113

Анонимен

преди 11 години

Те хората добре се адаптират. Терминал 2 и ниска раждаемост. България не е това което беше. Просто не си ти когато си гладен

112

Анонимен

преди 11 години

Едно и също. Лятото бензина, зимата ток и парно. Картелите, създадени с благословията на държавата са непобедими, освен ако не настъпи масов бойкот на плащанията. Щом държавния регулатор не може да влезе в роля, да го направят хората. Само, че всички ще си платят, ще помрънкат и после ще забравят. Общо взето така функционира схемата.

111

сакс

преди 11 години

До Анонимен -125 .ОО радвам се че си се припознал..Когато Хонекер/немския Тато/ го изхвърлиха от власт.Той казал "сменете народа".На Буда народа му пречи.Защо аз да яхвам метлата ,аз съм в родината си,но не съм гласувал за хора които обещаваха едно ,а за 4 год не разбраха че са на власт а действаха като опозиция ,но срещу Народа !!! Срещу Теб,Мен,пенсионерите,майките обикновенните хора .Лъгаха нагло и само скандал ,след скандал,без да видя оставки.Ние ли да яхваме метлата или ТЕ.Шепа мошенници??

110

Варненец

преди 11 години

Живея в Кайсиева градина- на километър от топлофикация Варна. Мечтата ми е в най-близко време да се събудя една сутрин и да видя ка гори цялата топлофикация и после да си налея горещо кафе от кеф!*** рекетьорски!

109

до Траверса 141

преди 11 години

*** ще викаш на баща ти на синът му и на таа крива мутра дето те е изцвъкала и си и счупил хубавата ... с кривата си голяма глава

108

Анонимен

преди 11 години

До още само 144 дни-и какво мислиш че ще стане ако/НЕ ДАЙ БОЖЕ/комунистите дойдат на власт?Много съм любопитен да разбера,какво очакваш да се случи?Защото и те бяха 4 години там,ама нямам спомен нещо добро да е станало,иначе пак щяхме да ги изберем,нали?Мдам,както казват/и както в БСП знаят/народа има къса памет!!!!!

107

Анонимен

преди 11 години

Газът поевтиня, сметките пощуряха. Баси, всчики на опаки ние на терсене.Значи по тази логика, а ко намалят заплатите на хората, те ще живеят по-добре.Ето това е reversed psychology в действие. Или на български "мижай да те лъжа" - основно правило в будизма.

106

Жоро до 135

преди 11 години

Режи с флекса тУгава :) и ги увии на инкасатора около врата :)

105

Прасчо-Катерушката

преди 11 години

Ако хората имаха електромери щяха да знаят точно колко потребяват и колко ще платят в края на месеца,а не да измислят космически сметки.

104

Анонимен

преди 11 години

Мръсни долни рекетьори от топлофикация. Тръбите за топлата вода дето не са изолирани в нашия вход нали отдават топлинна енергия, защо те не се таксуват като сградна мощност? Или щото са зад един талашит на всеки един апартамент? Защо не мога да изолирам тръбите ви за парното да не отдават топлина и да не плащам таксата ви за тях?

103

Анонимен

преди 11 години

Аз пък искам да питам кой,кога и защо продаде енергетиката на Блгария?Защото който го стори си сложи голяма комисионна в джоба!Един от хората,с най голям интерес в енергетиката у нас е Христо Ковачки,а той пък беше един от най голееееемите спонсори на Първанов!

102

Жоро Флекса

преди 11 години

Който има проблем с инкасатори дет се правят на отворени,следващият път го чакаш с флекса и като дойде му казваш да изчака 10 минути и ще му дадеш тръбите .... да си ги носи дома :)

101

Жо до № 111

преди 11 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, нямаш друго решение на проблема, освен да смениш жилището. Законите в България не включват възможност да се откажеш на 100 % от Топлофикация , когато жилището ти е централно топлофицирано. Консултирай те с адвокат, аз не мога да ти дам друг съвет. Успех!

100

Анонимен

преди 11 години

До Анонименщо се правиш на неразбрал, услугата се доставя до сгради, просто се отоплява цялата сграда, може да не е много удобно ако се откаже един апартамент, ама това не спира отопляването на отказалия се апартамент, не е като ток или вода, аз не пускам парното защото в стаята която го пусках (там карам зимата) се пукна тръбата и смяната е много трудна, но температурата не пада под 15, остатъка с печка на ток, и пак си плащам, не отоплявана сграда е *** студ и няма отопляване, трябва нон-сто

99

Май, май

преди 11 години

Наближава новата серия на : Крайцера "АВРОРА ". Този път обаче ще стане както трябва.

98

Анонимен

преди 11 години

Леле колко сбъркан народ се напъва тука. Очевидно е че монополите са в картел, защото завишените сметки не са само в София, а в цялата страна. Вярно, че услугата и стоката имат цена, и тяхното плащане няма нищо общо с плащането на стъкмени сметки, които да покриват загуби на дружеството не по вина на изрядните платци. Освен това надписаното не отива за заплати на хората, които работят за дружествата и за техните семейства. В БГ заплатите нямат общо с печалбите на монопола.

97

ЦЯЛАТА СХЕМА ...

преди 11 години

...ЗА ФУНКЦИОНИРАНЕТО НА МОНОПОЛИСТА "ТОПЛОФИКАЦИЯ " Е СБЪРКАНА ТОТАЛНО!ОСНОВЕН ЗАКОН:"ВИНАГИ СЕ ПРЕНАСЯ "ЕНЕРГИЯ" ---НИКОГА "ЕНЕРГОНОСИТЕЛ"!!С ДРУГИ ДУМИ : ...ВИНАГИ СЕ ПРЕНАСЯ "ТОВА ,КОЕТО ЗАГРЯМА ВОДАТА"../ГАЗТА , НАФТАТА ,БЕНЗИНА/ ---А, НЕ "ЗАГРЯТАТА ВОДА "....ЗАЩОТО СЕ ОХЛАЖДА ПО ПЪТЯ И ЗАГУБИТЕ СА ЗА СМЕТКА НА ГРАЖДАНИТЕ!МОНОПОЛИСТА "ТОПЛОФИКАЦИЯ" РАБОТИ ПО СТАРА И ДОПОТОПНА "СОЦ-СИСТЕМА"!!ЗАКРИЙТЕ , ТОПЛОФИКАЦИЯ !СЪЗДАЙТЕ ЕНЕРГОПРЕНОСНА МРЕЖА ----СЪГЛАСНО "ВИДА НА ЕНЕРГОНОСИТЕЛЯ"/

96

Анонимен

преди 11 години

До Наско Нервата-там е проблема,че май не е държавна, а пълни касата на БСП!

95

сакс

преди 11 години

До straightForAreason.много точно казано.Аз решавам за какво да си харча парите ,а не БУДА!!!! Тоя и данък на лихвата ни сложи.Истината е че хазната е празна -откраднаха парите,а ни пращат да протестираме срещу топлофикация и енергото.А истинския виновник е БУДА и некадърниците около него.

94

още само 144 дни

преди 11 години

Ура! Остават още само 144 дни до смяната на властта!