148

НСС

преди 11 години

Аз съм фен на един с три ромбчета на пагоните, който командваше жандармерията. На предния протест беше гъзарско облечен с кожена униформа и диоптрични очила. Тези хора, наистина ли си мислят, че не са проверени вече и маркирани, за наблюдение като нарушители на конституцията. Дали осъзнават, че наистина могат да бъдат поставени, да отговарят за действията си, при това по начин, който да им даде възможност да изживеят това, което изживяват обикновените, малтретирани хора.Машите ще бъдат следени!

147

Анонимен

преди 11 години

Цялата работа е политическа игра, завишени сметки няма. Досега никой не е показал такава сметка, само раздувки, за да се настройват хората.

146

Анонимен

преди 11 години

Ако си престъпник полицията те пази,ако си нормален човек те бие!ОСТАВКА ГЕРБ!

145

.

преди 11 години

Това ли е служба на народа , да пращате охранените си *** да пазят престъпниците , които законно ни обират !???

144

Анонимен

преди 11 години

Енергийната мафия на БСП и сродни нейни партии е пуснала такива дълбоки корени във властта, че трудно ще се намери чиновник, който да не е зависим от Овчаров и сие. БСП няма право да говори за бунт, защото тя ни граби по всички линии - и ток, и парно, и вода. Сред протестиращите има хора, които са напълно прави, че не желаят повече да пълнят джобовете на мутрите от политиката, които гледаме вече 25 г. Дано Б.Борисов успее да смачка веднъж завинаги главата на многоглавата енергийна мафия

143

за 180

преди 11 години

Там не са се дупили 45 +23 години на москва обаче.......

142

Любо

преди 11 години

как ще коментирате изявата на бойко касиера ЦВЕТАНОВ , ЧЕ "ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СА ***" И в момента в който се побликува се блокира сайт новинарски аааа ???????

141

анти буда

преди 11 години

Една врачка скоро предричаше че Бойко ще прави съвсем различна от политическа кариера и ето го началото на края

140

ЗАТВОР ЗА БОЙКО

преди 11 години

БОЙКО БУДАТА ИЗБЯГА В МАКЕДОНИЯ ДАЛЕЧ ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ! ДА ГО СВАЛИМ ОТ ВЛАСТ СЕГА И ВЕДНАГА!ВСИЧКИ НА ПЛОЩАДА ДА ПОДКРЕПИМ ПРОТЕСТА СРЕЩУ ИЗЕДНИКА БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ ДОКАРАЛ НИ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА! НЕ НА ГЕРБ И БОЙКО МУТРАТА ТЕ СА ВИНОВНИ ЗА СЕГАШНОТО СЪСТОЯНИЕ НА БЪЛГАРИЯ! ВСИЧКИ ЗЛИНИ В МОМЕНТА ИДВАТ ОТ ГЕРБ!БОЙКО ПРОДАДЕ МАЖОРИТАРНИЯ ДЯЛ В ЕРП-ТАТА! ТОВА Е ИСТИНАТА ВИЕ ПЛАЩАТЕ И ТОКА НА *** ЗАТОВА Е ВИНОВЕН ГЕРБ И БОЙКО! ДА ГО СВАЛИМ ОТ ВЛАСТ МУТРЕНСКОТО ИЗЧАДИЕ-ДА ГИ ИЗМЕТЕМ ЗАВИНАГИ

139

анонимен

преди 11 години

Нашата страна е пълна с природни богатства и ресурси, които могат да осигурят добър живот дори на 15 милионно население.Това не става, защото ни управляват некадърни и крадливи политици. В Западна Европа никъде не говорят за капитализъм, а за социална пазарна икономика, която да служи на обществото.

138

Анонимен

преди 11 години

ОСТАВКА ГЕРБ!АЛЧНИ МУТРИ ВЪН ОТ ВЛАСТТА!

137

Анонимен

преди 11 години

Защо водачите на протеста са анонимни? Да не би защото са добре известни ''другари'' спонсорирани от посерано? Протеста трябва да е пред посерано и руското посолство - там е заровено кучето на мизерията Българска

136

.

преди 11 години

Идете на сайта на БТВ и ги вижте фуражките пак налагат жени ... *** хвърли им малко месо и кокали наистина !

135

Папконосец каунь

преди 11 години

дайте по 2,3 телешки пържолки на жандармерията

134

Анонимен

преди 11 години

герберастки *** .......

133

..

преди 11 години

Вашата полиция ви пази или *** селяни със значки не плащат ток може би ? Като пушат цигарки и пият водичка ни дайте по една палка , каска и щит да ги подкрепиме и ние , *** !

132

алфа

преди 11 години

Родната милиция пази грабителите на България

131

стига лъжи

преди 11 години

Управляващите продължават да ни мислят за ***!Либерализацията на цените няма да намали сметките спомнете си либерализацията на цените на хранителните стоки! Вкарването на още посредници няма да намали сметките спомнете си топлинните счетоводители! Умните електромери са поредната далавера!

130

Dublin

преди 11 години

do 162..kato covek, ziveest v kapitalisticeska strana/ot 10 god/ moga da ti kaza samo, ce ili si provokator, ili mnOO kuha leika bratle...

129

Анонимен

преди 11 години

Стига вече политически парий, за нищо не стават всичките. Искаме да гласуваме за реални хора които ги боли за народа.