113

Анонимен

преди 11 години

За разлика от останалите соц. страни ние продължаваме да сме бедни, защото нямаше лустрация на комунистическата номенклатура и те успяха чрез протежето си Костов, маскиран като демократ и внедрен в СДС, после като премиер да им предостави възможност чрез касовата и безкасова приватизация да си присвоят над 100 млрд държавни активи и да станат червени капиталисти мултимилионери с откраднатите пари на народа! И сега същите, които чрез подставени лица управляват икономиката на БГ реват по медиите, че ГЕРБ не е могла да се справи с бедността на хората, това е висша комунистическа демагогия!

112

Анонимен

преди 11 години

Гледах изказването на Сидеров.Докато камерата се въртеше на ляво и дясно. Видях как "богопомазаните" депутати, се ровиха на лаптопите и таблетите си. Проверяваха си фейсбука, пощата и още куп други странични работи и изобщо не слушаха какво им казва Волен. НО когато става дума за приватизиране на някое предприятие или за приемане на някой закон с цел лапачка, всички са наострили уши и слушат, като котараци пред пържола. И ми се прииска да стане като в Иран мисля, залостват ги всичките и разстрел

111

Анонимен

преди 11 години

в дебает пойнт 17 проценат са отговорил че биха подрепили националистичесак партия

110

Анонимен

преди 11 години

Не мога да разбера какво ви плашат връзките с Русия, цял свят драпа да се добере до този необятен пазар! Огромна държава, с която се съобразяват всички, вкл. САЩ и Израел! ЕС също поддържа отлични отношения с Русия.

109

Анонимен

преди 11 години

И Сидеров е ***.Кой беше коалиция с ББ?Кой?***.

108

Анонимен

преди 11 години

БСП, както и Сидеров обещаваха, че ако дойдат на власт минималните заплати пенсии ще скочат на 1000 лв., но правителството на Бойко трябвало да си ходи за да дойдат те много компетентните. И какво стана? Заради техните платени провокатори правителството на Бойко си тръгна, а БСП и Атака изведнъж заблеяха друга песен, вече не искат да управляват? Защото ги е страх че няма да се справят, защото те са силни само на приказки и обещания за светлото бъдеще!Само където ни хвърлиха в правителствена криза, която ще доведе до финансова и икономическа криза, а те не искат да поемат никаква отговорност!

107

Анонимен

преди 11 години

Само Волен!!!!!

106

Анонимен

преди 11 години

vsichki sa ednakvi kakvo go falite toia nenormalnik ,novo pravitelstvo s novi hora tova e istinata.

105

Анонимен

преди 11 години

119 - и това много хубаво ли е? ако човек не е партийно обвъзна той никога не може да пробие в парламента според сегашния закон. А партията- това означаав зависимост. И черин каси.

104

Анонимен

преди 11 години

КУ -КУ ... НЯМА ДА ТЕ ОГРЕЕ , ВЪПРЕКИ , ЧЕ ИМА И ИСТИНИ ...

103

Темерут

преди 11 години

Ама защо коментирате Сидеров? Нали и той е от муцуните? Никой не иска нито един от тях в парламента, нито един - Сидеров не е изключение!

102

м

преди 11 години

Влоен говори и говори, в тези прости думи и толкова много истина! Мисля си в сравнение със страхливеца и комунистите, не е ли той най-добрата алтернатива?

101

Анонимен

преди 11 години

Той като говори преди години му се хилихте, а сега това става.

100

Анонимен

преди 11 години

ако е скочила 3 пъти - значи волен има 11-12 процента. щото преди имаше действителен вот 4,2 процента заедно с ВМРО

99

Анонимен

преди 11 години

До от 41 - 60Да, да, от Иван Костов тръгна икономическата колониализация, незаконното обогатяване на приятелите, тарикатлъци с търгове, жестока корупция, криенето на агент-доносниците, продаването на българските водещи предприятия, а при липса на сговорчив(по комисиони) купувач безсъвестно разрушаване за скраб, идиотското фридманизиране на икономиката вместо пазарна позорна, бандитска, грабителска. Много ви здраве от Гад Зееви, седесари, летете с дарената му от Костов българска авиaция.

98

Анонимен

преди 11 години

Не случайно платените кутевци пишат постоянно хвалебствия за Сидеров и слагат толкова плюсове на коменатарите си! Сидеров ясно се видя, че е човек на БСП, само слепците още не могат да го видят фактите, а те станаха вече очебийно много!

97

Анонимен

преди 11 години

Няма за какво да плюем Волен, макар и аз да не съм му привърженик, но изказването му беше най-адекватно и най-вярно! Луд ли е каккъв ли е незнам, но каза много истини!!!!

96

Анонимен

преди 11 години

Този цецко отдавна трябваше да се махне.

95

Истината

преди 11 години

Сутринтта социолози казаха че подкрепата за АТАКА е скочила 3 пъти!Единствено Атака предложи да влезнат гражданите от протестите в новото правителство.Протеста трябва да продължи и да не изменяме исканията си - в това число за монополите защото сметките идват отново а другата зима ще стане още по-зле!

94

ДСБ

преди 11 години

Народни представители стават само кандидати на партии или коалиции преминали бариерата от 4 % в пропорционалните избори. Премахва се възможността да има народни представители, избрани от неформални групировки и незаконни лобита. . ЗА УКРЕПВАНЕ НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ 6. Гарантирана защита вота на избирателите. Вотът на избирателите се защитава като се приеме само процедурата на "положителен вот на недоверие". Правителството е защитено като самостоятелна власт от промените в Народното събрание.