63

w

преди 11 години

Да не би това да е причината за оставката й: fakti.bg/biznes/59542-uliana-ivanova-novi-ceni-na-tok-shte-predloja-v-srada-na-ministerski-savet?utm_source=mobilebg&utm_medium=link&utm_campaign=firstpage

62

Анонимен

преди 11 години

САМО НЕ РАЗБРАХ ЩЕ И СЕ ПОВДИГНЕ ЛИ ОБВИНЕНИЕ НА ТАЯ, ЧЕ Е ПРОДАВАЛА ЦИГАРИ И ТЮТЮН И КОГА ЩЕ СТАНЕ ТОВА?---------------- Тя не е продавала.

61

777

преди 11 години

Да идва слеващия , тази не ми вдъхваше доверие ! Работата е сериозна и трябва твърда ръка или оставка !!!!! Няма ли някой специалист, какви са тия чиновници без управленски опит в частна фирма ? За държавните служители времето е друго измерение , количеството свършена работа също !!!!Безхаберието и отлагането на задачите са им силните страни !!Няма шанс за нас, ако ни защитава държавна структура !!! Контрол е нужен - граждански !

60

да-да,ама не

преди 11 години

Нашият министър-председател мутрата от СИК Бойко Методиев Борисов по-известен с фамозният си прекор "ТИКВАТА" или с доносническият си псевдоним-"БУДА' се е посрал от страх...Ало,пожарникарю,народа иска твоята оставка,ала мутрите не подават оставки...те си отиват по друг начин...Сретен Йосич е на свобода...Бог да пази България.

59

Анонимен

преди 11 години

Отново ПОДЛЕЦЪТ дон Тиквун иска да си измие ръцете с друг!Долно, гнусно и престъпно същество е дон Тиквун!

58

Анонимен

преди 11 години

На когото му е непосилно, да не харчи толкова ток. Ако се топлите на ток, сметката ви нормално да стане и тройно по-голяма, отколкото ако не се топлите.

57

GERB

преди 11 години

Tyrsim kadri. Sybesedvaniq s jelaeshtite shte se provejdat na po-natovarenite krystovishta v stolitsata I oblastnite centrove. Vsichki postove sa na promociq- 1/2 komisionna.

56

Анонимен

преди 11 години

ТОВА Е ЗИМАТА НА НАШЕТО НЕДОВОЛСТВО! СЕГА ДА СЕ ИЗМИТАТ ВСИЧКИ!......И НИКОЙ ДА НЕ СИ И ПОМИСЛЯ,ЧЕ МОЖЕ ДА ЯХНЕ НАШЕТО НЕДОВОЛСТВО!

55

varg

преди 11 години

Тая има ли дъщеря

54

Анонимен

преди 11 години

да уволним будиста веднъж завинаги стига се гаври с хората

53

БМ-13

преди 11 години

Борисов шеф на фирма, уличена в нелегално производство на цигари 1995 г.Бойко Борисов е неизвестен за медиите и никой ни най-малко не се интересува от него. Затова този инцидент не може да се пише в графата компромати за Борисов, измислени от неговите противници.Никой тогава не се сеща да напише, че Борисов е съдружник и член на съвета на директорите на тази фирма, заедно с Румен Николов-Пашата и Иво Каменов от добре известната варненска групировка ***.

52

Анонимен

преди 11 години

Че кой ли работи в неделя?

51

банкеръ

преди 11 години

Що бе Юлке са непосилни за плащане,нали си затова назначена да ги оправиш или ити си обикновен крадец,като сичкуто Герб.

50

123

преди 11 години

Много червени,много комунизъм ле-лееееееееее майчице,пази Боже!

49

Анонимен

преди 11 години

Бойко, народът иска ТВОЯТА оставка, стига се оправдава вече, никой не ти вярва!!!

48

БГ

преди 11 години

Това, че е продавала незаконно цигари, се разбра същия ден в който я назначиха. Защо Буда я маха днес?! Ако не бяха протестите нямаше и да я махне!

47

Анонимен

преди 11 години

Малеее... под всеки камак змия! Какво ни остава сега? Е... освен да си потърсим председател от друга планета.

46

ъъъъъъ

преди 11 години

Журналистите не ви ли е срам, какви по- големи престъпници има на власт, а Вие за жената дето продава по интернет цигари само пишете.Жената постъпи мъжки, като си подаде оставката, за клатене е този дето я назначи.

45

реал

преди 11 години

До Баси селекцията! ***,по-***,магаре,комунист!

44

Анонимен

преди 11 години

Според мен причината е в това, че тази жена отказва да играе по свирката на ББ., значи е неудобна, пък и сигурно не е достатъчно *** за този пост. Следващият председател на комисията ще го хванат от пътя между България и Македония!