?Не се вричай във вярност на Бойко-остави ги тези пари!Нямаш ли си,че така да го играеш?Остани легенда,помнена с добро!

353

Анонимен

преди 11 години

*** харманлийски ***!Освен с топка в краката, този *** не става за нищо!Помня поне десет случая в които този мишок се е обръщал на 180 градуса!Кройф , Славков , Бонев и кой ли не , знаят че Камата е един жалък интригант и личен приятел на Буда!

352

gozni6kija

преди 11 години

imali kommunisti v 4ata ako ima da go duhat gadovete.

351

Анонимен

преди 11 години

Glasuvaite c um. Iseto ima pari i cega chte go izsoskat. Ise begai dokato e vreme. Gledai ci futbola.

350

Анонимен

преди 11 години

Koi xora v celata.V celata pichti ne octanaxa xopa.Gocpoda ctudenti, xvanaxa ce za Vac, za da vi promivat mozasite. Xodete ci na lekciite i ne ce octavaite na vlezlite c pari bogatachi da vi vablicht v xitrite im pazeli - zctoto za tax chte ima i rabota i gotovi iplomi. Badete Bulgari.

349

Анонимен

преди 11 години

До 414 венсеремос:Недей да съдиш за другите на по себе си, а вземи се подмии, след като си бил толкова "близък" с к*ра на пожарникаря, че да знаеш какви ги върши!

348

Анонимен

преди 11 години

Тези не представляват студентите! Но засега успяват да омаскарят всички студенти. Да не му били опетнили името на Стоичков. Абе ***, ти вече си омазан до ушите!

347

Манго Сто фичков

преди 11 години

Алма им матерна!

346

Анонимен

преди 11 години

Е, екскурзиантите от провинцията сами си казаха кой е платил разходката и почерпката - ГЕРБ. Момченцето, дето се представя за водам на студентите, е човек на Черничкия и протеже на одиозния ректор на Свищовския. Нищо случайно. Милиционерска уйдурма.

345

Ami

преди 11 години

to ot sportist,pojarnikar,fizkulturnik,selski u4itel,...i drugi ne stava politik.Toy pone si go priznava za razlika ot ostanalite...ina4e go priznavam za neveroyaten futbolist.Stiga ste plyuli po nego.Ima mnogo po koito tryabva da plyuete