118

Анонимен

преди 11 години

127, не си плащам тока със сълзи на очи, но чета коментарите на такива като теб със свито сърце. Това ми говори, че тъпотата е масова. Хубавото е, че точно такива като теб не могат да си плащат сметките. Това поне е нещо.

117

Медии лизачи!

преди 11 години

"Протести срещу високите сметки за ток имаше и в Русе, Пловдив, Видин и др."Най-лизаческата новина за всички времена!Това и Цвинокио не може да ви го издиктува то този начин!

116

Анонимен

преди 11 години

парното ви е скъпо, искахте да минете на ток, сега пък тока ви скъп

115

кой

преди 11 години

От тук на татък какво доверие ще си имаме с ЕVN и ЧЕЗ,като толкова време са ни лъгали?????

114

стига БУДИ!!

преди 11 години

Будистите ги е страх от протестите, защото народа протестира и поради мизерните доходи... ей го Буда не е увеличавал пенсиите от 4 години.И май е истина според специалистите, че не са високи сметките леле са малко парите които получаваме....За това требва да се изритат некадърните будисти.... Стига мафия, стига БУДИ!!!

113

Анонимен

преди 11 години

Стига приказки и локуми! Утре всички на протест, ако искате да мръдне малко напред тая държава!

112

Анонимен

преди 11 години

20 лв ток плащам , много и е? много е, навремето беше без пари , искам пак така, киното 2 ст, билета за автобус 2 ст, и всичко без пари

111

Харизмата

преди 11 години

Не знам за вас, но при мен нещата стоят така: 2005 г.-що-годе доходите ми стигаха да си платя сметките, да излизам с приятели насам-натам, лятото море, зимата на балкан. Горе-долу нещата бяха по-добре. 2009-та-плащане на сметките, постепенно по-рядко излизания, а море и балкан останаха само една фантазия. 2012 г.-Трудно се спрявам със сметките, ама наистина трудно! С приятели и компания почти не се виждаме - Кой няма работа, кой избяга в чужбина, а какво остава да поканиш някое гадже на вечеря??

110

киро

преди 11 години

Плачи майко България, като не ти стиска да вземеш тоягата...

109

НАРОДА

преди 11 години

Ако БСП оглави протестите, с 2 ръце ще гласувам за тях. Какво ме плашите със Станишев. Образован, умерен, далновиден, с визия и политика - не е като простата будоподобна мутра.При правителството на тройната коалиция безработицата беше три пъти по-ниска, доходите нарастваха, покупателната способност също. Държавата увеличаваше фискалния си резерв, раждаемостта растеше, а икономиката имаше 6% ръст годишно.При ГЕРБ всичко се срива, икономика, доходи, сигурност.Колко деца е отгледал БУДА? Или само мачове и спорт му е в празната самодоволна кратуна?Колкото и милиони да са прибрали с Цветели

108

БЪЛГАРИН

преди 11 години

Ако беше жив Левски щеше да поведе протеста срещу днешните изедници,дори с риск пак да го обесят.днес милиционерите привикват всички АКТИВНО ПРОТЕСТИРАЩИ на справка за превъзпитаване,да ги откажат от амбициите им за промяна на тази мафиотска държава.Не се предавай народе бори се смело за своите права от които главното е достоен живот и наследство за децата ни!!!

107

Иванова

преди 11 години

Ние вече сбъркахме и гласувахме за агент "БУДА"и сега пати цел народ, вече никога няма да повториме грешката и никога няма да гласуваме за доносник или БАНДИТ "Буда"....Така че от към нас 8 гласа за БСП

106

Анонимен

преди 11 години

120, как ги сметна? Тия няколко хидяли във Варна и 200-300 навсякъде другаде 80 % ли са?

105

Анонимен

преди 11 години

до 111Но това е възможно само с дигиталните електромери. На механичните малко трудно ще им кажеш да правят нещо по-различно от това, за което са създадени.

104

за БУДИСТИ

преди 11 години

12% За Белене8% Против БеленеА 80 % на улицата против БУДА

103

Анонимен

преди 11 години

115, ема стига де, ти ме съсипа! Мъде съм нямал, *** ли съм правел. То как да отговоря на такива остроумия! Едно време можех, като бях в пети клас, но сега...мъка :D :D

102

стоян петров

преди 11 години

ОБИЧАМ МИНУСИ!!!!Света винаги се е делял на работници и рабтодатели. Капитализма е правилния строй, защото след 20 години бачкане и малко късмет ти позволявада станеш работодател. Вместо да се концентрирате и да работите за децата си и ако вие не сте станали такива да се опитате да направите тях работодатели, Вие се лумпенизирате. Да не би цялата ми нация да е от шизофреници? Даже и да е така, аз пак си я обичам. Но моля Ви, ако можете поправете се.Един човек да накарам да се размисли, стига ми.

101

jkjjk

преди 11 години

Кометарите мисля че се изчерпаха. Дойде време за действия!

100

ВЕРА

преди 11 години

Aми нали той е главния виновник за ниския стандарт вече 4 година. Нали той продаде 33% Държавния дял на ЕРП и им даде възможност да ни ограбват. Хора не му вярвайте на този лъжецБ.БОРИСОВ. Той ЛЪЖЕЦ, СТРАХЛИВЕЦ, КРАДЕЦ И МАНИПУЛАТИВЕН КРАДЕЦ НАМИЛИАРДИ С НЕГОВАТА ЦВЕТЕЛИНКА.

99

до 102

преди 11 години

чао национале знаех си че обичаш долара сигурен бях!