134

Генов

преди 11 години

Не случайно са подбрани цитатите. Този човек вече говори несвързано и очевидно има психически проблеми. Сега, престъпни типове са управлявали и други европейски държави - пример с Берлускони, но с луди май само ние ще можем да се "похвалим"

133

Анонимен

преди 11 години

Четири (4)! млрд. лева оборот са регистрирали касовите апарати във всички магазини за търговия на дребно и заведенията по Коледа, показват данните на Националната агенция по приходите (НАП), която за първи път обобщава харчовете по коледните и новогодишните празници. Числото обаче все още не е окончателно, защото някои устройства все още подават данните за месечните си приходи.Това ли е мизерията, вследствие на уж лошото управление на ГЕРБ за която говорите бе другари? А в банките има над 30 милиарда депозити. В хазната има близо 8 милиарда! За това пак и пак ще гласувам за ГЕРБ! А в същото време се построиха магистрали, спортни зали, надлези подлези, метролинии, метроспирки!!!!!!! Е такава мизерия искам да има винаги!

132

до 157

преди 11 години

Абе другари , вие съвсем изтрещюхте , къде бил Борисов - бил главен секретар на мвр ...Сигурно като главен секретар е отговарял за приватизацията и заменките .... СмяхВсе едно сега да обвиниш Калин Георгиев , за това че е спрян АЕЦ БЕЛЕНЕ или за случващото се в държавата ... ако не знаеш кой е Калин Георгиев е гл секретар на мврМного сте жалки другари многооооо

131

Консуматор

преди 11 години

Ако Борисов си беше ударил капата и заминал на Малдивите,както правеше Станишев и се връщаше за Йордановден сега тия дюни да са на втория етаж,а медийте нямаше и един репортаж да отразят по случая.За справка търсете по медийте в периода 2005-2009г.

130

До герберясълите

преди 11 години

Къде бяха Борисов и Цветанов по време на бандитската приватизация на Слънчев бряг? Лицата, които завладяха Слънчев бряг тогава, през смутните 90, сега са в първите редици на ГЕРБ и са основни лобисти на новия закон за горите. Цеко Минев, собственика на Първа инвестиционна банка е един от най-тлъстите хотелиери в Слънчев бряг. Негова фирма изкупи хотелите на първа линия - "Глобус", "Космос", "Поморие", "Феникс". Депутатът Емил Димитров заедно със СИК-аджията Славян Теофилов изкупиха парцели и хотели и сега имат "Фиеста" и "Гранд хотел", както и 14 ет. сграда на почивна станция "Динамик" в Несебър. Освен това са концесионери на половината плаж. Освен хотели в Слънчев бряг, по времето на НДСВ Емил Димитров взе и огромни концесии върху горите. Младен Мутафчийски и сикаджията Младен Михалев - Маджо също изкупиха парцели и построиха "Хелена бийч" и "Хелена ризорт". Маджо не присъства oфициално като собственик, но е публична тайна, че хотелите са негови. Тази така наречена "приватизация" бе започната при кабинета Костов, но основно бе довършена при Симеон Сакскобургготски, докато Борисов беше гл. секретар на МВР, а Цветан Цветанов му носеше папките. Именно тогава влязоха големите мутри в Слънчев бряг. Защото "царската" приватизация в Слънчев браг ставаше с кордон мутри, които допускаха в залата за търгове само тези които трябва. Протестите на природозащитниците все пак успяха да спрат един лобистки проект на Мутафчийски за застрояването на 500 декара дюни. "Папкаджията" Цветанов обаче удобно пропуска тази победа на гражданското общество, както и победата за парк Странджа. Слънчев Бряг днес е арена на безчинствата на мутри от по-ново време, които са се ориентирали към ГЕРБ. Комплексът на Чочо Александров, за когото има сигнали за купуване на гласове в полза на ГЕРБ, редовно излива фекалии в морето. Друг "правилен" олигарх близък до ГЕРБ е Ветко Арабаджиев, приватизатор на "Елените", Миналата година близкият до властта журналист Николай Бареков бе заснет да купонясва в курорт за мултимилионери в компанията на Арабаджиев младши и Чочо Александров, докато се къпеше в шампанско. Курортът е на метри от семейното имение на Ветко Арабаджиев.

129

Анонимен

преди 11 години

БСП обмисля нов вот на недоверие към правителството. Това съобщи в Перник днес зам.-председателят на парламентарната група на "Коалиция за България" Ангел Найденов.-----------------------ЦИНИЗЪМ ПО СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ!

128

Анонимен

преди 11 години

Всеки ден комунистите организират активни мероприятия за омаскаряване на ГЕРБ, като използват свойте вестници, телевизии, сайтове, организират постоянно някакви протести за всяко нещо с цел да свалят ГЕРБ от властта за да се върнат пак и да запретнат ръкави на държавната софра и пак да почнат да лапат като за световно! Но съм сигурен, че хората вече прозряха истината кой работи за тях и кой против тях! ГЕРБ се доказа като партия, която мисли за народа, въпреки че и там има много хора влезнали заради келепира, но ББ ги отсвирва още при първия сигнал, не ги бави изобщо. Затова харесвам ББ и ще го подкрепям дотогава до като продължава да ръботи за просперитета на държавата ни. И няма как едни лъжи и плюнки да ме накарат да си променя мнението. Защото *** са майстори на благите приказки, красивите обещания за светло бъдеще и т.н. все празни приказки, но на практика се доказаха като вълци в овча кожа в кошара! Пред комунистическата демаготия гьобелсовата направо бледнее! Те даже надминаха и македонската аннтибългарска пропаганда по лъжи и измишльотини!

127

Анонимен

преди 11 години

Е колко де? Ние тези маймунски номера отдавна ги научихме.

126

joro

преди 11 години

tozi k..ut savsem izerka

125

Bull

преди 11 години

Борисов на маймун ли се прави или е такъв?

124

ДО 147

преди 11 години

Да , статията за западните коли на върхушката от БКП и децата им е много интересна , това което го постнах е само малка част от статията , но няма как да ти дам линк към статията тук защото веднага ще ми изтрият коментара но търси в гугъл .... СТАНИШЕВ ОЩЕ ПАЗИ МАЗДАТА ОТ БАЩА СИ ....а иначе има и още много интерестно инфо какви коли са си вземали хората от БКП на 10-15 % от стойността и цената им за обикновения българин ...Ето например какво си взела Жени Живкова .....показала изтънчен вкус - за летни разходки Жени, само за 17 000 лв., си купила Фолксваген кабриолет, на който обикновеният българин можел да стане собственик срещу 99 821 лв. тогавашни пари. Не останал по-назад в автомобилната треска и малкият Тошко (Тодор) Иванов Славков - той си избрал Ауди турбо, дизел (модел 90), което подкарал срещу 23 400 лв. вместо пазарната му цена от 121 500 лв.

123

student

преди 11 години

ne iskam da go obijdam, ama tioq premier gowori kato nqkoj, kojto nqma i 8-mi zawarshen klas. I kato si pomisli chowek, che toq premier ima zawarshena doktorantura...

122

5

преди 11 години

Не забравяйте че и Трактора има обект на морето!

121

Анонимен

преди 11 години

А това инфо ме разби може ли повече информация , къде може да се прочете по подробно ...За нормалните хора Маздата струвала в КОРЕКОМ над 60 хиляди лева , а другарите като Станишев са е вземали за 8 хиляди като социално слаби .

120

Анонимен

преди 11 години

Няма ли вече статия от Дойче веле, за великия крадлив ПЕС Станишев и брат му ?

119

До 140

преди 11 години

Кьорав трябва да си, за да... гласуваш пак за Бат'Боко и ЦвъкоЦвъков! Това важи за тези които пак ще гласуват за душманите си, които ги грабят още от 1944г., а от 1990 год, на 2 пъти фалираха страната ни при Лукановото и Жан Виденовото управление и въпреки това продължаваха да гласуват за тях. Аз се чудих защо, но сега вече ми стана ясно!

118

Boaz

преди 11 години

Този охранител хептен ни взе за ***, но обратното броене е включено.

117

срам

преди 11 години

Винаги съм знаел , че истините за нещата могат да се научат далеч във времето , но за момента каква е истината не се знаеКато прочетох един от по долните коментари се замислям в какъв фалшив свят са живеели хората и са вярвали , че по времето на БКП е имало равенство ....Дрън дрънЗа обикновения човек лади и москвичи с години чакане , ако си предан на системат , може и да получиш кола след 5-10 години , а за другарите от партията и техните деца лоши западни автомобили да се мъчат ...Срам..Цял поменик от известни хора са си купили през 1983-1985 г. лек автомобил Мазда-232 GLХ - с бензинов двигател 1500 куб. см, с 4 врати. Колата, според документите, им е струвала 8000 лв., докато цената за обикновените хора в магазините на Кореком е била 62 850 лв.

116

Анонимен

преди 11 години

Кьорав трябва да си, за да... гласуваш пак за Бат'Боко и ЦвъкоЦвъков!

115

5

преди 11 години

Абе за герберски кражби не знам,но ако започна да изброявам на ***,няма да ни стигне нощта!!!