76

Анонимен

преди 11 години

абе 24 години се дават кебачета и двайсетолевки на ***, турци главуат с молив който им указва как да си измерят дължинат на бюлетината, за да знаят за кой номер да гласуват, полицаи крадат бюлетини и ги подменята , цик не печаат бюлетини за регистрирани партии, или пък отказав да регистира неудобин конкурети той ще ми говори врели некипели - всичок било редовно.

75

Анонимен

преди 11 години

От както свят светува богатите политици купуват умните и способните като Михайлов. да сте учили и вие и да сте станали професори,а не да плюете.Затова професора кара нов джип ,а вие сте вечно недоволни и само за справедливост говорите. няма справедливост. Свиквайте.

74

vj

преди 11 години

Докато омразата цари в България нищо добро не ни чака.По-малките които пишат да прочетат и да разберат каква омраза имаше срещу Луканов, после крущу малкия Виденов, ами срещу Иван Костов , ами от безграничната обич към царя- до безграничната омраза ,да не говорим какви са първите думи на всеки Българин към Амед Дноган -както се гордеят с произношение истинските турци , сега срещу Борисов и на втория ден срещу служ . премиер. - сега след два месеца чакаме новите и след една година омраза и към т

73

Анонимен

преди 11 години

67,Koнстантинов нарече лидерите на БСП и ДПС лъжци и манипулатори и очаква да бъде даден на съд-където лидерчетата трябва да докажат,че обвинявайки го те не са излъгали,а той ги е нарекъл лъжци неоснователнО!чАКАМЕ ТЕХНИЯТ ХОД!иНТЕРЕСНО,ИНТЕРЕСНО,ИНТЕРЕСНО,КАК ЩЕ ПОСТЪПИ КОАЛИЦИЯТА ,КОЯТО ИМА ПРЕТЕНЦИИ ДА УПРАВЛЯВА бЪЛГАРИЯ-ОЩЕ СЪС СТАРТА И ЗАПОЧВАТ С ЛЪЖИТЕ-ХАХАХАХАХ,кОНСТАНТИНОВ ПОЛОЖИ НАЧАЛОТО НА ОГРОМЕН СКАНДАЛ!

72

Анонимен

преди 11 години

нека каже отъкде има толкоз мноог пари аз толкоав пари насън не съм видял.

71

Алгоритмов

преди 11 години

И този взе да изперква. Направо нещо става в тази държава, броди някакъв потаен вирус. Този беше от тези, на които хората общо взето вярваха, независимо какъв е политическият му цвят. Парите наистина са извънземно, божествено оръжие - кога чете лекции, кога взе да се басира за по 10 000 лв?!?

70

АЛЕКС

преди 11 години

До до 20Професорчето не е чел Алеко и фейлетона му "Загасете свещите",затова говори цинично за изборите.Ела тук, в провинцията и виж червено пияно кметче как дава парички и чорбички на ***,как гласуват за него и как се броят бюлетнки!Професоре, свери си "часовника" - мисля, че не си в час!

69

Анонимен

преди 11 години

Този е пълен *** и никой нормален човек не би си губил времето да го слуша и гледа!

68

Анонимен

преди 11 години

до 42 Азер Меликов е мъртъв, а за покойнициет се говори само добор или нищо, това че ти не го знаеш показваш липса на елементарна култура, така че замълчи.

67

brei!

преди 11 години

Проф. мишоК е известен с това, че обещава пари от басове като на *** сватба - къде 2 хиляди, къде 5, сега гледам - 10! Който обаче си мисли, че може да вземе пари от него е наивник!

66

Анонимен

преди 11 години

Професоре, до вчера защитавахте същите тези политици, по всички студия обяснявахте на населението, че е тъпо, не познава конституцията и че политиците са велика сила, несменяема и незаменима. Е, сега си носите последствията.Честито!

65

Анонимен

преди 11 години

Работил съм с ИО, само "наши" и "неслучайни" хора и нито един истински ИТ специалист или математик. А пияната *** на снимката ... по-добре да не коментирам.

64

ЕЛА СИ БОЙКО!

преди 11 години

АМАН ОТ *** , ВЪШКАРИ , *** И КОМУНИСТИЧЕСКИ ***!АМАН ОТ АНАРХИЯ И ПРОСТОТИЯ ПО УЛИЦИТЕ!АМАН ОТ НЕКАДЪРНИЦИ ,КОИТО НЕ МОГАТ ГАЩИТЕ ДА СИ ВЪРЖАТ САМИ ....АМА ЩЕ 4СМЕНЯТ СИСТЕМАТА"----та да плюскат на готово и от "общото"!УМРЯ ТАЯ ...!"ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ"--НЯМА ....ИМА САМО ГОЛЯМ "ФЕКАЛЕН РЕЗЕРВ"!ЩЕ ЯДЕТЕ НА ВОЛЯ....КАТО ДОЙДЕТЕ НА ВЛАСТ!

63

Шимон Дянков

преди 11 години

Първият мандат пицата беше постна.Ако спечелим втори - пица няма да има.

62

Gb

преди 11 години

Комунисти и турци на власт!? Не, благодаря!

61

Анонимен

преди 11 години

От чии пари ще ги дариш?

60

JONI

преди 11 години

България няма никога да се оправи докато не се промени съзнанието на ВСИЧКИ български граждани , че не трябва да крадат и лъжат.Което и правителство да дойде на власт ,ще бъде безислно да направи нещо ,ако всички нива след него до последната чистачка не се променят и не заработят за България.Следя форумите и се кефя на всички плетени и неплатени писачи- кавото и да се случи веднага има поне сто различни противоположни мнения по въпроса- как да се угоди на всички!

59

до 63

преди 11 години

Най-важна е съвестта, мой човек. БСП си направиха проект Бургас -Александрупулис, с който да се затрие цялото ни Черноморие, на което разчита половин България да се храни лятото. Те си гушват комисионните и си отлитат и да стане авария, а децата им живеят на Малдивите. Какво като Станишев е много образован като няма трудова книжка в България и не му дреме за теб и за мен, разбираш ли какво е съвест.

58

Чочо

преди 11 години

Противен е този , а и като си на такъв пост нямаш право да си пристрасен. Не е професионално. А той е доказана Герберска ***.

57

избирател

преди 11 години

Константинов има същия език като патрона си ББ,който си плямпаше каквото и за когото си поиска без някой да му търси отговорност.Благодарение на ББ и Първанов този направи ВУЗ в Перник.Всички знаят,че на такъв пост не може да застане човек без политически протекции,но Константинов услужливо мълчи как е назначен.Дали е имало конкурс за този пост-никой не пита.Такива като него сриват авторитета на учените хора.