83

Анонимен

преди 11 години

Ми то в тая държава останаха само празни кратуни , ето защо си избират премиер-Тиква!Лошото е , че нормалните хора не издържат или напускат страната или се самозапалват!

82

Анонимен

преди 11 години

няма да доживеете да видите някой от организаторите на протестите, да се запали, те се готвят за лапаница

81

Гост

преди 11 години

До АнонименИ защо ако мога да попитам ще гласуваш за Бойко Борисов ако се самозапали. Не ми се вижда особено умно. Просто напук и от омраза, това ли ти е най-силния мотив как да гласуваш. Че аз не искам да съм в една страна с тебе тогава. Гласувай за този, който мислиш, че ще се справи най-добре с управлението. Какво значение има кого мразиш.

80

до 87

преди 11 години

С уста и дупе ли работиш?

79

Безпартийна

преди 11 години

Знаете ли кое е най-отвратително? Че червени и сини кучета се джафкат по форумите, а обикновените хорица се чудят как да свържат двата края, коя стара дрешка да поправят за нова на детето, как с 3 картофа да нахранят 4 членно семейство. Спрете, че и от вас ни писна! До гуша ми дойде от платени клакьори! Не правите услуга на господарите си, защото ни настройвате и срещу вас!

78

Анонимен

преди 11 години

По-добре написана статия не съм срещал наскоро, от тази тук на линка: somintheweb.eu/?p=1017

77

Анонимен

преди 11 години

Ще гласувам за ГЕРБ само за да гледам как БСП и Атака се гърчат и злобеят. И как на Рашките им се провалят поредните планове.

76

И накрая

преди 11 години

Едни се палят за кауза, други уж са съпричастни с каузата, но пък, видиш ли, не се палят, а на трети им се реве и бягат в чужбина, ама не от държавата, а от "народа"! Тъжната истина.

75

Анонимен

преди 11 години

83, глупости! Като не вярва, че бъдещето му ще е добро тук да не сме единствената държава в света? Взима си шапката и си заминава по белия свят да търси варианти. Както са направили много други. Както правеха много други и '90г., '97г. и не само в тези 2 години, а през целия 23 годишен период... Нищо ново. Нито сме по-зле, нито сме по-отчаяни!

74

Баровец

преди 11 години

Някои хора обичат да се самозапалват, а аз обичам да паля турбо мотора на Поршето ми, обичам да паля и дупарите на малките и крехки студентки от студентски град, обичам да паля огромната ми камина в огромната ми къща! И мога да си позволя това, защото бачкам яко, трудя се, а не като вас по цял ден по форумите да рева! Палете минусите сега, бедняци! Защото утре пак сте на работа за жълти стотинки!

73

Тост

преди 11 години

До АнонименСимеон, Станишев и Доган не бяха в никакъв случай по-добри. Просто имаха шанса мандатите им да са в години на възходящ икономически цикъл, което им създаваше известен комфорт.Не забравяй, че точно по време на тройната коалиция избухнаха най-големите скандали и безпрецедентно ни спряха финансирането от Брюксел заради злоупотреби.

72

tarikatcki

преди 11 години

Аз си мисля, дали ББ не е виновен и за глобалното затопляне, а може би и за войната в Сирия, а сетих се. Май че блъсна и самолетите на 11 септември в САЩ. Или сте много кухи или сте червени бабички. за да се самозапали някой или е луд или му хлопа дъската. немога и да разбера, какъв беше тоя ден на траур за самоубиици, при положение, че БГ загуби хора като Тодор Колев и Георги Калоянчев и за тях ден на траур нямаше

71

БСП

преди 11 години

БСП ПОБЕДА!

70

Анонимен

преди 11 години

Кризите през 1990 -91 г. и през 1996 - 1997 г. бяха много по-тежки, но тогава обществото имаше вяра, че ще се оправи, имаше цели, които да преследва.Сега кризата много по-дълбоко е засегнала морално и психологически хората. те живеят без надежда за по-добро бъдеще.Това се дължи на последните 10 г. изпълнени с тотално оплюване и отрицание. Флагман на отрицанието на всичко и всички бе Боко Тиквата. Но дойде моментът, в който това отрицание като бумеранг се стовари над тъпата му кратуна!

69

Анонимен

преди 11 години

НЕ ПЛЮЙТЕ ПО ЧОВЕКА , НИКОЙ ОТ ХУБАВО НЕ БЯГА , ИСКАМ ДА ВИДЯ ЕДИН ДЕПУТАТ ДА СЕ САМО ЗАПАЛИ , ДА АМА НЕ , ДОКАТО НЯМА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ВСИЧКО ТАКА ЩЕ БЪДЕ

68

Анонимен

преди 11 години

До АБА Като е психическо болно защо не в специализирана клиника а? Кой е отговорен, а дали си е пиел редовно лекарствата- кои е виновен. А за обикновените границата на търпимост и психическа издръжливост при различните хора е различна. Някой хора могат да понесат по сериозни проблеми, а други се отчайван и предават при ной-малката трудност. Всеки има своите за и против не обвинявайте хората за решенията им. Така са преценили ще решат проблемите си.

67

бедни

преди 11 години

Дано да оцелее и оздравее човека!

66

Анонимен

преди 11 години

Още един самоубиец ще лежи на съвестта на тъпата мутра, урода - Дянков и малоумното му правителство!

65

Анонимен

преди 11 години

Трябва да сме оптимисти, но пък реалността е песимистична и тези не дават никакви надежди...Дали можем да се борим дълго с реалността, само в умовете си?Може би затова откачаме, защото нашите надежди и реалността дават на късо?

64

до 56

преди 11 години

Напъни го малко тоя мозък бе пич!!!Говорим за излагане на живота и пари!!! Ако се предложи на един човек достатъчно пари да се замозапали за да си оправи финансово семейството?На камикадзетата се плащат пари на семействата им безплатен сеир няма !! Мисли , мисли не боксувай с тоя мозък!!