138

Истината

преди 11 години

Във Варна протеста е 60% срещу ЕНЕРГО-ПРО и 40% срещу БУДА,затова е толкова масов и продължителен.Защото ГРОБ унищожиха Варна!!!!!!!!!!Но това не значи ,че Варна подкрепя другаря Гуцанов и БКП или БОЛЕН и на изборите ясно ще се види.

137

Иван

преди 11 години

Капиталистическата диктатура не може да живее без ограбването на Народа. Това е целият смисъл на нейното съществуване. Затова само събарянето й, само възстановяването на общонародната собственост, само национализацията, само овластяването на обикновените български граждани ще даде възможност да се чува народната дума по това откъде да се взимат държавните приходи и за какво да се правят държавните разходи. Само това ще сложи юзда на безконтролното ограбване.

136

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 254 Бургазлии не участваме в манипулации организирани от станишев и ко!

135

!?!?!

преди 11 години

ДД "скочил"... аз пък ще попитам - каква е тая скорострелна проверка на такова огромно търговско дружество! Или по-точно - на 4 дружества от котилото ЧЕЗ? За няколко дни, проверяващите с вентилатор ли разлистваха документите? И като приключи такава проверка, има си законен срок за оспорване на резултата и обяснения!Делянчо опитва да хвърля прах я очите ни! В стил "Вальо Топлото" - някологодишни дела,виновни няма и всичко - по старому!Скрий се бе, ***!Що не правихте проверки преди протеста?

134

Анонимен

преди 11 години

Зад големите сметки за ток и организацията на протестите във фейсбук стои бсп-бкп.

133

„Ханку Брат

преди 11 години

Революцията започва от Варна! - пишат с възторг във фейсбук участници в протестите от морската столица. И качват клипове, от които се вижда, че на улицата са излезли много повече граждани от онова, което показват телевизиите. Толкова народ, колкото има на митингите срещу високите сметки за тока и парното, не е излизал и на Априлското въстание, отбелязват наблюдатели

132

София

преди 11 години

ГОЛЯМ МАЙТАП!Червената мафията в енергетиката се опита да събори ГЕРБ с високи сметки за ток и от там да предизвика масово недоволство! Даже червените комунолози прогонозираха след протестите огромен успех на БСП и тотална загуба на ГЕРБ! А то сега ще Държавата ще разнищи червената енергийна мафия, червените им зулуми и ще им изкара червените кирливи ризи! Удри Бойко с техните камъни по техните глави, ама здравата! НИКОЙ НЕ Е ПО-СИЛЕН ОТ ЗАКОНА!

131

Делян Добрев скочи н

преди 11 години

Делян Добрев скочи на ЧЕЗ, поръчки за 72 млн. лв. са под въпросЕРП-тата създават хаос и пренебрегват закона, трябва да спрем това!скочи на ЧЕЗ, поръчки за 72 млн. лв. са под въпросЕРП-тата създават хаос и пренебрегват закона, трябва да спрем това!

130

Анонимен

преди 11 години

Кервана си лае,а кучетата си влачат рейс!Следват обещания за намалениеама само три дни дискусии и толкова ще е.После ще се запролети и всичко ще бъде забравено в сметки за печалбите от новия сезон...

129

Бутат цената на тока

преди 11 години

Цената на тока пада! Звучи невероятно, но това обеща новият председател на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране Юлиана Иванова. Очаква се намалението да стане възможно, след като от енергийния микс, който изкупува Националната електрическа компания, се изхвърлят ТЕЦ. Тяхното производство е сред най-скъпите, затова трябва да се замести с по-евтино.

128

Анонимен

преди 11 години

Бургазлии къде сте, защо не излизате на улицата, Бургас винаги е бил с първите!?

127

Константин Тренчев

преди 11 години

При мен дойде шефът на малък ТЕЦ и на четири очи ми каза: Докторе, на мен ми дават 5 ст. на киловат. Ти ги познаваш всичките, имаш връзки, ако издействаш да ми признаят цена от 5,1 ст. - 100 хиляди лева ги имаш от мен. Мъжка приказка.

126

Константин Тренчев

преди 11 години

Властта е много сладко нещо. Тя е най-бързият път към личен просперитет и затова толкова народ, включително и хора с психически отклонения, се натиска да влязат в нея. Политиката е най-бързият бизнес. И тъй като за всеки друг бизнес се изискват умения и тичане, малко хора тръгват в тази писта. Далеч по-лесно е да ти се дадат права да решаваш съдбата на този и онзи. И ти да използваш тези права, за да ги остойностиш.

125

Добро утро заспалите

преди 11 години

Варна и Пловдив - браво ! А софиянци къде спят ?

124

Анонимен

преди 11 години

До до Хаха 235Ами ади де.Айде пред НъСъ - то.Какво чакате?Варненци ли да дойдат?

123

до Хаха 235

преди 11 години

От София съм бе мушмурок и ме е срам,че търпим това положение на гавра с народа!

122

Георги

преди 11 години

До МЪРСЕН КОМУНИСТАбе кой те е обрал бе ***? Дойдоха СДС на власт като платиха на овцете да протестират срещу Жан Виденов който не беше виновен за валутата. Къде си ти на тия протести бе ***? Искаш да си седиш у вас и да чакаш наготово нали? Искам също да кажа и на Днес да не лъжат отново защото на протестите във Варна хората никога не са по малко от 3000 човека и със всеки протест стават с 1000 повече.

121

Наблюдател

преди 11 години

Някой ни продаде инфраструктурата,дето нашите предци са бачкали за без пари да има стълбове от желязо и проводници от скъпи метали,направиха ни А.Е.Ц.Вецове Тецове,трафове ,а сега големите хайдуци ни искат пари за нещо което вече сме изградили.Вместо да ни плащат наем,те ни рекетират за нашата собственост! Все едно някой да ти влезе в собственото ти жилище и да ти иска наем! Това е ситуацията!

120

мангътъ

преди 11 години

Да сти видели мангътъ на барикадъдъ?Няма. Зашоту няма да плаща ништу.Кат фърла тилтъ на жицътъ и у къщи свети.И хилектромеръ ни съ върти кът хиликоптер.Тъй чи земъйти примерТухлътъ .,тилтъ и на жицътъи инергуту до га духа

119

Stefan_1_Tcholakov

преди 11 години

МОЖЕ БИ Е ГРЕШКА ТОВА ЗАГЛАВИЕ,ТОДОР КОЛЕВ БЕШЕ ДИПЛОМАТ В КАНАДАИ СЕ ВЪРНА ....-blitz.bg/index.php?news=182574#commentsform-САМО ТОЙ СИ ЗНАЕ ЗАЩО, НО В БЪЛГАРИЯОСТАВИ ТОЛКОВА МНОГО, КОЕТО В КАНДА И ВЗАПАДА НЕ БИ СЪЗДАЛ С ТАЛАНТА СИ ...--ЖУЧИТЕЛЯТ ЗА ТОВА Е УЧИТЕЛ, ЗА ДА УЧИ И ПОКАЗВА !-youtube/watch?v=ohX-kxfrzdk-ОСТАВИ АВТОГРАФ НА ЦИУЛКАТА МИ ... НА СПЕКТАКЪЛ - ДО ГОДИНА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ - В ГРАД ВАРНА ... -АЗ ЩЕ ПРОДЪЛЖА АВТОГРАФА ОТ ПОКЛОНА ПРЕД ЧАРЛИ ЧАПЛИН ... ЗА ДА НАПОМНЯ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО ТРИМА ТОШКОВЦИ, КОЙТО СА Я РАЗ