203

Анонимен

преди 11 години

До 220 то въпроса не е да са нови лица, въпроса е да имат ясна визия и идеи как стандартът да България да стане поне на половината от европейския да се поне 2-ра ръка хора а не като сега 10-та . А не само с лозунги и добри пожелания от рода на "за по добро бъдеще", "за евро интеграция" и тем подобни неща .

202

искам отговори

преди 11 години

как е възможно продавачка на бензиностанция в Германия да взема 1700 евро заплата, без да налива бензин, а тук за същото да се дават 300 евро (бруто)? В каменна Малта (колкото Ст. Загора) общ строит. работник получава 4 пъти повече от нашите? Кипър, с 0% природни богатства и 1900 евро ср. раб. заплата? Защо в безводна Испания водата е по-евтина от българската? А как в Гърция селскостоп. работници получават 2 пъти повече, а продукцията им е 2 пъти по-евтина? Замислете се дали е до бюджета ни!!!

201

Анонимен

преди 11 години

Ясно ,че няма да има повишаване на доходи, защото и децата разбраха че хазната е празна.

200

Анонимен

преди 11 години

На миналите избори гласувах за ГЕРБ.Моля всички в този сайт да ме извинят за тази моя глупост.

199

205 съм

преди 11 години

Писах 205 не за да дразня хората,не съм такъв човек и знам на много от вас е трудно.Но исках да се види и другата гледна точка-хора като мен, които с труда си изкарват много над средното, и вече над 15 год САМО ДАВАМ на държавата - по 50-60 хил.лева на година.Нито 1 лв не съм взел-нито детски,когато жена ми роди,бях без работа 6 месеца и получавах 220 лева обезщетение (щототогава имаше таван),въпреки че съм внесъл стотици хиляди.Плащам за образование,за лечение,завсичко двойно. Справедливо ли е?

198

муняс

преди 11 години

До 201идеята ми е, че има статукво което пречи повече от каквито и да са културни особености. българите могат но трябва много време да съдат окулурени, съгласен. но също така им трябва свобода, която, вярвай ми, българите нямат. дори и за предприемачество. нама генерална линия, традиции. за това не сме виновни само ние..

197

РУМЕН221

преди 11 години

ИСКАМЕ ЧОВЕЩИНА!1. МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ и максимална социална помощ РАВНИ НА "ПРАГА НА БЕДНОСТ" (312 ЛВ.)2. МИН. РАБОТНА ЗАПЛАТА (за работник без образование, но с квалификация) - РАВНА НА "СОЦИАЛНИЯ МИН." (581 ЛВ.)3. МАКС. ЗАПЛАТА за държавна длъжност да е 10 ПЪТИ МИН., без таван за осигуровките!4. ПРОГРЕСИВНИ ДАНЪЦИ на граждани и фирми, С НЕОБЛАГАЕМ МИН.!5. ОТМЯНА НА ВАЛУТНИЯ БОРД И СТРОЕЖ НА АЕЦ-БЕЛЕНЕ!!!- СПИРАМЕ ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ И СМЕТКИТЕ НА МОНОПОЛИТЕВСИЧКО ДРУГО СЕ ОПРАВЯ С ПАЗАРНА ИКОНОМИКА!

196

Комунист

преди 11 години

Какви ти немски правила в *** - българина не е свикнал да спазва правила.Българина иска да краде и да лъже,лъже и краде.От къде да дойдат парите в държавата.Ако е голяма дума.Ех Канада ти си решението на моето семейство.Ще продам панелката и дим да ме няма.

195

Анонимен

преди 11 години

Ако на изборите не се появят нови лица на политическата сцена, и да се опитат да променят нещо, а дойдат пак същите муцуни-мисля, че това ще е вече края и си оставаме в гетото на Европа.

194

Анонимен

преди 11 години

*** обаче се оказаха най адаптивни, останалите или бягат или се оплакват и не искат да гледат деца или не могат да си плащат надписаните сметки, и на края какво само *** и политици ще има в страната, но нищо де и *** са хора, защо да нямат държава най накрая !

193

Анонимен

преди 11 години

До Папуняк- така е - гласувах за герб, защото ме езмамиха...НО, ТЕ, КАТО ВЕЛИК ИКОНОМИСТ МИ ОБЯСНИ...:1. ЩОМ ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ГОДИНИ ИНФЛАЦИЯТА У НАС Е 12%, А В ЕВРОЗОНАТА 36%, ТО С КОЛКО ТРЯБВА ДА РЕВАЛУРИЗИРАМЕ ЛЕВА, СПРЯМО ЕВРОТО И...- ПОСЛЕ БОРДА МОЖЕ ДА СИ ПРОДЪЛЖИ...- СТАВА С ДВЕ ГЛАСУВАНИЯ В ЕДНО ЗАСЕДАНИЕ...2. КАТО ИМА ФИНАНСОВА СТАБИЛНОСТ, А БНБ Е НЕЗАВИСИМА..., ТО СЦЕНАРИЯТ "ВИДЕНОВ" Е БЕЗСМИСЛЕН..., ОСВЕН ЗА ПРОПАГАНДА НА КРЕТЕНОИДИ И ПЛАШИПУТ***РНИЦИ...

192

Анонимен

преди 11 години

Те това е!!!!!!! Започна се: ЕС,демокрация,стабилизация,мобилизация,приходи и прочие......дрън-дрън-ярина!!!!!! СТОП!!! Искам кабинет ръководен от думите:БЪЛГАРИЯ,НАРОД,КОНСТИТУЦИЯ,ЗАКОН,БЛАГОДЕНСТВИЕ!!!!!!!! 12 май 2013!!!Камбаната бие за тебе българино!!!!!!!

191

Анонимен

преди 11 години

за кои доходи става дума, г-н Христов?Отново за бюджетните ли?Помислете добре, колко хора работят държавна работа?А за частните нещо ще се направи ли?Не е ли добре да се помисли и в тази насока.Вдигате бюджетни заплати, а хората които работят в частни фирми/повечето от работоспособните българи/ тях кучета ги яли.Работодателя ще реши дали да увеличи заплатите / кога и дали се случва това/Крайно време е да има почасово заплащане.И проверете, колко хора работят по 8-12ч., а ги осигуряват на 4-6 ч.

190

Анонимен

преди 11 години

От пресцентъра на партия ГЕРБ,БСП,ДПС,ДСБ,СДС,НДСВ,Кунева и РЗС като нямате работа, отворете си по една фирма, или отивайте в чужбина е ваярно и там не ва искат, как да ви го кажем че не сте желани на планетата Земя :)

189

Анонимен

преди 11 години

държава, в която 1/2 от времето за бизнес минава в попълване на документи, а другата 1/2 - в ревизии и плащане на глоби,е обречена да фалира. държава, в която лекарите изкарват 1/2 от времето си попълвайки статистики и звънейки да търсят направления, ще измре. държава, в която 1/4 от населението паразитира, без да плаща данъци и сметки, а другата 1/4 взима заплати без да работи, е обречена на кръвопролития. Толкова ли никой политик не го разбра?

188

Анонимен

преди 11 години

"Ръст на доходи, ако има резерви в бюджета!". Отговорът е ясен и на тия какъв ще е-Няма. И какво се получи-Тропаха *** хора и ръченици по улиците за да се сменят се едни комунисти с други, които взаимно се оплюват. Затова винаги ще сме на тоя хал и мизерниците на Европа.

187

до 203

преди 11 години

кой ти каза че няма война Точно 23 години сме във война 700 ХИЛЯДИ по малко българи Какво повече искаш Това се казва икономическа война

186

макето

преди 11 години

до 197 абе таквия бизнесмени кат теб господ дал бол па и на кирилица не могат да пишат опитай друже с овчарлък па и мое да те земем у нашто дружество на анонимните кръкачи ако че си знаеме и кътните зъби

185

До 183

преди 11 години

Не е зле да спреш да пишеш глупости!Да ти дам и аз един пример:Ако в Щатите един беден опъва за хиляда долара и плаща около 1$ за литър бензин то един беден българин плащайки 2,60лв за същият литър трябва да взима колко според теб-а?!?

184

до 171

преди 11 години

Явно това е РАЗЛИЧНАТА ФИРМА.Ако си направиш поне малко труда да питаш хората колко получават ще разбереш , че почти няма заплата над 500лв. Да не говорим за хората от Северна България и Родопите. Такива заплати , които цитираш 1200 лв стартова и 18 000 лв за висшия персонал може само в банки, дружества от енергетиката, минната промишленост, ИТ индустрията и други от типа на Овъргаз, ***, СИК и подобни. Колко хора работят в такива компании и колко са останалите българи....Но не ние сме велики