90

Песимист

преди 11 години

До РЕАЛИСТНе само журналистите, директорката на училището също е виновна. Вместо да изведе учителката от класната стая, тя се обадила на полицията. Добрият директор трябва да се грижи както за учениците, така и за преподавателите.

89

до 88 , 89

преди 11 години

Ами помогайте им !!! Защо не направите нещо по въпроса? направете си труда регистрирайте сметка в банка или се свържете с учителката и и пратете пари от своите заплати! Нали сте много съпричастни?

88

Анонимен

преди 11 години

O, както съдите, така ще и и съдят! За първи път и е било, това пропуснахте ли го? Оосвен това живея в ск.ап.ан.а.та държава! Тръгнали да съдят учителката, а онези които ви крадат и внушават омраза- пред тях лазите! Нещ.ас.т.ни.ци! Не казвам, че е хубаво да влезеш в клас пиян. Но истината е, че цялото общество докара учителите и лекарите да са в това болно състояние. Ли.це..мери! Ако имам възможност бих помогнал на тази учителка, за да е върна към живота!

87

Анонимен

преди 11 години

Ето така една малка грешка съсипва човешкия живот.И недай боже тази жена следващия опит, ако успее, нека нейната кончина ТЕЖИ НА РАМНЕТЕ НА МЕДИИТЕ И ЖУРНАЛИСТИТЕ, които умрАт да трупат рейтинг на чужд гръб.Сега тези същите медии, вместо само да трупат милиони от коледни реклами, да вземат да й помогнат на жената, защото и без това е ши*ан живота в тая държава, но и да те сринат по този начин публично на национално ниво си е убийство и трябва да е наказуемо!

86

до 83

преди 11 години

За теб е самотна майка с три деца ,а за мен впиянчена психопатка ,която не може да си гледа собствените деца ,камо ли чуждите! Нещата виняги имат и повече от една гледна точка.За нещо на света не бих искала да влезе да учи моите деца и ще направя и невъзможното да не припари до тях! А ти ако искаш дай част от заплатата си и и помогни! Не е необходимо да драскаш оправдания тук ,а ти самия да се скатаваш!

85

Veselin

преди 11 години

nqkoi hora se zabavlqvat v tezi komentari s 4ujdoto ne6tastie i nai ve4e takiva hora koito sa pokolenie na biv6i komunisti koito vsiu4ko im e ok imat 3 apartamenta i ne po malko ot 100.000 leva v bankite i nqmat rabota i si 4atkat tuk s komentar4eta.svetat e da se gre6i,vseki gre6i dori i vie koito se pravite na bezgre6ni 6te vi doide do glavata edin den.

84

Колко сме жалки !

преди 11 години

На такива хора трябва да се помага, не да се изхвърлят на улицата. Ако скапаната ни държава не даваше толкова жалки заплати на учителите, надали щеше да се стигне до това. А и тази ли женица е най-големия престъпник, че цялата агресия на озверялото ни общество се изсипа над нея?Защо не сме толкова критични към крадливите политици, корумпираните полиция и съд ???Защото са силни, а ние българите сме роби. Затова !

83

Анонимен

преди 11 години

До Vesso 76Е, Весо, тук вече тотална глупост каза. Управниците трябва да те позлатят, ти си ценен кадър.

82

Моята класация

преди 11 години

1.Политик2.Магистрат3.ЖурналистЗа критериите се сетете сами

81

нечовек

преди 11 години

Една популация доведена до крайност,е лесно манипулируема...Толкова е лесно,обвиняваш,насъскваш и чакаш............На гюме

80

ученик-очевидец

преди 11 години

влезе в час сръбнала и ни изтанцува Гангнам стайл, голяма работа повеселихме се и толкова

79

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 74Прости и първосигнални сме, когато ходим да гласуваме. Не когато съчувстваме на някой изпаднал в беда. Когато търпим политици да си поръчвам *** от елитни бардаци. Не когато искаме покровителство за самотна майка с 3 деца.

78

до 74

преди 11 години

" Да би мирно седяло- не би чудо видяло" - казва народа ни! Няма учител ,който да не знае българските пословици и поговорки. Да е мислила преди ,вместо храна на децата си ,да купи алкохол и да се напие до такава степен ,че и така да иде на работа. Нека е за урок на всички като нея!А и тия деца баща нямат ли ,дали един или няколко ,или са се пръкнали от нищото?

77

s

преди 11 години

Според мен е комплексен проблем - едно на ръка е мизерията, в която живеем, за което разбира се вина имат антибългарските мутрофашисти на дилъра ББ, а от друга и личната отговорност на всеки човек за действията, които предприема. В никакъв случай не мога да приема глупостта, която даскалицата е направила в училището, но не мога и съвсем лековерно и едностранно да я обвиня. Живота просто я е деформирал, и явно нервите не са издържали. Всяка монета си има две страни. Това е.

76

Анонимен

преди 11 години

Абе болни хора,защо се слагат минуси на най-трезви и реални коментари...Съжалението и самосъжалението са ви заслепили..Няма такъв случай с 2.7 промила да влезнеш в 10 часа да преподаваш!!!2.7 промила това знаете ли какво количество е!!Ако вашето дете е вътре какво?Трябва всички такива да ги изкарат наяве,защото в у-щата са се загнездили някой тежки форми на алкохолизъм и битовизъм.После въпросните възпитатели използват децата като кошчета за душевни отпадъци.От личен опит.Казах.

75

ссс

преди 11 години

Дали журналистите чувсват някаква вина в момента, след като набързо раздухаха "новината". Не ми се иска да правя сравнения, но се налага-скоро мед. сестра в друга държава сложи край на живота след подигравка от страна от журналисти, дали и българските журналисти сега не са причина за задълбочаване трагедията на една жена. Най-напред тези т.нар. журналисти да си помислят колко пари те вземат на месец /чува се около 3 000 лв., но не е ясно на месец ли е или на предаване/ и как живее тази учителка

74

Анонимен

преди 11 години

Защо изтрихте дългия коментар. Беше много по умен от тъпите ви статии

73

Vesso

преди 11 години

До АнонименОсвен чичо ми пияница и крадец, никой около мен в момента не е без работа и не е гладен. Дори и тези от Северозападнала България. Работа има. Дори в Монтана и във Враца, камо ли в София. Най-малкото *** в бюрата по труда. Държавните агенции си раздават боноси за спестени пари от незаети работни места. Не може да седиш в кафенето цел ден с цигара в ръка и държавата да ти търси работа. Ама такава, на теб да ти изнася, а не за каквато ставаш.

72

Анонимен

преди 11 години

На последните парламентарни избори българите гласуваха с бюлетината на омразата и сегаще платите цената за това.Прошка няма да има за никого.

71

Анонимен

преди 11 години

Е до къде да стигне след като я опозориха, оплюха пред цялата страна.