256

Анонимен

преди 11 години

ВСЯКО ИЗКАЗВАНЕ НА ТИКВАТА Б.Б. Е ВИЦ Ние много пари даваме за археология", похвали се сам министър-председателят. (Макар, че въпросната експедиция на Гергова не е финансирана от държавата, б.р.)

255

Анонимен

преди 11 години

Много червени пиш.и пишат тук,но нищо не казват.ББ вече го няма,що не пишете за Сокола и рОВЧ,оня дето викал към БЕТОННИТЕ ГЛАВИ Сергейййй,а ехото какво му отговорило-... и ....МАФИЯ.

254

Анонимен

преди 11 години

БОЙКО БОРИСОВ НЕ Е ***,А СА ПРОСТИ ТЕЯ ДЕТО МУ ДАДОХА ДА ЯДЕ БАНИЦАТА!СПОМНЕТЕ СИ ЧЕ Е ЗАЩИТИЛ ДИСЕРТАЦИЯ ВЪРХУ ПСИХОЛОГИЧЕСКАТА УСТОЙЧИВОСТ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ БОЙКО БОРИСОВ Е ОЛИГАРХ КОИТО НАПЪЛНО УМИШЛЕНО СЕ ПРЕДСТАВЯ И ИГРАЕ РОЛЯТА НА *** ЧОВЕК ОТ НАРОДА

253

Анонимен

преди 11 години

ВСЯКО ИЗКАЗВАНЕ НА ТИКВАТА Б.Б. Е ВИЦ Оня ден в Бургас рекъл: Станишев, като говори за социална държава, да каже защо кабинетът му е въвел плоския данък. Това ни отиваше ние да го въведем и щяхме да го въведем, ако нямаше финансово-икономическа криза. Сега вече няма да го пипаме. По простата причина, че данъчната стабилност е много важна..."

252

ДРУГАРЯ ГЕЙ

преди 11 години

ПИТАЛИ РАДИО ЕРЕВАН , КАКВО ИМА В ГАЩИТЕ ДРУГАРЯ МОСКОВСКИ ГЕЙ , серГЕЙ ДМИТРИЕВИЧ И РАДИОТО ОТГОВОРИЛО : - Е КАК КАКВО , МИ *** ИМА В ГАЩИТЕ , ДРУГАРЯ серГЕЙ ДМИТРИЕВИЧ , НЕ ТОПКИ !!!

251

Анонимен

преди 11 години

ВСЯКО ИЗКАЗВАНЕ НА ТИКВАТА Б.Б. Е ВИЦ Юли/2012"Спрях магистрала с месеци, за да излюпят щъркелите и в момента там сме сложили километри мрежи, за да не прелети някое птиче и да го удари ТИР."

250

Анонимен

преди 11 години

ВСЯКО ИЗКАЗВАНЕ НА ТИКВАТА Е ВИЦБ.Б. каза, че семейството на Мирослава трябва да се извини на полицията заради "лошите думи за МВР"."Не спах цяла нощ заедно с вътрешния министър Цветан Цветанов. Използвахме тежка техника и най-накрая куче на Червения кръст изрови трупа на момичето. Затова казах на Цветанов, когато вземе заплата, да купи на кучето три-четири телешки пържолки. Отделно от това водачът на кучето също ще бъде награден..." (Бойко Борисов)

249

Бойко пита;

преди 11 години

Кой диктатор връща цялата власт? Хосни Мубарак и Бойко Борисов

248

Анонимен

преди 11 години

ВСЯКО ИЗКАЗВАНЕ НА ТИКВАТА Е ВИЦ"Хората се радват на ордени, а кучето на месо... (...) Полицейските кучета са неразделна част от нас".Изказване на премиера Бойко Борисов на парламентарен контрол

247

Анонимен

преди 11 години

ВСЯКО ИЗКАЗВАНЕ НА ТИКВАТА Е ВИЦБ.Б. - "Tрябва човек да си плюе в сурата е точната дума ...""Да си спомни как я уреждах с огромна заплата, а не да обвинява..."

246

Анонимен

преди 11 години

ВСЯКО ИЗКАЗВАНЕ НА ТИКВАТА Е ВИЦТочно Плугчиева, която я предлагахме да стане заместник-председател на Европейската банка за възстановяване и развитие, да взима огромна заплата от квотата на ГЕРБ, като управляваща партия, и тя да излезе и да каже подобна глупост. Трябва човек да си плюе в сурата е точната дума. Да си спомни как аз с нея ходех в Брюксел, от баронеса Аштън до шефа на социалистите, до шефа на Европейската народна партия. Да й търся пост... Как не я е срам да каже подобно нещо!

245

:)

преди 11 години

До Анонимен 294Кратко го казвам : ***

244

Анонимен

преди 11 години

ВСЯКО ИЗКАЗВАНЕ НА ТИКВАТА Е ВИЦТиквата - 2010-а по ББТ"Ако българите ни търпят до средата на 2012 г., ще се опитаме да постигнем много резултати, които ще дадат възможност и на бизнесът, и на инвестициите да дойдат..."

243

r2d2

преди 11 години

Бедността, мафията и монополите в момента имат конкретно име и то е: Боико Методиев Борисов. Ако някои твърди обратното е или наивник или ***. Ако някои казва, че между 1998 и 2009 е живял толкова зле, колкото сега е лъжец.

242

до 284

преди 11 години

Виж, на мен ми е все тая кой ще управлява - всички са за бой. Но както е казал народа - кучето скача според тоягата. В този смисъл всеки може да свърши работа при добра, дълга тояга. Въпросът е, че тези веднъж за винаги трябва да разберат, че когато обещаваш трябва да изпълняваш или да си ходиш. Политиците сами не разбират какъв народ имат. Защото ние отиваме на работа и после протестираме. Защото ние пощадихме животите на комунистите, защото търпяхме. Нямаш право да разочароваш такъв народ..

241

do 290

преди 11 години

Ти си жалък гербераст!

240

Анонимен

преди 11 години

ВСЯКО ИЗКАЗВАНЕ НА ТИКВАТА Е ВИЦПремиерът Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС, пред металурзите от ОЦК - Кърджали"Вие сте прости и аз съм ***, затова се разбираме"

239

Анонимен

преди 11 години

ВСЯКО ИЗКАЗВАНЕ НА ТИКВАТА Е ВИЦ:- Смятате ли, че някой наистина ви вярва, че сте сам като куче. С тия тълпи обожателки, които вървят след вас?- Нито ме интересува дали някой ми вярва, нито пък ще седна на някого да се обяснявам. Ето, качете се горе в спалнята и разгледайте. И ако намерите едни *** , или една женска дреха, или нещо, кажете ми Хасан

238

Анонимен

преди 11 години

коментар на Станишев - Бойко открива магистрала , ама ние от Бсп я започнахме . Бойко открива зала - БСП , ама ние направихме първа копка . Бойко спря заменките , ама ние от БСП заменихме всичко Б.Б.нямаше вече какво да забранява. Бойко залови ,,наглите" ,,киларите" ,,октоподите" - от БСП - да , ама ние от БСП ако не бяхме ги създали , с какво щеше да се хвали Бойко? С нищо. Всичко е благодарение на нас.

237

До 279

преди 11 години

Това като го кажеш на някои гербер и подскача ,хич не им отьрва да го слушат ,те ако бяха казали на бьлгарите ,че 4-ри г. ще са сьс замръзени пенсии и заплати и че ще искат още четири за да повторят и доунищожат всяка надежда ,а познаи кои щеше да гласува за тях ????