171

Тиквун

преди 11 години

Как па една сутрин няма да се събудя и като отворя днес.бг да прочета "Възмутен гражданин пръсна тиквата на Тиквата" бе, да му се невиди!!! Толкоз ли няма някой дето му е дошло до гуша от цялата тая история да ни зарадва нас, народното множество???

170

Анонимен

преди 11 години

Група ЕничариРазграбватБългария

169

Анонимен

преди 11 години

"БРАТСКА" Турция ще ни спасява, това го договарят Помака и Тиквата !Турция строи 3 атомни централи а тези *** са против българска."Турция ще строи АЕЦ или ВЕЦ до българската граница. Това каза турският президент Абдула Гюл по време на пресконференция с българския му колега Росен Плевнелиев."Ако българската страна изпитва нужда от енергийни източници, ние няма да останем безучастни".???

168

Rumen Petkov

преди 11 години

Излезе на светло поредната далавера на предходното правителство.Отново главни действащи лица са Сергей Станишев и брат му Георгий Станишев.През 2006г. е сключен договор за реконструиране на държавната болница в Русе. Преобразованията трябва да извърши Домостроене АД, чиято собственост си поделят две фирми, едната от които е Проджетс на Георгий Станишев. Сумата, която взимат е 8 млн.лева, а в замяна трябва да изградят съвременен акушеро-гинекологичен блок и прилежащ към него двор с паркинг.Проектът би трябвало да е готов още в края на 2008, но до ден днешен няма и помен от модерното здание. Всичко е занемарено в един начален етап на градежа. Обаче до май 2009, в последните дни на правителството на Станишев, продължават да се превеждат тлъсти суми на фирмата-изпълнителка.Skandalno.net ви припомня, че министъра на земеделието Мирослав Найденов осветли и друга далавера на братоците. По неведоми пътища фирма Проджетс е спечелила конкурс за изграждане на ваканционно селище в защитената територия на Кара Дере. Земята е получена чрез заменка, а мега-проектът струва над 1 млрд.лева.

167

Анонимен

преди 11 години

i tiq se osraha kato predishnite nqma nishto novo pred slanceto samo deto sme po gladni !voenna hunta 6te opravi taq darjava ama to pak nqma armiq !stqgai kolana balgarino :)

166

Анонимен

преди 11 години

Никаква суматоха няма в ГЕРБ, АМИ ТЕ СИ ЗНАЯТ КАК ЩЕ ГЛАСУВАТ, ТАКА КАКТО ИМ НАРЕДИ НАЧАЛНИКА. Защо заблуждавате хората с излишни неща, но по-важно е как ще гласува народа, защото ГЕРБ съвсем не е народа господа.

165

до 231

преди 11 години

Ако имаше закон за лустрацията "червената гнида", *** ченге Бат'Бойко отдавна щеше да отиде в небитието

164

Анонимен

преди 11 години

Руснаците искат колкото са преценили.Като сме ербап нека да намерим по-ниска оферта от тяхната

163

южно от Резово

преди 11 години

Който е против Белене, той е ЗА турската АЕЦ южно от Резово! "герб" обслужва турските интереси!

162

боце

преди 11 години

боце е фурнаджийска лопата :))

161

Анонимен

преди 11 години

до 223, само забрави да кажеш че стринката на Маджо и лелята на Бойко си пият кафето сутрин

160

Анонимен

преди 11 години

Няма да гласувам, нека станишев се подриска от яд !!

159

селски цирк

преди 11 години

Фалиралия селски цирк Порисофф сервира следните евтини номера:Понеделник другарят Борисов: аз съм против АЕЦ БеленеВторник другарят Борисов: аз съм за АЕЦ БеленеСряда другарят Борисов: аз съм против АЕЦ Белене Четвъртък другарят Борисов: аз съм за АЕЦ Белене...

158

СергеЙ

преди 11 години

Бабо Ганке, нали ти разбираш всичко за Ядрената енергетика и световните финанси. Да не забравиш да гласуваш за любимата си червена партия .

157

колю

преди 11 години

ГЕРБ и БСП с едни и същи схеми за ограбване - заменки, продажба на държавни земи на ниски цени.

156

Smurf

преди 11 години

А каква суматоха ще настъпи в Герб на другия ден след изборите като разберат че са аут от власта , как ще се разпълзят за си търсят нов господар

155

Анонимен

преди 11 години

Абе герберите защо постоянно се изтъкват и сравняват с предишните ???? Лятото за ГЕРБ ще има ЯдЕЦ !!!!

154

как вървят цените ?

преди 11 години

Цецо, как вървят цените на дюните край Несебър?

153

до 206

преди 11 години

Така е! Но никой от управляващите не изпитва срам от близостта си с мутрите ,напротив . Наскоро Вежди Рашидов (министър ако някой не знае) се похвали с това какъв добър приятел бил с Илия Павлов и колко му било мъчно за него. Същото и с босовете на ВИС. Вместо да крият ,че са имали общо с престъпници - те се хвалят!

152

Анонимен

преди 11 години

Винаги съм се чудил от какво ще умра - от инфаркт или катастрофа или друго, но сега ми е пределно ясно. Тъпите(болшинството) ще гласуват за БСП на изборите и аз ще умра от глад.