100

варненец

преди 11 години

Ние трябва да сме *** ако си ги натресем пак тия !

99

Ще го ядете

преди 11 години

Политиците ще го ядетебягайте докато е времеЩе ви мачкаме

98

хаха

преди 11 години

Хаха гласувайте пак за ГЕРБ! Те нямат никаква вина за ситуацията в България! Ето построиха магистралите, следващият мандат оправят икономиката и доходите. Ще станем уникална държава. Бойко и Цецо ще ни оправят, в рамките на три мандата, нали се гласят и имат програма до 2020 г. Само, че не е ясно дали 2020 г. ще останат българи в България.

97

Анонимен

преди 11 години

ТРАКТОРА оре с НОВА СИЛА държавата.

96

Thank you

преди 11 години

Благодарим ти, Бойко, за подкрепата на *** и досъсипването на Варна. Иначе почти построи една магистрала, която минава на 200 км от Варна, едно метро и една зала (пак на ***) на 500 км от Варна за 4 години. С това ще те запомня. Какво стана с олбещанията ти за борба с организираната и *** престъпност? Какво стана с борбата ти срещу енергийната мафия? Все неща, които разправяше надълго и нашироко преди. Само да не те разстроя, че вдигаш кръвно. Майка ми от 10 години не го е сваляла.

95

;МЛАДЕН ГОРЧОВ МОНТА

преди 11 години

ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СЪС СЛЕДНОТО ИСКАНЕ И РЕДЛОЖЕНИЕ ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА НИТО ЕДИН ОТ ТАЗИ АИДУШКА БАДИТСКА П П Г Е Р Б ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЗА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ КОИТО УНИСТОЖИ С БОИКО БОРИСОВ ДРЪЖАВНОСТТА В БЪЛГАРИЯ ЗАСЛУЖАВАТ БУБЛИЧЕН СЪД И БУБЛИЧЕН РАЗТРЕЛ ПО КИТАИСКИ ГОСПОДИН ГЛАВЕН ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ ТЕЗИ ДВАМА ЗАСЛУЖАВАТ ЧАС ПО СКОРО ДА ИМ СЛОЖИШ БЕЛБЕЗНИЦИТЕ И ДА ГИ ИЗПРАТИШ В ЗАТВОРА БЕЛЕНЕ МЛАДЕН ГОРЧОВ МОНВТАНА

94

Анонимен

преди 11 години

Кои са приятелите на Триглавата-А.Петров беше съветник на Станишев и реално му дърпаше конците, братя Галеви си пиеха кафето с вътрешния ни министър,Р.Овч и Доган въртяха далавери за милиони,на Гоце олигарсите му подаряваха мезонети срещу неизвестни услуги.Мафията си имаше държава съвсем официално.

93

Анонимен

преди 11 години

Ще гласувам пак за Бойко Борисов дори да е сериен убиец !

92

Анонимен

преди 11 години

Стига с Цуцо! Искаме Ким по бански!

91

Халтурко

преди 11 години

Оново неадекватен Цветанов в БТВ! Цитирам по памет: "от 50 водещи лица на протестите, около 49 % са правили опит за нарушения (и са били от оперативен интерес за разпространение на наркотици и т.н.)" Какво означава това бе Цецко?!? 49 % от 50 души са 24,5 човека или може би 24 химици и едно куче разпространител на наркотици.

90

Анонимен

преди 11 години

***- Съществително нарицателно име, мъжки род. Значение: Свирач на тъпан. ***.

89

удавник

преди 11 години

ДОКАТО ТЕЧЕ МАЧА МЕЖДУ БСП/ДПС И ГЕРБ, БЪЛГАРИЯ ПОТЪВА УСКОРЕНО!УДАВНИЦИТЕ СМЕ ВСИЧКИ НИЕ.САМО ОЛИГАРСИТЕ , МАФИЯТА И ПОЛИТИЦИТЕ ЩЕ ОСТАНАТ НА ПОВЪРХНОСТТА.

88

Маца

преди 11 години

Знаете ли кой е....., ами този........,ония дето.....,. Е с това ще го запомним от трибуната на НС

87

Анонимен

преди 11 години

Защо не каза истината за избора на Кирил Йорданов за кмет на Варна. Той бе връзката между ББ и ***. Сега , когато видяха какво става снеха доверието. И цялата политика на ГЕРБ - действие на пожар, когато ножа опираше до кокала , тогава действаха. това не е политика, това бе политика на асимилация на хората. И предишните управления допускаха грешки и крадяха, но нито едно управление не се оправдаваше 4 г. с другите. Защо идваш на власт , след като ще се оправдаваш през целия си мандат. Абсурд.

86

!!!!

преди 11 години

Значи губи

85

Анонимен

преди 11 години

Каквото и да ми говори Цветанов аз на 12 май няма да гласувам за Герб!

84

ДО 83

преди 11 години

До някъде си прав ,но искам да попитам защо никой от протестите не иска закон за лустрацията,т.е. всички от ДС и БКП вън от политиката как да поискат такова нещо като всичките са отрочета на комунисти.БСП-БКП са способни само на конспирации.

83

Анонимен

преди 11 години

Всеки, който обвинява, се чувства виновен.Голям кеф е да гледам ЦветанТ ЦветановТ, как обвинява протестиращите.

82

до 91

преди 11 години

И защо трябва да изтеглим заеми от няколко милиарда?! Нали бяхме финансово стабилни и отличниците на Европа?!?!?!?! Или истината е, че Герб опоскаха хазната и фалираха държавата?!

81

Анонимен

преди 11 години

Разбрахме, ГЕРБ изведнъж се е "дистанцирало" от управлението, анихилирало е нещо и на изборите направо падат от Марс, чисто нови с "нов фокус в политиката си". Досега една политика, от утре - чисто нова. Образно казано - Вие кажете какво изкате да Ви обещаем и ние ще Ви го обещаем, само ни оставете на власт.