72

кк

преди 11 години

Бойко върни се

71

Анонимен

преди 11 години

Да не направи само като с немските паркинги

70

lubimec_13

преди 11 години

Сега топката е в полето на президента! И след като искаше да бъде от активната страна, сега има възможността да се прояви като такъв. В момента има огромна отговорност върху и не трябва да се дъни както го направи при избора на съдии.

69

Русе - Н.П.

преди 11 години

Защо се занимавате със субекта Бойко. Той не е виновен, просто е болен от агресивен нарци-сизъм и нищо не може да се направи.

68

666

преди 11 години

КОМУНИСТИ *** СИ МАИКАТА ***.....

67

азззззззззззззззз

преди 11 години

Само плюене, само жлъч..... Искахте долу ББ - на ви го.... и сега КВО ???идват ония с големия ...като не е ББ кой да е ??? Няма кой друг освен него НЯМА за това пак ще е да е той!!!!!! Иначе ще си дондуркате мазния станиш, р.овч с доган ли?Ще има увеличаване производството на вЪзелин?Точно те ви взеха парите българи, точно те!

66

ПРОСТА СМЕТКА

преди 11 години

1 МЛРД ЛЕВА НА 100 ТРАКТОРА = 10 000 000 - ЕВАЛА НА ФЕРМЕРИТЕ

65

emanuela.demireva.1

преди 11 години

#91, ти също ми приличаш на платен писач. Много е глупаво да обвиняваш други хора заради собственото си нещастие и невъзможност. Ако си толкова начетен и умен, имаш позиции, които защитаваш не знам как някой друг може да помрачи благоденствието ти.Страната ни е срутена не от форумни писачи, а от дебеловрати мутри, които идват на власт, за да експериментират и крадат.

64

ДО 91 123

преди 11 години

КАЖИ МИ ТОГАВА КАКЪВ ТИ Е ПЛАНА ЗА БЪДЕЩЕТО ТИ В БЪЛГАРИЯ

63

123

преди 11 години

До платените от БСП писачи : Цял живот ще пишете по форумите глупости срещу почти за без пари и ще си мислите ,че таковате дявола докато лети . Безмозъчни същества като вас срутват страната , заради шепа стотинки ! Заради вас страдаме всички разумни хора , които имаме ясен план за нашето и на децата ни бъдеще ! Ясно е ,че глупакът крещи силно , защото няма какво смислено да каже ! Хайде вървете , четете , учете и тогава пишете тук !

62

Браво на Плевнелиев

преди 11 години

Росен Плевнвлев е принципно прав ! Имаме късмет с този президент - интелигентен, далновиден, конструктивен, ерудиран и родолюбив !

61

Анонимен

преди 11 години

ШУШОМИГА НЕ СТАНА И ДУМА ЗА СМЯНА НА ЗАКОНИ И ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ!ТОВА НЕ Е МОЯ ПРЕЗИДЕНТ !ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖИ ТАКА НЕ ГО ПРЕПОЗНАВАМ КАТО ЛИДЕР НА ТАЯ ДЪРЖАВА !ДЕМАГОГ

60

PACO-LOCO

преди 11 години

Гледах речта на президента,това е една кукла на конци която няма да гарантира честни избори,ще избере поставени и нагласени хора в служебния кабинет,които пак ще бъдат в услуга.

59

тома неверни

преди 11 години

Роска,Роска,що си не стоя по паркинЗите по Германия,или да си беше останал пастирка в миналият си живот,а?*** то човек трябва да мери-като погълне нещо,да ли ще излезе отзад(южно от кръста).Колеги,вярвате ли,че се срамувам,че съм БЪЛГАРИН,като видя този мечещ ***?И той е продукт на мутрата.....

58

ФИСК

преди 11 години

КАК ПУСТЕЕЩИ НИВИ СЕГА БУДА НАЛИ ДАДЕ НА ФЕРМЕРИТЕ БЛИЗО 1 МЛРД ОТ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ ЗА ДА СИ КУПЯТ БЕНТЛИТА И ЯХТИ

57

damata

преди 11 години

Аман от прости и глупави писачи, които само плюят - ***, *** и др простотии! Какво значи нормална държава според вас бе? лично за мен нормална е тази държава в която има добро и безплатно образование и здравеопазване без лимити и такси,развито селско стопанство а не пустеещи ниви,развита индустрия която да носи пари на държавата а не да се продават предприятия за жълти стотинки,а такава беше България преди 89г колкото и да не ви си иска да го пизнаете в нея се живееше спокойно и сигурн

56

Иван

преди 11 години

Президента на Република България говори доста умно, така трябва да действаме и ние гражданите, аз сега знам и ИСКАМ 2)тези 240 депутата да станат 100, 120 максимум, 1)намаляване цената на електроенергията, 3) даване на съд продажните и корумпирани облагодетелстващите депутати ако ще и сички да са, ако незнаете в Италия 300 човека са били осъдени в една съдебна зала по обвининия че са МАфия!

55

Анонимен

преди 11 години

Най-слабият призидент, който сме имали

54

94sasht

преди 11 години

Росене, ти си най-големият проблем в тази държава, защото си поредната кукла на конци, поредната марионетка в ръцете на Бойко Борисов и в ръцете на цялата изпълнителна власт, вместо да бъдеш един независим президент, ти си се превърнал в един тотално зависим и опорочен президент.

53

Анонимен

преди 11 години

До Костовист Защо не гласуваме за кварталната к*рва - ***?