93

Анонимен

преди 11 години

ВСЯКО ЕДНО ИЗКАЗВАНЕ НА ТИКВАТА Е ВИЦ:Борисов: Измазваме една сграда и сме в Шенген!

92

за 110

преди 11 години

110,много се вживя,номера ли се рови досега да търсиш.Спести си го,нали ти казах-името му живее,не можеш да го заличиш.

91

boje

преди 11 години

кой разбрал кой неразбралне става въпрос за имигриращите с цел да работят в германия а за *** които ползват социалните помощи

90

Анонимен

преди 11 години

Каквито сме ние,такива са ни и ***! Само дето са малко по-неграмотни от нас!Ние крадем почти толкова,колкото и те,даже някои политици са направили по-големи золуми от тях.*** са мързеливи,ние също!*** са тарикати,ние да.*** винаги се навеждат пред по-силните,ние се дупим направо.Има ли далавера ние сме първи,обаче *** ни изпреварват.*** се задоволяват с малко и живеят ден за ден,ние искаме много все едно ще живеем с орлите.*** го боли епилепсията нас всичко

89

Анонимен

преди 11 години

Не ви ща Европатааааа, не го ли разбраха това у Брюксел. Всичко е илюзия за простолюдието. Давайте да си оправим държавата, а не само да им подсмърчаме и хленчим на прага на вратата като обидена мома.

88

Сорос

преди 11 години

Да си припомним думите на Сорос през 2012,че ЕС има вероятност да се разпадне като Съветския съюз.А после?

87

протестиращ

преди 11 години

Искам референдум - за или против членството в ЕС!

86

Рудолф Хес

преди 11 години

Вьв панелката съм да :)

85

Анонимен

преди 11 години

На ви ся една Европа, много *** народ сме, МНОГОООООО.

84

Росица

преди 11 години

Сега вече знам със сигурност - на изборите съм твърдо за Волен и Атака.

83

Паул Йозеф

преди 11 години

Анонимен,що се правиш на Рудолф Хес,толкова ли си ***,че не можеш да измислиш нищо друго,ха,ха,ха!

82

Анонимен

преди 11 години

Голямата обич на Меркел към Бойко,Цецо убиеца на тежката организирана престъпност,Почетния пътник на Луфтханза-чичко Волен............е-е-е-е-е-е-е-е,викам си аз: Толкова хубаво не е на хубаво! Завидя ни някой и ни прокле,черна *** магия ни стори!

81

Анонимен

преди 11 години

Абе аре бе, ние нямаме ли достойнство?! До кога ще им правим наколенки на тия. Да живеят в дисциплинираната швабия, да се наливат с бира и да изпадат в депресия и скука от подреден живот.

80

Анонимен

преди 11 години

Излизане от ЕС, влизане в ЕАС и ракетни бази на "Искандер"(със специална бойна част). Даване българско гражданство на Владимир Путин за да се кандидатира за президент.

79

кой протестира?

преди 11 години

Само АТАКА защити националното достойнство на България пред британското посолство на 7 февруари и връчи протестна декларация срещу дискриминацията срещу български граждани.АТАКА също попита защо Младенов не направи нищо за разлика от румънския си колега по въпроса?

78

Рудолф Хес

преди 11 години

А тоя ли воленчо, дето тука го развяхвха из всички медии, как в пияно състояние цели със храна стюардесите на националния авиопревозвач? Тоя ли воленчо който винаги се измъква като плъх? Тоя ли воленчо който от главен редактор на вестник демокрация се превърна в фашист? Тоя ли шут, който със всичките си действия става за посмешище?

77

имигрант

преди 11 години

Да бе, а сега ако чуете някой гербер от ГЕРБ ще ви обясни, че виновен за това е не Бойко Борисов, а Сергей Станишев (неясно поради какви причини).

76

сашо

преди 11 години

само се гаврят с нас тези *** утре и албания ,ще приемат в шенген само нас не ,*** и европа и всичко ай стига вече с тази пародия шенген ясно е ,че няма да ни вземат,да се омитаме от гнусна европа докато можем то и без това файда никаква.нито сме европейци нито нищо да не можем тока да си платим и децата да си отгледаме *** с *** ,спасете българия как спасихте гърция ,тях ги спасихте на минимална 600 евро хайде сега и нас на нашите 150 ,що ги търпим тези не знам

75

за 97

преди 11 години

Искаш да кажеш,където Хес,който искаше да уговори мир с Англия бе осъден но името му живее?Да,помня го.

74

Анонимен

преди 11 години

78, ще минат, верно, ама много набързо.