39

До уточнителя

преди 11 години

Искаш да кажеш че 'Мафиотска Тройка" - ББ, ЦЦ, РП е по добре а?

38

Уточнител

преди 11 години

ЧеститаНоваКоалиция "РУСКА ТРОЙКА" (БСП/БКП + лъжеВМРО на Агент Каракачанов + лъженационалнаАтака на Руски агент Болен С. ) подкрепяна от: ТурскоДПС на Почетен Агент Сава, и от всички ЧестниЦигано-ромскиОрганизации. Командирът на ДСБ и началникът на розовите Кунева/Пръмова - стратегически резерви в сянка. Медийна подкрепа ръководена от ЧервеноТракторнаСтанция (позивни К2 и КЗ). Тилова и логистична подкрепа ФСБ. Утвърдени лозунги: Какво лапане ще падне! Да живей Россия!!!! ДолуДолуД

37

до Анонимния

преди 11 години

Ястреб те пита нещо, а ти само го увърташ с някакви глупашки брътвежи! Той какво те пита, ти какво му отговаряш! Боже, колко мъка ходи по милата ми Родина!

36

Читател

преди 11 години

Не казаха всичките факти на веднъж,защото знаеха че ония *** Станишев ще побърза да го играе контра и ще се издъни мащабно.А то така и стана на практика.

35

"Хората свикнах

преди 11 години

Хванахте мазол да ви наричат мафиоти и неграмотни физкултурници ?Други биха си подали оставкитеНо според Цветанов хората свикнаха с тези новини!Колко удобни и цинично ?

34

до 57

преди 11 години

Цецо е типичен пример,така си е!Само не знам защо все плаче че предишните били лоши? Ако тогава се здобил с 6 апартамента при 'лошите' - сега при 'добрите' сигурно има вече 66?

33

Така е!

преди 11 години

Костоф и тройната даваха такива пенсий че пенсионерите купуваха по 5-6 апартамента на децата!

32

ЦЦ

преди 11 години

По два косъма и фалшива шофьорска книжка намерена в Бургас (не че знам на кой е - то всеки трети в България кара с такава) и с моя ненадминат интлект направих обусловено преположение че канадските и австралийски граждани са от Хизбула.Вервайте ми! (И за апартаментите също де - нали и там има родствена връзка - тъщата пенсионерка ми ги купи)

31

Уточнител

преди 11 години

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!СМЪРТ НА ИСЛЯМОКОМУНИЗМА!!!Това го казват българските ПАТРИОТИ

30

Анонимен

преди 11 години

много МИ ХАРЕСА ЕДНА ЧЕТЕНА СЕНТЕНЦИЯ ,ЧЕ - БЪЛГАРСКИТЕ БУДАли /избиратели/ ЗАМЕНИЛИ ТРИГЛАВАТА ЛАМЯ С ПРАЗНОГЛАВАТА ЛАМЯ!!!!!! БУДОВЕСТИ ОТ БУДАЛЕНД!!!!! НА ТРИМАТА *** ОТ ГЕРБ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ИМ ИЗДИШАТ! ЛЪЖАТ ВИ БЕЗОЧЛИВО! БОЙКО, ЦЕЦО И МЛАДЕНОВ - ТРИМАТА ***!

29

Уточнител

преди 11 години

Прочее девизът на българският патриот може да бъде само един:ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!СМЪРТ НА ИСЛЯМОКОМУНИЗМА1111

28

999

преди 11 години

Цветанов е Ченге прикрепено към Борисов ,което го контролира и което ще му дръпне щепсала когато нещата станат необратими.

27

Анонимен

преди 11 години

Атмаджа ефенди, радвам се че върна

26

Шерлок Холмс

преди 11 години

Цвъцко като шеф на МВР да обясни как 10 килограма взрив са се озовали на летището в Сарафово. Взривът през границата ли е прекаран или на место е приготвен?!

25

притеснения

преди 11 години

Този издави рибата!Тези щом си трепят и роднините работата ще да е мноооооого сериозна!

24

e

преди 11 години

Tova obache ,dori i da e taka, ne oznachava neshto Cvetanov,ne se pravi na tapa

23

Уточнител

преди 11 години

Интересен процес тече в обществото. Т. нар."комунисти" (деца, внуци и роднини на АБпФК ) масово прегръщат ислямските ценности, появява се нова политическа прослойка - "ислямокомунисти", като синкретизъм между комунистическите и ислямските морални ценности: омраза към истината, християнството и човеколюбието изобщо и към българския народ в частност, подготовка за джихад, засега само вербална.Причината изгл. е в кръвожадната същност на АБпФК, които преди 68 г изтребиха 30000 души само за 1 месец

22

абе днес

преди 11 години

четох едно интервю на американския посланик марси не знам коя си по въпрос за буда възможно ли е това интервю да е истина

21

значи

преди 11 години

значи като си говоря с приятелката от детинство пенка пък тя си пада малко ку..ва значии аз съм ку..ва ,цв.цв. що не вземеш да се скриеш

20

Чавес

преди 11 години

Цвъ Цвъ е спец по "родствените връзки"....справка - 6-те роднински апартаменчета :))))))