25

Анонимен

преди 11 години

Скандал! Кабинетът Станишев договарял тайно от ЕС ядрено гориво от РусияЯдрено гориво за АЕЦ Белене и АЕЦ Козлодуй било договаряно в тайни разговори с Русия. Това ставало зад гърба на Брюксел, седмици преди да ни е приемат в Евросъюза. Тайната няколко години отлежава в папките по следствено дело 245 от 2006 г. на НСлС.

24

за протестиращите

преди 11 години

Днес на 3ти март пак ще крещите по улиците в името на турци и комунисти без дори да го осъзнавате!!! Къде ще сте на 12ти май, патриоти, пак ли ще ни дадете на турците!!! Поне по 1 празна бюлетина от06идете да пуснете, двуличници!!! Не милеете за Родината а само за скъсаните си джобове! Срам!

23

тигар - мишка

преди 11 години

дали вождът ще се покаже?

22

СВОБОДА

преди 11 години

Да се доосвободим българи от мръсните, долни, слабоумни герберасти водени от Плевнята

21

Анонимен

преди 11 години

Боят настана,тупат сърца ни....!Волен -премиер!Атака-победа!Само един "ЛУД" нормелен като него може да ни избави от ненормалната обстановка в държавата.

20

Анонимен

преди 11 години

Ще си го преместя фара от другата страна на борда, че имало протести. Ясно е, че с тях се цели пак да докарат позитанковците и догановците. Ако ще тока на ден по три пъти да скача, но Доган и Станишев няма да ме управляват, това съм сигурне.

19

хА ТАКА

преди 11 години

АКО СПЕЧЕЛИ ВОЛЕН ИЗБОРИТЕ, ПЕЧЕЛИ ЦЯЛ НАРОД !АКО ЗАГУБИ, ГУБИ САМО БЪЛГАРИЯ !

18

Анонимен

преди 11 години

Днес протестират комунистите и отрочетата им. Надяват се на някакви чудеса за да докопат пак кокала, но няма как да се получи.

17

Анонимен

преди 11 години

КОГАТО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ РАЗБЕРАТ,ЧЕ БУДА РЕДИ КАБИНЕТА НА ПЛЕВНЕЛИЕВ, НЕ МИ СЕ МИСЛИ ЗА ПОСЛЕДИЦИТЕ. КАКТО КАЗВА КОСТОВ, В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ СМЕ БРАТОВЧЕДИ И ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ. САМО ПОЧАКАЙТЕ!!!

16

Анонимен

преди 11 години

Братя и сестри- всички от София пред НДК от 14.30 днес. Да си върнем България.Само Волен ни остана!Долу мутрите от ГРОБ, ГЕРБ, ДПС ,СДС!С теб сме Волене!АТАКА-ПОБЕДА!

15

Бунт на децата-цветя

преди 11 години

Целта на този всенароден Националният протест от българските граждани и младите хора с цветя е да се разбере и да се декларира,че общонародната ДЪРЖАВНА собственост завещана от родителите им в наследство е тяхна и никоя власт няма право да им я отнема за чужди интереси! Който е посегнал на обществената народна собственост с цел да я разпродава за лична изгода и да си създаде облага на частно лице за сметка на народа,трябва да бъде преследван с цялата тежест на българските закони и народната воля

14

Софокъл

преди 11 години

ЕЕйййй 2 и 3 !!!!! Ибрици такива, бегом да си подмиете ду...... и марш в Анкара и Вашингтон да олабите Чаушите, че са се напрегнали и да свиркате се подгответе за подгрявка на стратегическите партньори !!!! Родоотстъпници такива !!! Днес на 03.03 мисленето Ви е равносилно на държавна измяна !! Господи,,, до каква духовна нищета и падение доведоха 23 год. експерименти в образованието и теманетата пред Дуганя !!!

13

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ е оттеглил доверие си към кмета К.Йорданов във Варна. Това показва още веднъж каква партия ни е управлявала досега. Това е непоследователност в политиката. Когато им изпълняваше поръчките бе посредник с групировките и едва ли насила го накараха да стане кмет- добре. А сега когато трябва да го подкрепят се разграничават от него. Безотговорно , хаотично, некомпетентно управление на ГЕРБ и престъпно спрямо хората. Време е да се обърнем към младите, но да не отричаме всичко старо.

12

до 9

преди 11 години

и Герб забрави

11

крайно десен

преди 11 години

За всичко е виновен Ленин и неговата революция

10

Анонимен

преди 11 години

Вставай страна агромная!

9

Анонимен

преди 11 години

Цветя и рози!Ти си крем,ти си щастие за мен!

8

nniki4a

преди 11 години

Честит Празник Бългаерия!Да сме живи и здрави,и по-разумни,да не се връзваме на популистите.Долу бсп,долу дпс.Да живее България!

7

ДУЛО

преди 11 години

СО БЛАГО, СО КРОЦЕ ,СО МАЛКОК Ю Т Е К!

6

ПЕШКО

преди 11 години

ДАНО НЕ СЕ ОПОРОЧИ НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК.