67

Анонимен

преди 11 години

Македонците да си измият дупетата и вземат аналгин ,защото щиптърите няма да ги пропуснат !! Само да не стане така ,че да тичат да се спасяват при майка България !!! Ама ако това стане , требва и ние да ги резнем по веднъж ,да знаят как да уважават майка си !

66

Анонимен

преди 11 години

Македония без гримД-р Божидар ДИМИТРОВДинастията на Александър е претендирала, че произлиза от Херакъл, че е дошла в Македония от южния гръцки град Аргос и че е елинска, поради което е получила право да участва в допускащите само елински атлети Олимпийски игри, а това е станало във времето на Александър I Филелин, тоест около 150 години преди раждането на Александър III Велики. Филип II, бащата на Александър III Македонски, е печелил поне три състезания в Олимпийските игри.Няма научен институт в света, който да не приема, че античните македонци са гърци. Това личи не само от имената на ц

65

Анонимен

преди 11 години

До ТРАКИ СМЕ !!!Славяни сме. Просто славяните са едни от многото разселили се по света траки. Проследи известните нам древни думи. Става ясно, че пеласгийскит и тракийскит езици са два диалекта на един и същи език. Българският и въобще всички славянски езици удивително приличат на уж умрелият тракийски език. Това важи много и за словенският език, заедно с българският. Ние се отличаваме от др. славяни по това, че не сме мърдали от тук. Само дето малка част от "изселените" се връща с Аспарух.

64

до 76

преди 11 години

Когато гърците са създавали европейската цивилизация и през 776 год. преди христа са провеждали олимпйиски състезания нас прабългари и славяни ни нямало на света дори като сперматозойди --Пич - това е конкурс по неграмотно писане!!! Нещо си се объркал!

63

д-р

преди 11 години

Има националност българин, етнос българин няма. По същия начин няма етнос американец, германец, англичанин. Те са формирани от различни етнически групи. Българите са смес от различни етноси - прабългари, славяни, автохтонно население, което живее по тези земи от 10000 години, траки, гърци, и др.Глупаво е да се отрича мощното влияието на славянството, тъй като сега ние говорим и пишем на славянски език. Езиците на другите етноси или са изчезнали или не се използват. Това няма общо с Русия.

62

за гърците

преди 11 години

А за гръцкия напън от 1820г.да променят езика на днешните гърци така че поне малко да заприлича на езика на древните, да не говорим. А за преправянето на акропола и другите останки от тракийски времена да не споменаваме. Фалшификациите продължават.

61

BG-МАСТУРБАЦИЯ

преди 11 години

76 ТРАКИ СМЕ !!! Спешно се нуждаеш от психиатър и сексолог нещастен кутригур или утигур или оногутигур!

60

за гърците

преди 11 години

По време на следващото пренаписване 1500-1700г. папската цензура довежда до измислянето на десетки "гръцки" антички трудове, които оцелели "чрез преписи"..Да не говорим за изхитрянето на гърците да си припишат и християнството отстранявайки бесите -тракити от пантеона на светите народи.

59

за гърците

преди 11 години

По време на голямото пренаписване на историята от 1200 г. , според Фоменко, са измислени всички "гръцки" великани и глупости, които евреина-лорд Байрон превръща после в романтичния сън на заскучалата Европа. Измислителите са гръцките узурпатори на трона във Тракийската империя наречена нарочно Византия, че и "гръцка" Византия..Пълни глупости на които информираният само може да се усмихне..

58

Анонимен

преди 11 години

Какво виждат очите ми?Най-големият български мъжкар се гушка в женска прегръдка !Тази снимка да се изпрати до всички мана*фи .

57

the truth

преди 11 години

Когато гърците са създавали европейската цивилизация и през 776 год. преди христа са провеждали олимпйиски състезания нас прабългари и славяни ни нямало на света дори като сперматозойди или ако ни имало някъде по-казахстанските степи сме се люлели на клона хванати с опашката диви и варвари мастурбирайки като маймуните макаци, мяукали както котките и лаели като кучета, без писменост и азбука до 9-ти век след христа!

56

до72

преди 11 години

По голяма глупост не можа ли да измислиш сутринта.Силните хора остават тук и се борят,а слабите бягат и се предават.

55

до 50

преди 11 години

До Анонимен Добре а защо не кажеш какъв е хан КУБЕР който се е заселил със голяма група прабългари и какво е станало с тях и тяхното поколение което са създали с хубавите македонки които са заварили в областта Македония.Може би в кръвта на най големите противници на българщината в Македония тече и прабългарска кръв.

54

Анонимен

преди 11 години

аз пък напускам държавата завинаги - заради такива, като този на снимката

53

ЦАЙТГАЙСТ

преди 11 години

нали сте виждали как реагира пуяка, когато нещо /независимо какво/ мине покрай него. Това са реакциите в БЮРМ винаги когато някой в България, или Гърция спомене името Македония. Според техните коментари, гениалните политици на Скопие са предизвикали едва ли не огромен скандал и разрив в българо гръцките отношения /а изказването на Плевнелиев е нормално/ и едва ли не целият свят се е разделил на две по македонският въпрос и, понеже няма друга работа се занимава само с това. Магаломанията бушува

52

Анонимен

преди 11 години

Най си му прилича да е скиорче!

51

Анонимен

преди 11 години

До до 54- те са ***, а вие българи ли ставате?

50

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен Потърси си работа в кръговете от фирми и ще видиш каква заплата ще получаваш,а иначе в обикновените фирми колкото получава Асан толкова получава и Петкан.

49

BAY PANDEL

преди 11 години

NE MI PUKA KAKAV MI E PROIZHODA !!!DEDITE MI SA BULGARI, BASHTA MI I MAYKA MI BQHA BULGARI I AZ SAM BULGARIN ...

48

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен-от64по скоро до 61